Visszajelzések

profile-pic
Judit

Óriási ismeret, végtelen kutatómunka és számtalan tapasztalat...

József pontosan tudja , hogy miről beszél. Számomra úgy tűnt, hogy óriási ismeret, végtelen kutatómunka és számtalan tapasztalat összegzése áll mögötte, melyet örömmel, kifejezett akarattal áll szándékában velem is megosztani.

Nagyon tetszett, az előadásában, hogy kifejezetten az anyag megértetésére helyezte a hangsúlyt. Az is tetszett, ahogyan kezelte a nem mindig releváns hozzászólásokat, sőt a kínos megjegyzéseket is kulturált módon csillapította.

Már ajánlottam másoknak is, mert ez olyan hasznos információ, ami hozzá tesz az ÉLET megismeréséhez, a működésének megértéséhez. A biologika ismerettel az ÉLET minőségén változtathatunk.

profile-pic
C. Éva orvos

Amilyen információkat itt hallottam , mondhatni, hogy összeállt a kép.

Nagyon hiteles, melegszívű, kedves embereket ismerhettem meg József és Beáta személyében. Lenyűgöző a tudásuk, a felkészültségük, a segíteni akarásuk.

Ami tetszett, a közvetlen stílus, az interaktív jelleg, illetve, hogy van lehetőség egyéni konzultációra, ahol az ember még több felismerésre tehet szert a problémáival kapcsolatban.

Kb. 10 éve vagyok "útkereső", rengeteg módszerrel találkoztam már, amiknek hála nagyon sokat haladtam a belső kiegyensúlyozottság útján, de amilyen információkat itt hallottam , mondhatni, hogy összeállt a kép. Semmi nem tűnik már megfoghatatlannak, megmagyarázhatatlannak, minden testi és lelki problémára megvan a racionális magyarázat. Ami azért fontos, mert, ha megszületik a megértés, megszületik a lelki nyugalom is, mint tudjuk...:)

Létkérdés lenne minden ember számára, hogy külső emberből belső emberré válhasson, ezáltal független, szabad, örömteli életet élhessen! Mindenkinek ajánlom Beáta és József alap-, és haladó tanfolyamát, aki erre vágyik!

profile-pic
Fazekas Éva Cégvezető

A tanfolyam strukturált és logikus

Felkészült, a témát alaposan ismerő, nyugodt a megértésre fókuszáló, alapos, a csoportra hangolódott és a csoport előrehaladását maximálisan figyelembe vevő, humoros előadó. Bár ez a felsorolás inkább a gondolataimat tükrözi mint az érzéseimet.

A tanfolyam strukturált és logikus felépítése különösen tetszett.

Elsősorban olyan embereknek ajánlanám, akiknek van bármilyen más képzettsége,ami segíthet a felismerések megoldásában.

profile-pic
Éva

József hiteles és profi előadó.

József hiteles és profi előadó. Kiválóan együttműködik a hallgatósággal, fontos számára, hogy átmenjen az ismeret anyag.

profile-pic
Lóránt Mónika mérnök

A Tudás amely a Szabadságot adja az Élethez

Tavaly végeztük el férjemmel az alaptanfolyamot és utána a haladó tanfolyamot is . Mostanra eljutottam oda, hogy felébredt bennem egy szükség, hogy újra elvégezzem az alaptanfolyamot . Tanfolyam után született egy Érzés. A szavakon túl határtalan tudás, empátia és tapasztalat áll.

A Tudás, amely a Szabadságot adja az Élethez.

Beáta és József támogatása és segítsége sok-sok liszt szem, de a kenyeret nekem kell összegyúrni és kisütni !

Minden embernek jó szívvel ajánlom.

profile-pic
Rebecsákné Barna Irén szociális munkás

Mindenkinek ajánlom, aki meg akarja érteni, hogyan működik a test, lélek, szellem, hármas egysége!

Beáta harmonikus személyisége, érzékenysége, kellemes légkört biztosított. Tapasztalható, hogy nagyon alaposan felkészűlt a témában. Nem csak birtokolja a tudást, hanem kiválóan át is tudja adni, a tanfolyam résztvevőinek. Nagyszerűen éreztem magam!

