A támogató SPORT 

Ismerd meg miért gyógyulnak gyorsabban és könnyebben a testileg - lelkileg erős emberek!

Használd a Sport erejét, hogy gyorsabban és könnyebben gyógyulj!

A Lélekélettan vadonatúj online tanfolyama

A sport támogatja mind a testi, mind a lelki képességek fejlődését a gyorsabb és könnyebb  gyógyulás érdekében. Erről már sokat hallhattál.


De vajon mi a konkrét összefüggés a sport és a gyógyulás hatékonysága között, és mit tehetsz, hogy magad is megtapasztald ennek az előnyeit?


Ideje felfedezned természetes gyógyulási képességedet.Mit kapsz, ha most jelentkezel erre a tanfolyamra?

A Lélekélletannál odafigyelünk arra, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk neked. Ha jelentkezel erre a tanfolyamra, a lenti lehetőségek várnak rád.

Örökös hozzáférés

Nálunk nincs időkorlát, az anyagot évek múltán is eléred. Ez persze nem azt jelenti, hogy érdemes volna halogatnod a tanfolyam elvégzését, csupán azt, hogy bármikor szabadon megnézheted a videókat, használhatod a tanfolyamot.

Segítségnyújtás

Minden egyes fejezetben lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet, amelyre az oktató válaszol. Miközben a videókban elhangzó információk mindannyiunkra érvényesek, fontos, hogy a személyes élethelyzeteddel kapcsolatos kérdések ne maradjanak megválaszolatlanul.

Tagság zárt közösségi oldalunkon

Zárt fórumunkban lehetőséged van mélyebben is elmélyedni egyes témakörökben, vagy tapasztalatot cserélni másokkal. Ez nem egy zárt Facebook csoport lesz, hanem egy kifejezetten a tanfolyamhoz kapcsolódó, minden zavaró hatástól mentes közösségi fórum. Itt velünk és más emberekkel is tudsz kapcsolódni.

Bónusz anyagok

A videós fejezeteken túl számos kiegészítő anyag és bónusz fejezet vár téged a tanfolyamban. A jövőben további hasznos anyagokkal találkozhatsz majd ebben a szekcióban. Hogy pontosan mivel, az tőled is függ. Az igényeknek megfelelően fogjuk kialakítani a tartalmakat.

Ők már ismernek minket

Ez egy vadonatúj tanfolyam, amelyet most az elsők között végezhetsz el.
Akik már találkoztak velünk más tanfolyamainkon, ezt mondták rólunk.

A professzionalizmus nagyon tetszett.

Bizalmat, megnyugvást, támogatottságot, érdeklődést és biztonságot keltett bennem Józsi a felkészültségével, a magabiztos és határozott fellépésével, a hitelességével, a tájékozottságával, a nyugalmával és a rendszerezettségével.  A professzionalizmus nagyon tetszett. Minden kérdésemre kaptam választ. Jól fel van építve az előadás, mindenki számára érthetővé téve. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni a testében és lelkében zajló folyamatokat és szeretne megnyugodni és nyugodtan tekinteni a jövő felé.

Pinczés Zsuzsa

Bowen alkalmazó

Amilyen információkat itt hallottam, mondhatni, hogy összeállt a kép.

Nagyon hiteles, melegszívű, kedves embereket ismerhettem meg József és Beáta személyében. Lenyűgöző a tudásuk, a felkészültségük, a segíteni akarásuk. Ami tetszett, a közvetlen stílus, az interaktív jelleg, illetve, hogy van lehetőség egyéni konzultációra, ahol az ember még több felismerésre tehet szert a problémáival kapcsolatban. Kb. 10 éve vagyok "útkereső", rengeteg módszerrel találkoztam már, amiknek hála nagyon sokat haladtam a belső kiegyensúlyozottság útján, de amilyen információkat itt hallottam , mondhatni, hogy összeállt a kép. Semmi nem tűnik már megfoghatatlannak, megmagyarázhatatlannak, minden testi és lelki problémára megvan a racionális magyarázat. Ami azért fontos, mert, ha megszületik a megértés, megszületik a lelki nyugalom is, mint tudjuk...:) Létkérdés lenne minden ember számára, hogy külső emberből belső emberré válhasson, ezáltal független, szabad, örömteli életet élhessen! Mindenkinek ajánlom Beáta és József alap-, és haladó tanfolyamát, aki erre vágyik!

