ISMERD MEG MOST OTTHONODBÓL AZ ÚJMEDICINÁT  egy ONLINE TANFOLYAMSOROZAT segítségével​​

Ez a tanfolyam kihagyhatatlan!

Nagyon élveztem az előadásokat , rettentően izgalmas dolgokat hallottunk minden alkalommal. Nem könnyű az anyag de abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy bármikor visszanézhető az előadás .... Mindenkinek csak ajánlani tudom az online tanfolyamot..... Köszönöm hogy lehetőségem volt részt venni, ez a tanfolyam kihagyhatatlan !

Németh Andrea

Meg akarod végre érteni, mi miért történik?

 • angle-right
  Azt gondolod, nem tehetsz semmit az egészséged érdekében? Nem érted, mi áll a betegségek hátterében? Ideje tisztán látnod a válaszokat.
 • angle-right
  Az újmedicina NEM gyógyító módszer. Ehelyett felfedi azon természeti törvényeket, amelyek új fénybe helyezik mindazt, amit eddig hittél.
 • angle-right
  Ideje elindulnod egy olyan fejlődési folyamatban, amely végre magyarázatot és értelmet ad a benned zajló folyamatoknak.

Váczy József, elismert újmedicina konzulens és oktató vezetésével most nemcsak megismerheted, de meg is értheted az újmedicinát, sőt a felismeréseket alkalmazhatod is az életedben.

Mi is az az Újmedicinaés hogyan tudod vele megváltoztatni mindazt, amit eddig tőled független tényezőknek tulajdonítottál?

Vannak dolgok, amelyeket értünk, míg másoknak nem ismerjük az okát, és nem látunk rá a működésére. Ha a testünkben zajló folyamatok mögött nem fedezzük fel az okot és az okozatot, a betegségek aggasztónak és veszedelmesnek tűnhetnek, amelyek ellen csak külső segítségre számíthatunk. De mi történik, ha nem kapunk olyan segítséget, amely elhozza számunkra a gyógyulást? Kinek adhatjuk tovább a felelősséget az életünk felett?

A felelősség mindig a tiéd. 
Neked kell döntened, hogy merre tarts. Könnyebben meg tudod azonban határozni az irányt, ha van egy térkép a kezedben.

A térkép létezik. Úgy hívják, hogy Lélekélettan. Ennek alapja pedig az Öt természettörvény, az Újmedicina.

 

Az Újmedicina feltárta a természet legfontosabb törvényszerűségeit. Ezek megismeréséhez nem kell orvosi végzettség, hiszen mindezek a természeti törvények logikusak, és a hétköznapi ember számára is bármikor megérthetők, de ami a legfontosabb: ÉRVÉNYESEK.


Ennek tudatában pedig nem mást kapsz a kezedbe, mint kulcsot, amelynek segítségével megfejtheted a lelki problémáid és testi elváltozásaid közötti összefüggéseket.


Nagyon hasznos és saját magamon letesztelt, megélt elváltozásaimra is választ kaptam.

Sziasztok, nagyon hasznos és saját magamon letesztelt, megélt elváltozásaimra is választ kaptam. Az ördögi körök VK konfliktusokra is rámutatott. Próbálok odafigyelni a konfliktusaimra, észrevenni és nem benne ragadni. Eszembe jutnak József szavai, példái, tanácsai. Még sokat kell tanulnom, de az Atlasz és a tanfolyam már segítségemre vannak. Elnézést, hogy csak ilyen későn válaszoltam, de még érlelődnek bennem a tanultak. Kérdéseimre magam lelem, leltem meg a válaszokat, de még van mit tanulnom, az elején vagyok. Köszönöm.


Veronika varrónő

Kisgyermekes anyukaként az élő tanfolyamot nem tudtam volna elvégezni.

Nagyon szerettem! Kisgyermekes anyukaként az élő tanfolyamot nem tudtam volna elvégezni, de így, hogy szabadon, akármikor hozzáférhető, sokkal könnyebben tudtam rá időt szakítani! Csak ajánlani tudom.


Herczeg Flóra Énekesnő

Megfogott a sok gyakorlati példa, melyekkel gazdagította előadásait, segítette az információk beépüléseit.

Nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy a Biologika alaptanfolyam online is elvégezhető, valamint, hogy örökös hozzáférés által az ismeretanyag saját ritmusban elsajátítható. Mivel már több mint négy éve rátaláltam az interneten a „Hameri” Gyógytudományra és alaposan tanulmányoztam, szűkebb környezetemben lelkesen beszélgettünk róla, „alkalmazzuk”, kicsit féltem, vajon kapok-e új információkat, ismeretet, ami a mindennapokban segíthet nekünk. A válasz pedig igen. Nagyon sok régi-új aprónak tűnő, de fontos részlettel bővült a tudásom. Köszönöm. Váczy József hiteles, alapos közvetítője a GNM-nek. Megfogott a sok gyakorlati példa, melyekkel gazdagította előadásait, segítette az információk beépüléseit. Jó dolog, hogy a Szervatlaszban már a szójegyzék igénybevétele nélkül is megtalálom a válaszokat, a szervi elváltozások mögött meghúzódó lelki történéseket, kiváltó illetve fenntartó hitrendszereket, érzéseket. Bár sajnos még nem tudtam az összes előadást megnézni, de a hozzáférési lehetőség miatt nem is kellet semmiféle DHS-t átélnem, hogy „lemaradtam”…. „nincs időm rá”…. „meg kellett volna szereznem a tudást”….stb. :) Hálás vagyok a lehetőségért, hogy a tanfolyam így távoktatásban is megvalósult. Köszönöm.


Harcos Tímea

​​​​Minden egyes betegség logikus és érthető módon következik be. Ennek tudatában felismerheted, hogy a betegségek nem rendellenességek, amelyek ellen harcot kell folytatnod, hanem a tested üzenetei.  Neked hány olvasatlan üzeneted van, amelyet érdemes volna értelmezni?

​​​​Minden egyes BETEGSÉG okkal jön létre a testedben. Minden egyes lelki KONFLIKTUS meghatározott helyen és módon okoz ELVÁLTOZÁST benned.

A gyógyulás a meggyőződéseid és hiedelmeid tükrében rajzolódik ki.  Az ÉNLELŐ  Lélekélettan Tanfolyamsorozat ezeket a meggyőződéseket segít kiépíteni. 

Az Újmedicina segíti a gyógyulást?
A válasz: IGEN, de az Újmedicina NEM gyógyító módszer.

Hogyan lehetséges ez? 
Ha tudjuk a betegség különféle lefolyási fázisainak mi a célja, akkor  tanúi lehetünk annak, ahogy a testünk HELYREÁLLÍTJA az elváltozást, s létrehozza az egészséges állapotot bennünk. Ekkor rálátást kaphatunk arra is, mikor van szükség külső beavatkozásra és milyen mértékben.

Melyek azok a betegségek, amelyeknek megismerheted az okát, lefolyását, és a gyógyuláshoz vezető folyamatát?

Az ÖSSZES eddig ismert betegségnek feltárható már az oka, és kikövetkeztethető a gyógyuláshoz vezető természetes út. Ezek alól kivételt képeznek a mérgezések, a sugárzás által okozott elváltozások, és a balesetekben elszenvedett sérülések.

A legismertebb betegségeknek mind ismerjük a magyarázatát. Ide tartoznak például a daganatos betegségek, az allergia, influenza, az emésztőrendszer, a mozgásszervrendszer és a keringési rendszer elváltozásai, bőrbetegségek, és még sok egyéb megbetegedés.

Természetesen mindenki azokra a betegségekre fókuszál, amelyek megnehezítik az életét. Sokszor magunk egészségesek vagyunk, de a szeretteink körében felbukkanó betegségek aggasztanak bennünket. Ha azonban tisztában vagyunk az okokkal, közelebb kerülünk a megoldáshoz, ráláthatunk folyamatainkra.

A félelem és aggodalom helyett értsd meg, hogy mi történik a testedben!

A betegségek, amelyektől olyan sokan rettegnek, gyakran már HELYREÁLLÍTÁSI FOLYAMATOK. Azt gondoljuk, minden egyre rosszabbra fordult, holott leggyakrabban már a gyógyulás fázisában vagyunk. Ezekben a szakaszokban különösen fontos, hogy segítsük, és ne akadályozzuk a testünkben zajló természetes biológiai folyamatokat.