Mivel én ismétlőként voltam jelen, hogy elmélyítsem ezt a tudást, azt tapasztaltam, hogy Beáta folyamatosan tovább fejleszti, kiegészíti a tanfolyam anyagát. Kutat, analizál, szintetizál, hogy minél mélyebbre jusson a megismerés terén, és ezt át is adja a résztvevőknek. Továbbá tetszik, hogy interaktív a kapcsolat, így személyesebb, és jó hangulatú az együtt töltött alkalom.

Igen, voltak felismeréseim . Megerősített abban, hogy a kimondott szavaknak milyen fantasztikus súlyuk van és azt is, hogy a múltat felül lehet írni, meg lehet változtatni. Ehhez tudni kell saját magamnak megbocsájtani, az elkövetett hibákért, akkor másoknak is meg tudok. Most már tudom, hogy mindent a túlélésem érdekében, és a tanult mintákat követve cselekedtem. Ezért is nagyon hálás vagyok Beátának, hogy ezt megértettem, és tudatosítottam ezen a tanfolyamon.

Mindenkinek ajánlom, aki meg akarja érteni, hogyan működik a test, lélek, szellem, hármas egysége! Mindenkinek, aki úgy akarja élni az életét, hogy ne ártson! Mindenkinek aki testi, lelki, szellemi egészségben, és boldogan akar élni!

profile-pic
Herczeg Ábel vállalkozó

Teljesen új látásmódot mutat be a tanfolyam

Számomra nagyon meggyőző József személyisége. Alaposan, minden apró részletre kiterjedően adja át tudását. Külön köszönet érte, hogy a "tananyag" megértése miatt még anatómia órát is tart, így érthetőbbek lesznek az összefüggések.

Teljesen új látásmódot mutat be a tanfolyam. Nagyon sok dologban magamra ismertem, így jó néhány jelenlegi problémát tudok majd megoldani.

Saját magamban, a szűkebb családi és a tágabb baráti körben is "kitisztult" sok konfliktus, betegség. A mindennapok során lépésről-lépésre kell a tudatunkat fejleszteni, hogy a hitből meggyőződés legyen!

Mindenkinek, aki a hétköznapos során változást szeretne az életében. Mottóm: "Járt utat a járatlanért mindig hagyd el!"

profile-pic
Judit

Az Énlelő Alapítvány vezetésével garantált a tudás elsajátítása.

Olyan tudást kaptam, ami a személyes életemben is és a munkámban is helyet talált.

Pindrok Beáta határtalan tudása, magabiztos és tiszteletteljes előadásmódja és ahogyan együttműködött a hallgatósággal lenyűgözött. Páratlan élményben volt részem.

Hogy miért ajánlanám másnak? Mert a Biologika ismerete, gyakorlata maga az ÉLET , Az Énlelő Alapítvány vezetésével pedig garantált a tudás elsajátítása.

profile-pic
Szilágyi Márta Óvónő és vállalkozó

Az első nap első percében éreztem azt a "na végre" érzést, amit csak az ért meg, aki már régóta keres valamit vagy valakit.

Egy percig sem kételkedtem benne hogy jó helyen vagyok. Sőt! Az első nap első percében éreztem azt a "na végre" érzést amit csak az ért meg aki már régóta keres valamit vagy valakit. Akkor már tudtam, hogy nem kell tovább keresnem. József és Beáta: az abszolút elfogadás, nyugalom és harmónia atmoszféráját teremtette meg. Ez az érzés minden nap jelen volt és a 4. nap végén haza is hoztam....

A megértés élménye,amelyhez József úgy segített hozzá hogy soha egy pillanatra sem hagyta hogy elveszítsük a fonalat.Hatalmas türelemmel magyarázott el mindent, ha szükség volt rá,akár többször is.Számtalan esetpéldával és bámulatos szakmai tudással adja át az ismereteket.

Gyerekkorom óta nagyon féltem a rákos betegségektől, olyannyira, hogy ezzel kapcsolatos beszélgetésekbe sem mertem belemenni. Többféle módszert is kipróbáltam már ennek a félelemnek a leküzdésére, és költséges terápiákon vettem részt,hiába. Múlt vasárnap azzal az élménnyel jöttem haza hogy NEM FÉLEK. Felismertem a korábbi elváltozásaim okát,miértjét, folyamatát. Megértettem, elfogadtam.Köszönöm.