C. Éva

Orvos

Partnernek éreztem magam...

Szimpatikus, jó benyomást keltett az előadó, Váczy József személye. Látszott a kiegyensúlyozottság, és hogy tudja miről akar beszélni.
A legjobban az tetszett, hogy partnernek éreztem magam, és hogy nem belém akartak tuszkolni valami ismeretanyagot, hanem a rendszer működését, a logikáját próbálta megértetni velünk.
Mindenkinek ajánlom. Bele kellene rakni a nemzeti alap tantervbe, de legalább fakultatív foglalkozásként lehetőséget biztosítani már gimnáziumokban.

Regőczi Lalus

Zenész, író

A támogató SPORT c. tanfolyam tematikája

A tanfolyam főbb fejezeteit láthatod itt. Ezek később bővülhetnek. A frissítésekhez külön díj nélkül juthatsz hozzá.

1

1 fejezet: Az edzett test jelentősége a gyógyulásban

Ebben a fejezetben hét videót találhatsz, amelyből részletes magyarázatokkal és prezentációkkal ráláthatsz arra, hogy a mindennapos sport hogyan támogatja a gyógyulási folyamatokat.

Eddig is sokszor hallottuk azt, hogy a sport egészséges, aki sportol, az ritkábban lesz beteg, de ennek tudományos magyarázata nem volt ismert.

Itt, ebben a fejezetben József részletesen bemutatja az összefüggéseket. Igen hasznos útmutatás, mert ha valaminek ismerjük a működését, akkor az közelebb visz minket ahhoz a döntésünkhöz,  hogy  az adott dolgot beépítsük az életünkbe.

2

2. fejezet: Az edzett psziché jelentősége a gyógyulásban

Ebben a fejezetben részletekbe menően rálátást kapunk arra, milyen folyamatok zajlanak a sportolás során az idegrendszerünkben. 

Ezek a változások egyrészt kihatnak szerveinkre, másrészt azokra a mintákra, amelyeket eddig alkalmaztunk az élet bármely területén..

A tananyagban ráláthatunk a következő lelki tényezőkre: kitartás, elszántság, akaraterő, felelősségtudat, önbizalom, határozottság, hatékonyság, céltudat, kimeríthetetlenség. 

3

3. fejezet: Regenerációs képességünk és pszichés edzettségünk

Ebben a fejezetben szó esik arról, hogy társadalmi szinten hogyan gondolkodunk a sportról, és vajon a megvalósítás követi-e ezt a gondolkodást.

Részletesen tárgyalja, hogy milyen nagy jelentőséggel bír a gyermekkori sport. Útmutatást kaphatunk ahhoz, hogy mire figyeljünk, mik a nem szakszerűen végzett sportolás veszélyei. Számos olyan előnye van a sportnak, amelyekre eddig nem is gondoltunk. 

Részletes tematika

- A sport fogalma

- A gyermekkori sportolás jelentősége

- A nem szakszerűen végzett sport veszélyei

- Mire érdemes figyelni, ha sportolni szeretnénk?