 • angle-right
  Az újmedicina tudományos alapokon nyugszik
  Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek, élettani, élet-értelmes működését.
 • angle-right
  Egységében vizsgálja az emberi lényt
  Tudományos precizitása miatt a LÉLEK – AGY - SZERV szintjein, s közben e három szint összefüggéseiben értelmezi a benne zajló folyamatokat.
 • angle-right
  Új szemléletmód
  Dr. Ryke Geerd Hamer német teológus és orvos doktor a jövő orvostudományát hozta el nekünk. Felfedezése, hogy a betegséget nem rendellenességnek, hanem természetes folyamatnak tekinthetjük.

Ismerd meg te is ÉRTHETŐ és RÉSZLETES online tanfolyamunkból az ÚJMEDICINÁT

Az Énlelő Alapítvány számos színvonalas és hiteles élő  tanfolyamát több százan végezték már el. Nagy sikert arattak azok az online előadásaink is, amelyek kapcsán felmérést végeztünk. Ebből kiderült, hogy a résztvevők 82%-a tart igényt ONLINE újmedicina tanfolyamra.

Miközben az élő tanfolyamok továbbra is elérhetők, nagy örömünkre szolgál, hogy elindíthattuk interneten követhető, teljes értékű és igen részletes ONLINE ÚJMEDICINA TANFOLYAMSOROZATUNKAT.

Pontosan mit tartalmaz ez ​a tanfolyam?

18 előadást
Egyenként több, mint 2 órás anyagrészt követhetsz figyelemmel.
A teljes tanfolyamsorozat 4 modulban érhető el, összesen 37 órányi időtartamban. 

Az előadás összes prezentációja
Külön is elérhető, lapozható.

Egy-egy részlet keresésekor ez nagyon hasznos funkció.

Örökös hozzáférés
A teljes tanfolyamsorozat minden videójához és prezentációjához időben KORLÁTLAN, örökös hozzáférést biztosítunk. Semmiről sem maradhatsz le, és mindig eléred, amire szükséged van

Kérdezési lehetőség
Az előadások alatt, írásban van lehetőség kérdezni, melyre szintén írásban kaphatsz választ. Figyelem! Csak a tanfolyam témájához kapcsolódó kérdésekre tudunk válaszolni. Ez nem helyettesíti az egyéni konzultációt.

A tanfolyam díja

A tanfolyamot megrendelheted egyben (4 rész, 18 videó, 37 órányi tananyag) vagy részenként ÖRÖKÖS hozzáféréssel.

A teljes tanfolyamsorozat örökös hozzáféréssel


Ebben a csomagban időben és megtekintések számában is KORLÁTLAN hozzáférést kapsz a tanfolyam összes részéhez. Évek múltán is elérsz minden anyagot.

A tanfolyam díja
75000 Ft

A tanfolyamsorozat részenként örökös hozzáféréssel


Lehetőséged van a 4 tanfolyami részt külön-külön is megvásárolni.
A részeket egymás után (sorrendben) tudod megrendelni, a hozzáférésed időben és megtekintések számában is KORLÁTLAN


A tanfolyam díja:
20000 Ft / rész

A tanfolyam tematikája

Alaptanfolyam - 1. rész
Alapok


- Az ÚJMEDICINA, mint a kiszámítható életminőség záloga
- Dr. Ryke Geerd Hamer munkássága
- Az öt biológiai természettörvény részletes ismertetése, összefüggésrendszerének bemutatása, élő tudássá tétele, a mindennapi használhatóság érdekében a teljes megértést célozva
- A daganatok helyes értelmezése
- Az egyes agyi területek, és az általuk vezérelt szövetek sajátosságai


Az Alapok modul 4 előadása

Jelentkezésed esetén  hozzáférést kapsz a tanfolyam 1-4. előadásához, melyek alatt a kérdéseidet is felteheted.

Külön elérheted az előadásokhoz tartozó prezentációkat is. Ezek ismeretében fogod megérteni a tanfolyam következő részét.Alaptanfolyam - 2. rész
Szervi elváltozások I.

- Az agytörzs vezérelte mirigyszövetes szervek elváltozásai (daganatok)
- Az középagy vezérelte simaizomszövetek elváltozásai
- A miómák keletkezése, élettani okai
- Az kisagy vezérelte szervek elváltozásai
- A hártyaszövetek
- A bőr irha része és tejmirigyek


A Szervi elváltozások I. modul 4 előadás

Jelentkezésed esetén  hozzáférést kapsz a tanfolyam 5-8. előadásához, melyek alatt a kérdéseidet is felteheted.

Külön elérheted az előadásokhoz tartozó prezentációkat is. Ezek ismeretében fogod megérteni a tanfolyam következő részét.