Hogy kinek ajánlanám a tanfolyamot, ez kérdés??? Mindenkinek akinek van fizikai teste ☺ Ott leszek a haladón!

profile-pic
Krisztina

A tanfolyam teljes egészében tetszett

A tanfolyam teljes egészében tetszett, nagyon örülök hogy sikerült kis létszámos tanfolyamra eljutnom, mert így több kérdező kapott lehetőséget, a válaszok a többiek számára is hasznosak voltak.
( Számomra biztosan.)

profile-pic
Kelecsényiné Gáspár Katalin közgazdász, a KSH ny. főosztályvezetője

Az ismeretek megértését nagyszerűen támogatták a bemutatott filmrészletek.

Pindrok Beáta emberséges, nyitott, elfogadó személyisége jó légkört teremtett a meglehetősen újszerű megközelítésű ismeretanyag befogadására. Munkáját nagy odaadással, alapos felkészültséggel végzi.

Ami a legjobban tetszett, hogy az elkészített írásos anyag birtokában lényegében jegyzetelés nélkül, csak az előadást követve vehettem részt a tanfolyamon. Az ismeretek megértését nagyszerűen támogatták a bemutatott filmrészletek. A gazdag forrásjegyzék, szükség esetén lehetőséget ad további ismeretszerzésre, elmélyülésre adott témákban.

A tanfolyam záró gondolataként, ill. már előadás közben is megfogalmazódott, hogy ha mindenki tudatában lenne, hogy egy emberi viselkedés hátterében adott esetben milyen folyamatok zajlanak, ítélkezés, megbélyegzés helyett segítő, elfogadó hozzáállással egy sokkal békésebb, elviselhetőbb világban élhetnénk. Mindenkinek lehetnek rosszabb pillanatai...

Bárkinek ajánlom, aki szeretné megérteni az emberi agy működését akár a mindennapok szintjén, vagy akár tudományos igénnyel is.

profile-pic
dr. Csikós Attila orvos (nem a gyógyító vonalon)

Mélyebb bepillantást és megértést adott a Biologika világába.

Beáta hiteles, felkészült előadó. Az átadott tananyag összeszedett, átfogó, kimunkált, jól strukturált. A tanfolyam közvetlen, családias légkörű, lehetőség van a tanfolyam során felbukkanó megértések (vagy meg nem értések) megbeszélésére, feldolgozására.

Mélyebb bepillantást és megértést adott a Biologika világába, összefüggéseibe. Olyan, igen hasznos nézőpontból mutatta be az emberi agy és lélek működését, ahonnan ritkán mutatják be.

Konkrét felismeréseim: a női és férfi agy (erősen) eltérő működése a valóságban; saját és embertársaim szabadnak vélt, de valójában programozott reakciói, magatartása; a Gondviselés minket óvó megnyilvánulása a lelkünk, elménk és testünk működése terén; milyen további lépések szükségesek a valóban szabad lelki és elmeműködéshez.

A szellemi és lelki tudatosság, a megértés magasabb szintjére lépni kívánó, önmagukért felelősséget vállalni kész társaimnak jó szívvel és bátran tudom ajánlani a tanfolyamot.

profile-pic
Angéla Falussy

Azoknak ajánlom, akik a félelmeiket csökkenteni akarják a felmerulo egészségügyi problémákkal kapcsolatban.

Az előadó személye olyan érzést keltett bennem, hogy neki megvan a belső békéje,ezáltal hiteles.

Érthető, alapos magyarázatok. Ez tetszett a legjobban.

Voltak felismeréseim. Pl. Nagyapám remegő keze,parkinson.

Azoknak ajánlom, akik a félelmeiket csökkenteni akarják a felmerulo egészségügyi problémákkal kapcsolatban.

profile-pic
Sütő Eleonóra Társastánc pedagógus

A legjobban tetszett, a miértekre kapott logikus válaszok, a felismerések, ami engem és a környezetemet érinti.