4

Bónuszok: Kiegészítő tartalmak a tanfolyamhoz

Számos extra anyagot találhatsz ebben a fejezetben. A következőkre számíthatsz:


Edzésnapló
Egy hasznos eszköz, a testtudatosságod kialakításához, és a sport-szokásod rögzítéséhez. A benne rögzített adatok alapvető információt adnak az edzésterved kialakításához, kézzelfoghatóan és ellenőrizhetően rögzíti a fejlődésedet, a célodhoz vezető utad mérföldköveit. S amikor nehezen kezdesz bele az edzésbe… vár…, hogy végre kitöltsd a következő lapját… A végén láthatod, hogy megérte! Oszd meg a zárt fórumunkon, hogy együtt örülhessünk a sikerednek és motiválj, támogass, lelkesíts másokat, lehess a többiek példája!

A napló oldalait letöltheted és kinyomtathatod, vagy online is kitöltheted.

A természetben való mozgás páratlan előnyei
Turbózd fel a sport testi lelki hatását! Még többre, még jobbra, még egészségesebbre, még hatékonyabban, még boldogabban! Vedd ki a lehető legtöbbet a sportbefektetésedből!

A bemelegítés alapelvei
Használd a modern sporttudomány legújabb eredményeit, hogy a sport tényleg a tested-lelked épülését szolgálhassa. Aktiváld a rendszereid, hogy a lehető legtöbbet hozhass ki az edzésedből test-lelki sérülések nélkül!

Hogyan sportolj az otthonodban?
Sportolj akkor is ha a fizikai, mentális és érzelmi gátjaid egyelőre még a négy fal közé
kényszerítenek! Hiszen a sport az egyik leghatékonyabb eszköz a korlátaid ledöntéséhez.
Hasznos tippek és tanácsok, hogy ne érezd úgy, hogy lemaradsz valami jóról.

A sport testsúly csökkentő hatásának alapelvei
A sport még nem egyenlő a zsírégetéssel. Ahhoz, hogy ne csalódj, néhány alapelvet érdemes szem előtt tartani. Ezeket ismerheted meg ebből a fejezetből.

A szerzőkről

Váczy József

A sport egész eddigi életemben elkisért. Kisgyermekként a szabadidőmet a kirándulások, Maros-parti kalandozások, famászás, kazalmászás, bálaugrás, indián-kalandok eljátszása, rengeteg és sokoldalú mozgás töltötte ki. Általános iskolás sportomat a könnyűatlétikai sportágak, edzések jelentették. Ez a középiskolában, főiskolán a néptánccal, tornával, karatéval, testépítéssel egészült ki. Családi mintából adódóan mindezek mellett végig ott volt/van a lovaglás. Jelenleg heti hat alkalommal sportolok, ezek a terepfutás, kirándulás, teljesítménytúrázás, karate, hegyi kerékpározás, lovaglás, íjászat. Jelenlegi edzettségi szintem a 20-29 éves korcsoportban is az átlag feletti, jó kategóriába tartozik, ja 52 vagyok…

Pindrok Beáta

Gyermekkoromban a családi hétvégi kirándulások és a testnevelés órák adták a rendszeres mozgást.

Fiatal felnőttként a természetjárás, a munkakutyázás és a tereplovaglás jelentette a sportot. Később ez kiegészült a hegyi kerékpározással és a karatéval. Az utóbbi években kezdtem el a terepfutást, ami számomra nagy feladatot jelentett, és az íjászatot. Aztán az idén  belekóstoltunk a teljesítménytúrázás kihívásaiba. A karate kivételével minden kedves sport elfoglaltságom a szabadban végezhető, bizonyára nem véletlenül választottam ezeket, hiszen erős vonzódásom van a természet felé. Mivel az intenzívnek számító mozgásokat 40 és 50 éves korom között kezdtem el, tudatos tapasztalatom van róla milyen változásokon, fejlődésen kell a testnek végigmennie a különböző teljesítmények eléréséhez. Az életem minőségéhez ezek a folyamatok nagyon sokat hozzátettek, ezért mindenkit csak bátorítani tudok erre az útra.

Mások véleménye a szerzőkről

Több ezren ismerik Váczy József nevét, és személyes történetét, amely hitelessé teszi a személyét. Online és élő tanfolyamokon, videókon keresztül ismerték meg őt.

