Kulcsok és elmeállapotok online tanfolyam

avagy

a NYUGALOM elérésének biológiája

A Lélekélettan vadonatúj online tanfolyama

Várható megjelenés: HAMAROSAN...

Kulcsok

Megértés

Nyugalom

Egészség

Miért van szükséged a KULCSOK ÉS ELMEÁLLAPOTOK tanfolyamra?

Ha érteni szeretnéd a saját és mások érzelmeit, ha örömest átlátnád az emberi viselkedés mechanizmusát, ha vágysz arra, hogy megtanuld ezek változtatási módját, és célod, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt érzelemvilággal és értő figyelemmel tudj élni, ajánljuk neked ezt az ismeretanyagot.

Ha elköszönnél már a betegségektől való szorongásaidtól, ha elkerülnéd a folyamatos konfliktusokba való visszaeséseket, ha szeretnél végleg megválni egy betegségtől, most megismerheted, hogyan válthatod ezt valóra. Ezért a hatékony megértés érdekében ajánlott az újmedicina alapok ismerete.

Ha elsajátítanád a nyugalom eléréséhez szükséges tudományos ismereteket, és a belőlük összeállított gyakorlatias nézőpontrendszert egyszerű és érthető formában, ha a tudás-megértés-átlátás-használat-meggyőződés leghatékonyabb ötösének a híve vagy, tarts velünk!

A Kulcsok  és elmeállapotok online tanfolyamban a következőket kapod

A tanfolyam a Lélekélettan oldalán lesz elérhető az online tanfolyamok között. Minden résztvevő teljes hozzáférést kap az alábbaikhoz:

Videók

A négy nagyobb modulra osztott online tanfolyamban HD videókon keresztül ismerheted meg a tananyagot. A videók beépített fejezetekkel rendelkeznek, így  könnyen megtalálhatod, amit keresel.

EGYÉRTELMŰ LÉPÉSEK

Ebben az online tanfolyamban a hatékony munkát segítő folyamatos használati útmutatás áll a rendelkezésedre, így mindig tudni fogod, mi a következő lépés.

Örökös hozzáférés

Nálunk nincsenek időbeli, vagy a megtekintések számára vonatkozó korlátozások, így szükség szerint ismételheted az anyag tetszőlegesen kiválasztott részeit.

Prezentációk

A megértést, elképzelést, tanulást megkönnyítő, beszédes, az összefüggéseket és lényeget kiemelő, elmetérképszerű, színes prezentáció minden témakörben.

KAPCSOLÓDÁS ÉS GYAKORLÁS

Az online térben Zoom hívásokon keresztül időszakonként lehetőség nyílik gyakorló csoportos megbeszélésekre. 

Segítségnyújtás

Ha a tanfolyam bármely pontján kérdésed merülne föl,. azt azonnal felteheted a videó alatt. A kérdésedre az oktató fog válaszolni.

Zárt közösség

A tanfolyam résztvevői hozzáférést kapnak a Lélekélettan közösségi oldalához (nem Facebook csoport!), ahol egymással és az oktatókkal is kommunikálhatnak.

Minden, amire szükséged van

A Kulcsok és elmeállapotok tanfolyam NEM egy egyszerű letölthető tudásanyag. A szerzők és oktatók több évtizesed tapasztalatukat osztják most meg veled egy teljesen reszponzív, korszerű online tanfolyami felületen. A zárt közösségi oldalunk, a Zoom hívások, és minden egyéb lehetőség azt a célt szolgálja, hogy mindent megérts és a szerzett tudást beépítve az életedbe minőségbeli változást érhess el.


Mi mindent biztosítunk, így már csak egyetlen összetevő szükséges, hogy elindulj a változás útján: TE MAGAD.

Ők már részt vettek az ÉLŐ Kulcsok és elmeállapotok tanfolyamon

Semmi nem tűnik már megfoghatatlannak, megmagyarázhatatlannak, minden testi és lelki problémára megvan a racionális magyarázat.

Nagyon hiteles, melegszívű, kedves embereket ismerhettem meg József és Beáta személyében. Lenyűgöző a tudásuk, a felkészültségük, a segíteni akarásuk.

