Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál az Énlelő Alapítvány "Az öt természettörvény" c.  levélsorozatára.
(Az első levélnek néhány percen belül meg kell érkeznie, ha nem kapod meg, kérlek jelezd nekünk az info[kukac]lelekelettan.hu email címen!)

Énlelő Alapítvány
Biologika tanfolyamok

profile-pic
Godó János

Beáta profizmusa, magas szintű felkészültsége, előadása tovább vitt bennünket, be az erdőbe, a sűrűjébe.

Az előzményeket követően Beáta profizmusa, magas szintű felkészültsége, előadása tovább vitt bennünket, be az erdőbe, a sűrűjébe.

Az előző tanfolyamok felkészítettek arra, hogy a Beáta által adott "kulcsok" segítségével belépjünk azon az ajtón amit Józsi adott az alapokkal. No ez a kép csak erős idegzetűeknek. Ez a terület már nem való mindenkinek. Itt vagyunk az elmezavaroknál, az erdőben. Többféle erdőt jártunk be, a színes ligetektől, a mogorva sűrűn át, a rideg bozótosig. Ezek mind rólunk emberekről szóltak. Számomra a tanfolyam az első látásra félelmetes témáknál rámutatott , hogy minden erdőből van kiút, de ...

... sajnos az esetek többségében külső segítségre van szükségünk, olyanra aki rálát a problémánkra, ismeri a folyamatainkat.

A tanfolyamnak ezt a szintjét már csak azoknak ajánlom, akik komolyan akarnak valamit kezdeni az életükkel. Nem egyszerű, és nem biztos, hogy ezt a tudást sikerül elsőre megszerezni. Úgy gondolom számomra is szükség lesz még ismétlésre.

>