Pindrok Beáta haladó tanfolyama, a Kulcsok és elmeállapotok, Magyarországon egyedülálló.

Néhány visszajelzés róluk, amelyet kaptunk.

Nagyon meggyőző József személyisége

Számomra nagyon meggyőző József személyisége. Alaposan, minden apró részletre kiterjedően adja át tudását. Külön köszönet érte, hogy a "tananyag" megértése miatt még anatómia órát is tart, így érthetőbbek lesznek az összefüggések.
Teljesen új látásmódot mutat be a tanfolyam. Nagyon sok dologban magamra ismertem, így jó néhány jelenlegi problémát tudok majd megoldani.
Saját magamban, a szűkebb családi és a tágabb baráti körben is "kitisztult" sok konfliktus, betegség. A mindennapok során lépésről-lépésre kell a tudatunkat fejleszteni, hogy a hitből meggyőződés legyen!
Mindenkinek ajánlom, aki a hétköznapos során változást szeretne az életében. Mottóm: "Járt utat a járatlanért mindig hagyd el!"

Herczeg Ábel

Vállalkozó

Saját életéből kaptunk tapasztalatokat...

Már a "Csontrákom története 2" videóból is érezhető volt, ami személyesen csak megerősödött bennem: a hitelesség. Nem csak egy megtanult módszert adott tovább József, hanem saját életéből kaptunk tapasztalatokat, saját/Beátával közös gondolatokkal kiegészítve, akár megkérdőjelezve azt, amiből kiindult.
Rendszerben látni a folyamatokat mindig nagyon megnyugtató számomra (is). Eddigi érzéseim közül néhány alátámasztást kapott, mások új megvilágítást. Könnyebb így kilépni a "miért pont velem, miért pont ez történik" tehetetlenségéből. Így a félelmek (halálfélelem) is távolabb kerülnek, újabb ajtó nyílt meg -ha még csak résnyire is- a harmónia elérése felé.
Barátaimnak ajánlanám. Már meg is tettem.

Egy tanfolyami résztvevő

Senki nem tud minket "megmenteni" csak mi önmagunkat...

Beáta nagyon nagy szaktudással rendelkezik és roppant egyszerűen, de logikusan és összefüggően tudja előadni az anyagot. Tisztelem és becsülöm tudásáért és hogy kitartóan segít embertársainak a biologikát és sok új információt még azon is túl átadni.
Én ismétlő voltam az Elmezavar tanfolyamon és ami nagyon tetszett hogy sok új dolgot hallottam, így másodszorra is. Újabb összefüggéseket láttam meg, amit azelőtt még nem, hiába akkor is hallottam. Tetszett, hogy új rálátásaim voltak a demenciáról, a narcizmusról és a nemi-birtok zónás konstellációkról. Tetszett az is, hogy Beáta videókkal és filmrészletekkel is rávilágít az elmezavarok létezésere. Ő tovább kutatta, hogyan leszünk érzékenyítve a különböző psyches zavarokra. Ahol Hamer doktor megállt a kutatásaival, ott folytatta Beáta. Ezáltal jobban mélyül az ismeretanyag és így még többet tudok majd én is konzultációim és tréningjeim alatt segíteni az erre nyitott embereknek. Ezert (is) nagyon halas vagyok neki!

Papp Enikő

Biologika konzulens és tréner

A támogató SPORT

Számtalan anyag elérhető az interneten a sporttal kapcsolatban. Videók, edzéstervek, táplálkozási útmutatók. 

Ez a tanfolyam valami másról szól. A szerzők nemcsak a sportban szereztek jártasságot, hanem a testünk természetes gyógyulási képességeivel is hosszú évek óta foglalkoznak. 

Hogy mi az összefüggés a sport és gyógyulás között, azt talán mindig is sejtetted, mégis meglepőek lehetnek majd azok a szoros összefüggések, amelyeket ezekből a videókból ismerhetsz meg.