Lenyűgöző mennyi tudást ad át 4 nap alatt. József nagyon pozitív személyiség, akitől szívesen kérdez az ember olyan dolgokat is, ami mélyen érinti.
Ami a legjobban tetszett, a miértekre kapott logikus válaszok, a felismerések, ami engem és a környezetemet érinti. Volt felismerésem a kisfiam és a kutyák viszonyával kapcsolatban.
Mindenkinek ajánlom ezt a tudást, akinek fontos az egészséges, boldog, félelemtől, aggódástól mentes életmód.

profile-pic
Lóránt Mónika mérnök

Sokszínű és összeszedett gondolatokkal adta át a tudását, figyelve arra, hogy mi minden szót megértsünk.

Váczy Józseffel először az interneten találkoztam. Azok a benyomások indítottak el abba az irányba, hogy mindenképp személyesen kell elmenjünk férjemmel a tanfolyamra. Váczy József egy határozott egyéniség. A videók alapján kicsit zárkózottnak éreztem, de a tanfolyamon kiderült, hogy ez csak a monitornak szól. Egy nyitott vidám és közvetlen embert ismertünk meg az életben. A munkája is tükrözi az egyéniségét. Sokszínű és összeszedett gondolatokkal adta át a tudását, figyelve arra, hogy mi minden szót megértsünk.

Nekünk fontos volt, hogy kis létszámú volt a csoport. Ebben a légkörben otthonosan éreztük magunkat. A kérdéseinkre megkaptuk a válaszokat azonnal anélkül, hogy a tanfolyami anyagból kizökkentünk volna. Ami nekem fontos, hogy láttam ez az információ halmaz egy rendszert alkot. Egy jól érthető és nyomon követhető rend-szer. Nem ad utasításokat nem irányít, rám bízza hogyan és milyen ütemben haladok a megoldás felé.

Felismeréseink folyamatosan vannak azóta is. Számunkra első fontos dolog a megértés. A testünk különböző reakciói üzenetek számunkra. Figyeljünk oda valami történt az életünkben amit nem kezeltünk a helyén, hogy figyeljünk érzéseinkre és a reakcióinkra. Keressük az utat ami arról szól hogyan tudjuk beépíteni mindennapjainkba ezt a tudást. A megoldás is rajtunk múlik, ha megtanuljuk az ok- okozati összefüggéseket és vállaljuk az életünk irányítását.

Bárkinek nagyon szívesen ajánljuk a tanfolyamot aki szereti az életet . Nem csak túlélni szeretné a dolgokat hanem megérteni is. Mi nagyon nagyon boldogok vagyunk, hogy ráléptünk erre az útra és igyekszünk a legjobb tudásunk szerint haladni rajta.

profile-pic
Godó János

Megdöbbentő volt számomra az, ahogyan "működünk".

Beáta és Józsi erős egyéniségek, számomra hiteles emberek. Ők már látják és tudják az összefüggéseket, amit alapos felkészültséggel adnak át számunkra.

Az alap tanfolyamon Józsival eljutottunk az "ajtóig". A bátrabbak eljöttek a haladó tanfolyamra, ahol Beáta a kezünkbe adta a "KULCSOK"-at az "ajtó"-hoz. Megdöbbentő volt számomra az, ahogyan "működünk".

Már több tanfolyamon vettem részt, de minden alkalommal vannak új felismeréseim. Az alap -és haladó tanfolyamon is kaptam válaszokat a közelmúltban történtekkel kapcsolatban.

A tanfolyamokon elhangzott információ mindenki számára "életmentő" és szükséges lenne. Igaz a különböző élethelyzetek miatt, ezekkel az információkkal nem mindenki tudna mit kezdeni. Az itt megszerzett tudás alapján bárki eldöntheti , hogy a jövőben: - szabad akaratából, saját döntéseket hozzon, vagy - mások döntsenek helyette. Aki nyitott az új információkra, neki többször is ajánlom. Más-más élethelyzetben mást hall meg az ember, garantáltan lesznek újabb felismerései mindenkinek minden alkalommal.

profile-pic
Godó János

Különösen ajánlanám a barátaimnak

Józsi tudása megalapozott, tényeken alapul, ezért előadása magabiztos. Számomra Ő egy hiteles ember, mivel nagyon sokszor saját tapasztalatán keresztül mutatja meg a Biologika működését.