Ami tetszett, a  közvetlen stílus, az interaktív jelleg, illetve, hogy van lehetőség egyéni konzultációra, ahol az ember még több felismerésre tehet szert a problémáival kapcsolatban.

Kb. 10 éve vagyok "útkereső", rengeteg módszerrel találkoztam már, amiknek hála nagyon sokat haladtam a belső kiegyensúlyozottság útján, de amilyen információkat itt hallottam , mondhatni, hogy összeállt a kép. Semmi nem tűnik már megfoghatatlannak, megmagyarázhatatlannak, minden testi és lelki problémára megvan a racionális magyarázat. Ami azért fontos, mert, ha megszületik a megértés, megszületik a lelki nyugalom is, mint tudjuk...:)

Létkérdés lenne minden ember számára, hogy külső emberből belső emberré válhasson, ezáltal független, szabad, örömteli életet élhessen! Mindenkinek ajánlom Beáta és József alap-, és haladó tanfolyamát, aki erre vágyik!

C. Éva, orvos

...amióta megértettem, végtelen nyugalom tölti el minden porcikámat.

Azt éreztem hogy Beáta végtelen megértő mindenkivel, több nézőpontból magyarázza az összefüggéseket, hogy mindenki megértse. Azt a fajta felismerést, amit a tanfolyamon tapasztaltam az érzéseimmel kapcsolatban szinte mindegyik résznél magamra ismertem. Beáta megnyugtató "Biztos bázisként" minden kérdésemre választ adott.  A munkájával kapcsolatban az első a hála és tisztelet, amióta megértettem, végtelen nyugalom tölti el minden porcikámat. A felismerések impulzusa, a megértések egymás utánisága, a tudatosság, az a fajta óvó figyelem, hogy ne essen senkinek semmi bántódása, nagyon tetszett.

Mindenkinek ajánlom. Olyan jó lenne, ha mindenki körülöttem emberi minőségben lenne, viszont azt is megértettem, amit Beátáék mondtak és átéreztem a felelősség súlyát.

Angyal Csilla, mesterfodrász

Ahol Hamer doktor megállt a kutatásaival, ott folytatta Beáta.

Beáta nagyon nagy szaktudással rendelkezik és roppant egyszerűen, de logikusan és összefüggően tudja előadni az anyagot. Tisztelem és becsülöm tudásáért és hogy kitartóan segít embertársainak a biologikát és sok új információt még azon is túl átadni.

Én ismétlő voltam az Elmezavar tanfolyamon és ami nagyon tetszett hogy sok új dolgot hallottam, így másodszorra is. Újabb összefüggéseket láttam meg, amit azelőtt még nem, hiába akkor is hallottam. Tetszett, hogy új rálátásaim voltak a demenciáról, a narcizmusról és a nemi-birtok zónás konstellációkról. Tetszett az is, hogy Beáta videókkal és filmrészletekkel is rávilágít az elmezavarok létezésere. Ő tovább kutatta, hogyan leszünk érzékenyítve a különböző psyches zavarokra. Ahol Hamer doktor megállt a kutatásaival, ott folytatta Beáta. Ezáltal jobban mélyül az ismeretanyag és így még többet tudok majd én is konzultációim és tréningjeim alatt segíteni az erre nyitott embereknek. Ezert (is) nagyon halas vagyok neki!

Mindenkinek ajánlom, aki nyitott a tudatosulásra és aki egészsége irányítását saját kezébe szeretné venni. Ismétlésként is igen hasznos és jó, mert mindig újabb és újabb (másabb) tudati szintből, újabb és másabb információhoz jutunk. Mert senki nem tud minket "megmenteni" csak mi önmagunkat.

Papp Enikő, biologika konzulens, tréner

A szerzőről

A nevem Pindrok Beáta. Mindennapjaimban szeretett tevékenységeimen keresztül munkálkodom azon, hogy minél tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, bőséggel és boldog megélésekkel teli életet teremtsek magamnak és segítsem ebben szeretteimet és a körülöttem élőket. A természet bölcsessége és rendje egyre mélyebb ismereteket és biztos alapokat ad világnézetemnek, és teret a benne végezhető testet lelket építő, erősítő elfoglaltságaimnak. A világban zajló folyamatok (mint
törvényszerűségek) és azok egyre változékonyabb megjelenési módjainak megértése, elősegíti a mindennapok nyugalmát.

A Kulcsok tanfolyamban ennek az állapotnak az eléréséhez szükséges ismereteket és azok összefüggésrendszerét állítottam össze egyszerű, érthető, gyakorlatias formában, hogy mindenki számára elérhetővé váljon.

Az online tanfolyam TEMATIKÁJA

Első és második blokk

Ezen a két napon agyunk működésének megértésén keresztül rálátunk biológiai létünk, érzelmi állapotaink vezéreltségére, konfliktusaink típusaira, okaira, végleges megoldásainak lehetőségére.

 • Ha megértjük agyunk irányító szerepét érzelmi állapotaink, viselkedésünk, konfliktusaink tekintetében,
 • ha tudjuk, mi határozza meg, hogy mi okoz számunkra konfliktust, és mi nem,
 • ha ismerjük érzelmi működésünk biológiai alapjait és törvényszerűségeit,
 • ha példákon keresztül rálátunk hiedelmeink, meggyőződéseink kialakulásának módjára és jelentőségére,
 • ha tudjuk, hol is tartunk emberként,
 • ha tisztában vagyunk a konfliktusok kialakulásának törvényszerűségeivel, a föltárásukhoz szükséges ismeretekkel,

AKKOR ESÉLYÜNK VAN:

 •  egyre kevesebb konfliktus megélésére,
 • a betegségekből való végleges felépülésre,
 • az életünkben tervezett változások, változtatások sikeres megtételére,
 • életünk tudatos, nyugodt határozott irányítására.

Harmadik és negyedik blokk

Mentális túléltető biológiai kényszerprogramjaink

 • A cél, hogy a különböző elmeállapotok kialakulásának, funkciójának, értelmének, megjelenési formáinak megismerésén keresztül meglássuk és megértsük ezen állapotok célszerűségét és automatizmusát a túlélés érdekében.
 • Az esetpéldákon és filmbejátszásokon keresztül felismerhetővé válik ez a tudás a hétköznapokban, megismerhetjük az egyes elmeállapotok megnyilvánulásainak módját.
 • A menet közben kirajzolódó új nézőpontok és megoldási módok segítségével, a mindennapokban történő gyakorlások eredményeképpen megértéssel, elfogadással, és ezek által mindig a leghatékonyabb módon fordulhatunk majd a különböző állapotok felé. Ennek egyik előnye, hogy nagymértékben csökkenthetjük konfliktusaink, és környezetünk konfliktusainak számát.

1. modul

Ráhangoló
 • Használati útmutató
 • Átvezetés az Alaptanfolyamról
 • Hol is tartunk emberként?
 • A biológiai és emberszintű működésrend.

2. modul

A 2. modul tartalma:
 • Az agy
 • Az észlelés
 • Az emlékezet
 • Az érzelmek
 • A hormonok
 • A tudat

3. modul

A 3. modul tartalma
 • Hiedelemrendszerünk
 • Szükségleteink
 • Nézőpontjaink
 • Az ego működése

4. modul

Mentális túléltető programjaink
 • Biológia szintű kényszervezérelt viselkedésbeli megnyilvánulásaink

5. modul

Az 5. modul tartalma:
 • Az agy regenerációja

* A 3. és 4. modul anyagából részletesebben:
Kéregállományi konstellációk kialakulásának okai, csoportjai:
- Paranoiák.
- Nemi/birtok zónás konstellációk közös jellemzői. Mérleg szabályok, mánia, depresszió, szkizofrénia, infantilizmus.
- Nemi/birtok zónás konstellációk típusai: lebegő-, anorexia-, bulémia-, posztmortális-szuicid-, nympho-, casanova-, autista-, agresszív, mytho- konstelláció.

