Fizetési módok

Fizetés PayPal-lal

Amennyiben PayPal számlával rendelkezel, azzal fizetve azonnal hozzáférést szerezhetsz a tanfolyamokhoz. A sikeres vásárlást követően automatikusan aktiválódik számodra az anyag.

Fizetés bankkártyával


A bankkártyás fizetés is a PayPal rendszerén keresztül történik. Az alapbeállításunk, hogy ehhez ne legyen kötelező fiókot regisztrálnod a PayPal-nál (ennek egyébként nincs semmilyen költsége).
Ha a fizetési űrlap mégis kéri a PayPal fiók létrehozását, azt számos tényező okozhatja. Számít például a tartózkodási helyünk, a böngészőnk típusa, az eszköz, amin vásárolunk (mobil/PC), a tranzakció összege, sütik, napszak, és egyéb tényezők. 
Ha nem szeretnél PayPal számlát létrehozni, de a bankkártyás fizetésnél ez kötelezően megjelenik, akkor érdemes megpróbálni máskor, máshol, más gépről.
Továbbá vedd figyelembe:
- Ha a használni kívánt kártya létező PayPal fiókodhoz van kötve, be kell jelentkezned a PayPal-hoz a vásárláshoz, és a PayPal rendszerén keresztül kell fizetned.
- Ha az adott kártyát már több alkalommal (ez általában 10) használtad a PayPal rendszerén keresztül, akkor rendszerint a PayPal kéri a saját PayPal fiók nyitását.


Fizetés átutalással

Amennyiben átutalással kívánsz fizetni, töltsd ki a megrendelőlapot, és a rendszer elküldi neked a díjbekérőt, amelyben a fizetési információkat is megtalálhatod. Az utalásod beérkezését követően aktiváljuk számodra az anyagot.(A fizetési határidő nyolc nap)


Ha bárhol elakadnál...

Találunk 7megoldást. Írj nekünk: info@lelekelettan.hu vagy hívj minket a 70/3166832-es számon. Örömünkre szolgál, ha segíthetünk.

x