S ha már magad is érted ezeket az összefüggéseket, miért is ne kezdenéd el őket azonnal alkalmazni? 

Az egészség a legfontosabb értékünk az életben, s ha tudatosan is foglalkozol vele, akkor nemcsak egészséges maradhatsz, de meg is gyógyulhatsz.

Ebben a tanfolyamban nemcsak a videós anyagok állnak a rendelkezésedre, hanem a zárt közösségi fórumunkban is számíthatsz a támogatásunkra, s közben másokhoz is kapcsolódhatsz, vagy elmerülhetsz bármilyen kapcsolódó témában. Így itt pont azt kapod, amire szükséged van. 

A tanfolyam díja

Egyszeri befizetés, örökös hozzáférés

"A támogató SPORT" c. tanfolyam díja

50000 Ft

  • Örökös hozzáférés
  • Azonnali kezdés
  • Hozzáférés a teljes tanfolyami anyaghoz
  • Bónusz fejezetek
  • Tagság a zárt közösségi oldalunkon
  • Ingyenes hozzáférés a későbbi frissítésekhez

Használd ki ezt a lehetőséget!
Ők már ismernek minket:

Az általuk ismertetett tudásanyagot a legérthetőbb módon adják át részünkre.

Engem lenyűgözött a hozzáállás, a tudatosság, a jelenlét amit képvisel József és Beáta. Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az általuk ismertetett tudásanyagot a legérthetőbb módon adják át részünkre. Pozitív volt számomra, hogy felvállalták, nincs mindenre kész válaszuk, de folyamatos kutatásban, fejlődésben vannak. Nagyon szimpatikus házaspárt ismertem meg bennük, akiktől szívesen tanultam, és tanulnék a jövőben is, követendő példának tartom őket. Remélem lesz alkalmam velük a jövőben tartani a kapcsolatot

Kata


A szavakon túl határtalan tudás, empátia és tapasztalat áll.

Tavaly végeztük el férjemmel az alaptanfolyamot és utána a haladó tanfolyamot is . Mostanra eljutottam oda, hogy felébredt bennem egy szükség, hogy újra elvégezzem az alaptanfolyamot . Tanfolyam után született egy Érzés. A szavakon túl határtalan tudás, empátia és tapasztalat áll.
A Tudás, amely a Szabadságot adja az Élethez.
Beáta és József támogatása és segítsége sok-sok liszt szem, de a kenyeret nekem kell összegyúrni és kisütni !
Minden embernek jó szívvel ajánlom.

Lóránt Mónika

Mérnök

Színes, izgalmas, érdekfeszítő előadás.

Türelmes, nagyon felkészült, magabiztos előadó. Színes, izgalmas, érdekfeszítő előadás. Mivel nem tűzdeli tele a mondandóját idegen szavakkal, azok számára is könnyen követhető a tananyag, akik nem jártasak az egészségügyben. Logikusan építi fel a mondandóját, nincs rohanás, bőven jut idő az elhangzottak befogadására és megértésére.
Ami a legjobban tetszett, az előadás interaktív jellege, hogy bátran lehetett kérdezni menet közben is, így nem maradtak homályos foltok a megértésben. Nekem nagy segítség volt ebben az előadás előtti bemutatkozó kör, mert a korábbi előadások alkalmával nem nagyon mertem feltenni a kérdésemet a sok idegen ember előtt.

Rokosz Lia

Lízing finanszírozás

GYIK:

Gyakran ismételt kérdések 

Mikor kezdhetem el ezt a tanfolyamot?

Mit jelent az örökös hozzáférés?

Tagja lehetek a zárt csoportnak, ha nincs Facebook fiókom?

Hogyan tudom kiegyenlíteni a tanfolyam díját?

Még sosem sportoltam. Érteni fogom ezt az anyagot?

Már régóta sportolok, adhat nekem újat ez a tanfolyam?

>