Alaptanfolyam - 3. rész
Szervi elváltozások II.

- A velőállomány vezérelte szervek elváltozásai
- Kötőszövetek, vázrendszer
- A szívizom és elváltozásai
- Vér- és nyirokrendszer
- Leukémia
- Ciszták sajátosságai
- Here- és petefészekciszta


A Szervi elváltozások II. modul 4 előadás

Jelentkezésed esetén  hozzáférést kapsz a tanfolyam 9-12. előadásához, melyek alatt a kérdéseidet is felteheted.

Külön elérheted az előadásokhoz tartozó prezentációkat is. Ezek ismeretében fogod megérteni a tanfolyam következő részét.


Alaptanfolyam - 4. rész
Szervi elváltozások III.

- A kéregállomány vezérelte szervek elváltozásai
- Fekélyek, szövetelhalások
- Bőrbetegségek, pánikbetegség, allergiák
- Funkciókimaradások, bénulások, cukorszint változások
- Hormonális állapotot befolyásoló elváltozások
- Asztma, szívinfarktus, húgyúti betegségek


A Szervi elváltozások III. modul 6 előadás

Jelentkezésed esetén  hozzáférést kapsz a tanfolyam 13-18. előadásához, melyek alatt a kérdéseidet is felteheted.

Külön elérheted az előadásokhoz tartozó prezentációkat is. 

Itthon a fotelból kényelmesen nézhettem ,tanulhattam, hozzászólhattam , és bármikor megnézhettem újból.

Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ezen a online biologika tanfolyamon. Élveztem minden percét. Nagyon értékes hasznos az a tudás, amit itt kaptunk. Az előadó nagyszerűen felépített anyagot, nagyon részletesen, igazán jól megfogalmazva, mindenki számára érthető módon, nagyon kedvesen, segítőkészen, empatikusan adta át nekünk. Amiért még igazán testhezálló volt ez a tanfolyam számomra: nem kellett utazgatnom, nem kellett szállást foglalnom és nem kellett itthon hagynom több napra a családom. Itthon a fotelból kényelmesen nézhettem ,tanulhattam, hozzászólhattam , és bármikor megnézhettem újból a tanfolyamon leadott videókat , mert egyszeri meghallgatás nem biztos hogy elég lesz biologika-újmedicina elsajátításához .:) köszönöm még egyszer Super volt !

ERIKA ... mozgásterapeuta

Ez a lehetőség zseniális és minden pénzt megér.

Kedves Ágika! Az online tanfolyammal kapcsolatban csak a leg-leggel tudok szólni. Köszönet a szervezőnek, az előadónak aki a maximális felkészültségéről adott bizonyítékot. Én személy szerint itt kívánom megjegyezni , hogy az élő tanfolyam nagyon nagyon jó, viszont minden technikai probléma merül fel( kifogy jegyzetelés közben a tollamból a tinta, betelik a füzet, keresni kell vagy kérni kell másikat és már el is veszítettem az előadás fonalát, kiesett egy nagyon fontos rész. Igen sok zavaró körülmény játszik közre a teljes figyeléshez. Az online tanfolyamon mindez ki van küszöbölve.Teljes figyelési lehetőség, nincs zavaró körülmény. A másik az, hogy bármikor visszanézhető, ez a lehetőség zseniális és minden pénzt megér.Köszönet jár mindenkinek, aki ebben részt vett. Nagyrabecsülésem, és szívbéli szeretetem mindazoknak akik mindezt lehetővé tették számomra. Isten áldjon benneteket, a munkátokon továbbra is legyen Isten áldás.

Etelke ... nyugdíjas

Nagyon nagy kincs az életemben. Köszönöm!

Nagyon precíz, minden részletre kiterjedő, egyszerű, jól érthető és érdekes előadások voltak. Ami még egy plusz volt számomra, hogy az időmet magam oszthattam be, akkor hallgattam meg, amikor volt rá lehetőségem és ezt ezután is bármikor megtehetem, ha valami elfelejtődött vagy aktuálissá válik. Nagyon nagy kincs az életemben. Köszönöm!

Szabó Andrea ... Vállakozó

További kérdéseid vannak a tanfolyammal kapcsolatban?
Szívesen segítünk!
Írj nekünk az info@lelekelettan.hu címre, 

vagy hívd a +36302079509 számot.

>