Élő vagy online tanfolyam – melyiket válasszam? » Lélekélettan

Élő vagy online tanfolyam – melyiket válasszam?

A leggyakrabban ismételt kérdéseket és válaszokat elérheted​ ITT.

 Most szeretnék neked segíteni abban, hogy el tudd dönteni, vajon melyik oktatási formát válaszd, hogy elsajátítsd az alapismereteket. 

Az élő tanfolyamok legnagyobb előnyei

1. Ott vagy
Jelen vagy, és az egész nap, többnyire a teljes hétvége az adott témáról szól. Nem tehetsz mást, mint hogy részt veszel rajta, és figyelsz az oktatóra, az elhangzó anyagra. Nincs szükség semmilyen motivációs technikára, hogy foglalkozz az anyaggal.

2. Azonnal választ kapsz.
Bármit megkérdezhetsz, mert szóban mindenre  válaszol neked az oktató, az adott anyagrésszel kapcsolatban. Addig nem megy tovább az oktatás, amíg nem világos minden.

3. A csoport ereje.
Ezt semmi más nem helyettesítheti. Új, hasonló gondolkodású emberek között vagy, akikkel elbeszélgethetsz, és akik olyan kérdéseket tehetnek fel, amiből te is tanulsz. A családias hangulat lehetőséget biztosít arra, hogy a személyes kérdéseidre egy támogató légkörben kaphass választ.

Az élő tanfolyamok legnagyobb hátrányai

1. Ott vagy
Bizony, el kell menni, néha utazni kell miatta, máshol aludni. Ez pénzbe kerül, és minden más tevékenység felfüggesztését jelenti, amit ilyenkor szoktál csinálni. Ezenkívül nélkülöznöd kell a családtagjaidat, barátaidat is erre az időre. Van, amikor ez komoly szervezést igényel.

2. Egyszer hallható
Az adott információ egyszer hangzik el. Ha ismételni szeretnél, még egyszer részt kell venned. (ehhez viszont 50%, harmadszorra már 75%, negyedik alkalommal 100% kedvezményt tudunk biztosítani)  

Az online tanfolyamok legnagyobb előnyei:

1. Bármikor elvégezhető.
Ha hétvégén alkalmas, hétvégén foglalkozol vele. Ha az éjszaka közepén tudsz időt szakítani, annak sincs semmi akadálya. Bármikor leülhetsz a gép elé.
Az online tanfolyamoknak - legalábbis a mieinknek - nincs időkorlátja. Ha csak egy év múlva lesz időd, az sem gond. 

2. Bárhol elérhető.
Ahová csak magaddal tudod vinni a gépedet vagy az okostelefonodat, és van folyamatos internetkapcsolat. Így foglalkozhatsz az ismeretanyaggal otthon, utazás közben vagy ahol épp akarod.

3. Bármennyiszer megnézhető.
Korlátlan módon ismételhető, bármennyiszer elolvashatod, megnézheted, megcsinálhatod. Nálunk nincsenek ehhez kapcsolódó korlátok.

4. Családtagjaiddal együtt is nézheted
Ez egy nagyon nagy előny, hisz tapasztalatból tudjuk, milyen óriási szerepe van a támogató környezetnek. Itt lehetőség van arra, hogy a közvetlen családtagjaink, szeretteink is velünk együtt hallgassák az ismeretanyagot, így betegség esetén nem vagyunk egyedül ezekkel az ismeretekkel.

5. Online.
Bizony, a legnagyobb előnye, hogy tényleg online, és ez számos előnnyel jár

    a. lapozhatsz a prezentációk között (nem letölthető)
    b. online támogatás,  azaz kérdezhetsz az adott anyagrész alatt a témával kapcsolatban, és kapsz választ, amit minden résztvevő lát. Így mások kérdéseiből is tanulhatsz.

    c. egy adott betegségen átsiklasz, amikor nem vagy érdekelt benne, de ha a későbbiek folyamán utadba kerül, elegendő az adott fejezethez lapozni és sok információt kaphatsz, ami segítségedre lesz.

6. Egy lehetőség
Sokan vannak, akik állapotukból kifolyólag nem tehetik meg, hogy az élő tanfolyamra utazzanak, nem tudnák végigülni a 4 napos oktatást, betegségük ezt nem teszi lehetővé.

Mások olyan messze laknak, hogy szintén vállalhatatlan egy hosszú utazás. Ebben az esetben az online tanfolyam megoldást jelent nekik is.

7. Akár azonnal elkezdheted
Bankkártyás fizetési lehetőségünknek köszönhetően azonnal aktiválódik neked a teljes tanfolyam, így bármikor elkezdheted, akárhol vagy.

Az online tanfolyamok legnagyobb hátrányai:

1. Nem csinálod meg.
Mivel szabadon választott, mikor ülsz le elé, nehezebb az időt beosztani, rászánni, ez a te feladatod.

2. Online.
Itt nem tud kialakulni az a személyes légkör az oktató és a résztvevő között, mint az élő tanfolyamok esetén. 

Bárhogyan is döntesz, mindenképp jól jársz.

Ha bármilyen kérdés felmerült még benned, írj nekünk és válaszolunk.

ÉLŐ tanfolyamainkról ITT találsz információt.

Online Biologika alaptanfolyam

További bejegyzések tanfolyamainkról:


Kovács Ágnes
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: