Videók » Lélekélettan

Videók

Az öt biológiai törvényről szóló videót az online tanfolyamok között találhatod.


A csontrákom története 2. - Visszatekintés és tapasztalatok

Váczy József az Énlelő Alapítvány biologika konzulense és oktatója sikeresen gyógyult meg csontrákból. Ebben a videóban arról beszél, milyen tapasztalatai vannak 3 év elteltével.

A DHS és a sínek fontossága, 1. rész - Tények, melyek a köztudatból kimaradtak

Ebben a videóban Pindrok Beát és Váczy József arról beszél, amelyről nem sokat hallani a magyarországi újmedicinás, biologikus körökben. Gyakran halljuk előadásokon, videókban, hogy a DHS (konfliktus becsapódás pillanata) beazonosítása, megoldása elegendő a gyógyuláshoz. Ez valóban szükséges is az akut helyzet megoldására, de a sínekről, mint a konfliktust kiváltó érzékenyítő tényezőkről kevés szó esik, pedig Hamer doktor kihangsúlyozza ezek feltárásának fontosságát és szükségességét.

További új felfedezések a DHS-ről – 2. rész

Ebben a videóban további gondolatokat osztunk meg veletek a DHS-ről (A DHS az az érzelmi megrázkódtatás, amely a betegséget kiváltja.) Vajon a konfliktusokat véletlenszerűen éljük meg? Vagy van valami rendszer, egy meghatározott sorrend, ahogyan egymásra épülnek? Lehetséges, hogy a betegségeink feltérképezésénél ez a menetrend további segítséggel szolgálhat? Mi a sikeresség kulcsa?  Váczy József és Pindrok Beáta gondolatai.

Konzultáció, vagy tanfolyam? Melyiket válasszam?

Váczy József, biologikaa oktató és konzulens gondolatai arról, mi szükséges egy eredményes konzultációhoz, illetve miért érdemes a Lélekélettan tanfolyamsorozatnak (benne az újmedicina) legalább az első napját elvégezni az Énlelő Alapítványnál.

Hogyan épül fel a Lélekélettan tanfolyamsorozat

Az Énlelő Alapítvány Lélekélettan tanfolyamsorozata több részből áll. Ezek egymásra épülnek.
Az elméleti tudás átadását a gyakorlatba való átültetés követi. Hogyan épülnek ezek egymásra - erről beszél Pindrok Beáta és Váczy József oktatók és konzulensek.

Az újmedicina a meggyőződéseink, gondolkodásunk tükrében

Váczy József, elismert újmedicina oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- a tanfolyam elvégzését követően, mennyi idő szükséges ahhoz, hogy másképp nézzünk saját elváltozásainkra, betegségünkre
- miért a megelőzésen van a hangsúly
- miért van nagy szerepe a belső bizonyosságnak?

Gyógyulás és gyógyítás kérdésköre

Váczy József, elismert biologika, újmedicina oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- megmenthetek-e másokat, vagy magamat az újmedicina tudásával
- mi a gyógyulás és mi a gyógyítás

A felelősségről

Váczy József, elismert biologika, újmedicina oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- kinek, mi a felelőssége egy gyógyulási folyamatban.

Hogyan adhatjuk át gyermekeinknek az újmedicina ismereteket?

Váczy József újmedicina oktató és konzulens mondja el saját tapasztalatát arról, hogyan érdemes a gyerekeinknek az újmedicina alapismereteit átadni. Az ismeretek birtokában hogyan állnak hozzá a gyerekek egy-egy helyreállításhoz (betegséghez).

Miért NEM beszélhetünk le senkit a hagyományos orvoslásról?

Fontos gondolatok arról, hogy rábeszélhetünk-e valakit az újmedicinára, illetve tanácsolhatjuk-e azt valakinek, hogy ne vegye igénybe a hagyományos orvoslást.

A gyógyszerekről

Gyakori és téves nézet, hogy az újmedicina ismeretében nincs szükség gyógyszerekre. Ezzel kapcsolatos gondolatait osztja meg Váczy József ebben a videóban.

A család, a közvetlen környezet és saját meggyőződéseink fontossága a gyógyulás folyamatában. Miért érdemes minél hamarabb elsajátítani a Lélekélettan ismereteit? Hogyan tudnak ezek az ismeretek minket támogatni, segíteni?

Mi az alapvető különbség a két megközelítés között? Hogyan tudja az egyik tudomány támogatni a másikat? Miben kell támaszkodnia az újmedicinának az akadémikus orvoslásra?

Egészséges életmóddal megelőzhetők-e a betegségek?

Ebben a videóban Váczy József arra világít rá, vajon elegendő-e az egészséges életmód ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket? 

Agyszerkezetünk a konfliktusok tükrében

Ebben a kisfilmben egy nagyon érdekes témába vezet be bennünket Pindrok Beáta. Az agyszerkezetünk és a megélt konfliktusaink összefüggéseire világít rá. Lehet-e változtatni az agyi struktúránkon, mitől függ az, hogy mire, hogyan reagálunk?

Gondolatok az elmezavarról

Pindrok Beáta elismert Lélekélettan oktató és konzulens beszél arról, hogy mi is tulajdonképpen az elmezavar? Mi a különbség az átmeneti elmezavar és a tartós, állandósult zavar között? Hogyan segíthet a pszichiáter mellett az újmedicina?

A gyermekek a legnagyobb tanítók - A gyermekkorban elszenvedett konfliktusok jelentősége

Vajon mire mutatnak rá gyermekeink, miért tudnak tükrök lenni nekünk? Miért van jelentősége a gyermekkorban elszenvedett ún. programozó konfliktusoknak? Ezekről beszél Pindrok Beáta, és Váczy József

A kérdéseidet szeretettel várjuk az info@lelekelettan.hu email címen

>