Velőállományi konstellációk kialakulásának okai, értelme, megnyilvánulási formái, megoldások:
- Megalomán, cezaromán, nárcisztikus viselkedés.


Árak, időpontok és jelentkezés

A jelentkezés előfeltétele

A Kulcsok és elmeállapotok c. online tanfolyamsorozaton csak akkor vehetsz részt, ha már elvégezted a négynapos Újmedicina alaptanfolyamot, vagy rendelkezel a Teljes online Újmedicina alaptanfolyammal.

Amennyiben ezekkel nem rendelkezel, akkor most együtt KEDVEZMÉNYESEN megvásárolhatod az online alaptanfolyamot és a Kulcsok online tanfolyamot is.

A tanfolyam díja:
160 000 Ft

(örökös, időben és megtekintések számában KORLÁTLAN hozzáférés)

Ők már részt vettek az ÉLŐ Kulcsok és elmeállapotok tanfolyamon

...új látásmódban tüntette fel a magamban, valamint körülöttem lévő világot.

Beáta csodalatos előadó, empatikus személyiség. A haladó Biologika tanfolyam anyaga és annak felépítése tetszett.

Nagyon megmozgatott érzelmileg és egy új látásmódban tüntette fel a magamban, valamint körülöttem lévő világot.

Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan és nyitottan szeretne élni.

Varga Andrea

Rengeteg felismerésem volt. Félelmetesek:)

Beáta személye bizalmat keltett emberként és bizalmat a megkapott ismeretek valódisága terén. Rengeteg munka, törődés van az anyag összeállítása mögött és nagyon érthető volt az összes előadás. Ezúton is hálásan köszönöm Beának és Józsinak a sok tudást és a rengeteg törődést az anyag összeállításáért és annak érthető átadásáért!

Különösen tetszett a rendszer, amiben teljesen megértettem a folyamatot. Szerintem...:)

Rengeteg felismerésem volt. Félelmetesek:) Már másnap automatikusan elkezdtem a munkát magamon. Őrültek bolygóján élünk és én sem lógok ki a sorból...:)

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot! Ezen ismeretek nélkül nem lenne szabad gyereket vállalni ès kizárt a lelki fejlődés, valamint a végleges gyógyulás.. Ha rajtam múlna már gyerekkorban tudná mindenki...

Kincsessy Gábor, jogász

Saját élethelyzeteimre is ráismertem.

Mindkét előadó, Beáta és József is nagy tudású, hiteles és szerény. Figyel az előadáson résztvevő emberekre, a csoportra és az egyénre egyaránt. Nagy türelemmel válaszol a felmerült kérdésekre. Szeretetteljes és elfogadó személyiségek.

A tanfolyam logikusan van felépítve, az értelmezést jól segíti a jegyzet. Figyelni, koncentrálni 8 órán át nem könnyű, de a téma érdekessége és az előadás lekötött. Külön tetszett, hogy a jobb megértést segítik a filmrészletek, amelyek nemcsak az elmét de az érzelmeket is mozgósítják.

Saját élethelyzeteimre is ráismertem, hozzám közel állók viselkedés mintáját is könnyebben fogom én is elfogadni, a megértés után.

Mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a téma. Aki új utakat szeretne megismerni, irányt, vagy csak a saját életére szeretne egy kicsit mélyebben rálátni. KÖSZÖNÖM!

Pataki Marianna

Gyakran feltett KÉRDÉSEK

Ha még nem ismerem az Újmedicinát, akkor is részt vehetek a Kulcsok és elmeállapotok c. tanfolyamon?

Az alaptanfolyam ismerete előfeltétele a Kulcsok és elmeállapotok c. tanfolyamnak. Ha azonban te ezzel nem rendelkezel, most kedvezményesen megrendelheted mindkét tanfolyamot.

Meg fogom érteni az anyagot?

Az anyag rendkívül összetett, de minden lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy teljes legyen a megértésed és alkalmazni is tudd a megszerzett tudást. Számíthatsz a segítségünkre.

Meddig érhető el az előjelentkezési kedvezmény?

Ez a kedvezmény már nem érhető el.

>