Videók » Lélekélettan

Videók

Az öt biológiai természettörvény
 - alapismeretek videó -

Váczy József, biologika, újmedicina oktató és konzulens ismertető előadása az öt természettörvényről. Ezek megismerése által új nézőpontokhoz juthatunk testünk működéséről. Megnyugtatóan érthetővé teszi az eddig kiszámíthatatlannak vélt megbetegedések folyamatait. Rávilágít az érzelmek és a testi működés összefüggéseire - a ’pszichoszomatikus’ betegségek valódi okaira – és az anyatermészet tökéletes és kiszámítható működésére.

A csontrákom története 2. - Visszatekintés és tapasztalatok

Váczy József az Énlelő Alapítvány biologika konzulense és oktatója sikeresen gyógyult meg csontrákból. Ebben a videóban arról beszél, milyen tapasztalatai vannak 3 év elteltével.

A DHS és a sínek fontossága, 1. rész - Tények, melyek a köztudatból kimaradtak

Ebben a videóban Pindrok Beát és Váczy József arról beszél, amelyről nem sokat hallani a magyarországi újmedicinás, biologikus körökben. Gyakran halljuk előadásokon, videókban, hogy a DHS (konfliktus becsapódás pillanata) beazonosítása, megoldása elegendő a gyógyuláshoz. Ez valóban szükséges is az akut helyzet megoldására, de a sínekről, mint a konfliktust kiváltó érzékenyítő tényezőkről kevés szó esik, pedig Hamer doktor kihangsúlyozza ezek feltárásának fontosságát és szükségességét.

További új felfedezések a DHS-ről – 2. rész

Ebben a videóban további gondolatokat osztunk meg veletek a DHS-ről (A DHS az az érzelmi megrázkódtatás, amely a betegséget kiváltja.) Vajon a konfliktusokat véletlenszerűen éljük meg? Vagy van valami rendszer, egy meghatározott sorrend, ahogyan egymásra épülnek? Lehetséges, hogy a betegségeink feltérképezésénél ez a menetrend további segítséggel szolgálhat? Mi a sikeresség kulcsa?  Váczy József és Pindrok Beáta gondolatai.

Konzultáció, vagy tanfolyam? Melyiket válasszam?

Váczy József, biologikaa oktató és konzulens gondolatai arról, mi szükséges egy eredményes konzultációhoz, illetve miért érdemes a Lélekélettan tanfolyamsorozatnak (benne az újmedicina) legalább az első napját elvégezni az Énlelő Alapítványnál.

Hogyan épül fel a Lélekélettan tanfolyamsorozat

Az Énlelő Alapítvány Lélekélettan tanfolyamsorozata több részből áll. Ezek egymásra épülnek.
Az elméleti tudás átadását a gyakorlatba való átültetés követi. Hogyan épülnek ezek egymásra - erről beszél Pindrok Beáta és Váczy József oktatók és konzulensek.

Az újmedicina a meggyőződéseink, gondolkodásunk tükrében

Váczy József, elismert újmedicina oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- a tanfolyam elvégzését követően, mennyi idő szükséges ahhoz, hogy másképp nézzünk saját elváltozásainkra, betegségünkre
- miért a megelőzésen van a hangsúly
- miért van nagy szerepe a belső bizonyosságnak?

Gyógyulás és gyógyítás kérdésköre

Váczy József, elismert biologika, újmedicina oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- megmenthetek-e másokat, vagy magamat az újmedicina tudásával
- mi a gyógyulás és mi a gyógyítás

A felelősségről

Váczy József, elismert biologika, újmedicina oktató és konzulens gondolatai arról, hogy
- kinek, mi a felelőssége egy gyógyulási folyamatban.

Hogyan adhatjuk át gyermekeinknek az újmedicina ismereteket?

Váczy József újmedicina oktató és konzulens mondja el saját tapasztalatát arról, hogyan érdemes a gyerekeinknek az újmedicina alapismereteit átadni. Az ismeretek birtokában hogyan állnak hozzá a gyerekek egy-egy helyreállításhoz (betegséghez).

Miért NEM beszélhetünk le senkit a hagyományos orvoslásról?

Fontos gondolatok arról, hogy rábeszélhetünk-e valakit az újmedicinára, illetve tanácsolhatjuk-e azt valakinek, hogy ne vegye igénybe a hagyományos orvoslást.

A gyógyszerekről

Gyakori és téves nézet, hogy az újmedicina ismeretében nincs szükség gyógyszerekre. Ezzel kapcsolatos gondolatait osztja meg Váczy József ebben a videóban.

A család, a közvetlen környezet és saját meggyőződéseink fontossága a gyógyulás folyamatában. Miért érdemes minél hamarabb elsajátítani a Lélekélettan ismereteit? Hogyan tudnak ezek az ismeretek minket támogatni, segíteni?

Mi az alapvető különbség a két megközelítés között? Hogyan tudja az egyik tudomány támogatni a másikat? Miben kell támaszkodnia az újmedicinának az akadémikus orvoslásra?

Egészséges életmóddal megelőzhetők-e a betegségek?

Ebben a videóban Váczy József arra világít rá, vajon elegendő-e az egészséges életmód ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket? 

Agyszerkezetünk a konfliktusok tükrében

Ebben a kisfilmben egy nagyon érdekes témába vezet be bennünket Pindrok Beáta. Az agyszerkezetünk és a megélt konfliktusaink összefüggéseire világít rá. Lehet-e változtatni az agyi struktúránkon, mitől függ az, hogy mire, hogyan reagálunk?

Gondolatok az elmezavarról

Pindrok Beáta elismert Lélekélettan oktató és konzulens beszél arról, hogy mi is tulajdonképpen az elmezavar? Mi a különbség az átmeneti elmezavar és a tartós, állandósult zavar között? Hogyan segíthet a pszichiáter mellett az újmedicina?

A gyermekek a legnagyobb tanítók - A gyermekkorban elszenvedett konfliktusok jelentősége

Vajon mire mutatnak rá gyermekeink, miért tudnak tükrök lenni nekünk? Miért van jelentősége a gyermekkorban elszenvedett ún. programozó konfliktusoknak? Ezekről beszél Pindrok Beáta, és Váczy József

A kérdéseidet szeretettel várjuk az info@lelekelettan.hu email címen

>