Minden Biologika tanfolyamon, amelyeken eddig részt vettem mindig kaptam új információt, újabb felismeréseket.

- Saját életemben felismertem az orvosok által diagnosztizált "Kezdődő cukorbetegség" biologikus folyamatát, és a megoldását. - Kezd összeállni a családom daganatos, ízületi -és köszvényes problémáinak folyamata. - Felismerni véltem barátaim szédüléses, szklerózis, és parkinson "betegségeit" .

Ezért különösen ajánlanám a barátaimnak.

profile-pic
Székely Zita Ügyfélszolgálati munkatárs

Nincs annál fontosabb mint elérni és fenntartani a megnyugvás állapotát.

Beáta odaadóan és szeretettel próbálta átadni mindazt a tudást, amit évtizedek alatt gyűjtött ill. megtapasztalt.

A különféle iskolák és irányzatok tanításait is felhasználta ahhoz, hogy megértsük, a probléma valójában bennünk van és csakis mi tudjuk megoldani.

Nincs annál fontosabb mint elérni és fenntartani a megnyugvás állapotát.

Azoknak ajánlom, akik a hiányzó láncszemet keresik, ugyanakkor eléggé nyitottak és bátrak ahhoz, hogy amikor rátaláltak, be is illesszék azt a mindennapjaikba.

profile-pic
Angyal Csilla fodrász

Beáta megnyugtató "Biztos bázisként" minden kérdésemre választ adott.

Azt éreztem hogy Beáta végtelen megértő mindenkivel, több nézőpontból magyarázza az összefüggéseket, hogy mindenki megértse. Azt a fajta felismerést, amit a tanfolyamon tapasztaltam az érzéseimmel kapcsolatban szinte mindegyik résznél magamra ismertem. Beáta megnyugtató "Biztos bázisként" minden kérdésemre választ adott. A munkájával kapcsolatban az első a hála és tisztelet, amióta megértettem, végtelen nyugalom tölti el minden porcikámat.

A felismerések impulzusa A megértések egymás utánisága. A tudatosság. Az a fajta óvó figyelem, hogy ne essen senkinek semmi bántódása.

Huuuuuuuuuuuu... A felismerések most vannak ám igazán, az élő környezetemmel hogy bánok, mennyire más ilyen minőségben lenni és mennyire másképp reagálnak úgy, ahogy mindig is vágytam rá. Felismeréseim a tanfolyamon az első ijesztő és fájdalmas, hogy a skizofrén hajlamom milyen tév gondolatokat képzeteket képzett a fejembe. A tanfolyam közben írtam a felismeréseket, mert olyan gyorsan jöttek az impulzusok, hogy még ezen szeretnék itthon dolgozni. Hézag pótlás ;Érzelmi lezárás; irányító gondolkodás. Kényszeri tökéletesség, teljesítés megfelelés, az önkontroll megőrzése, a viselkedés stb. Pontos felismeréseim vannak, ahogy gondolkodom rajta, hogy az, amióta kitől mikor jött és hogy tudom felül írni, most van a kísérleti fázis, jegyzetelek várom a január 16 ot, hogy át tudjuk beszélni, hogy jól csinálom. Viszem ct felvételemet is.

Mindenkinek ajánlom. Olyan jó lenne, ha mindenki körülöttem emberi minőségben lenne, viszont azt is megértettem, amit Beátáék mondtak és átéreztem a felelősség súlyát.

profile-pic
Kucsinka Andrásné Gabi nyugdíjas

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné a hátralévő életét szabadságban, napfényben ÉLNI !!!!!

Koromnál fogva /65 éves vagyok/ sok-sok előadáson, tanfolyamon vettem részt. A mostani előadásokat Váczy József vezette. Úgy érzem, ilyen lelkiismeretes, korrekt előadóval nem nagyon találkoztam. Nagyon felkészült, precíz. Az életből vett példákkal alátámasztott előadása figyelemfelkeltő, érdekes és tanulságos volt. Én köszönettel és hálával tartozom Neki.

Nekem nagyon szimpatikus volt az, hogy családias hangulatban zajlott az előadás. Kis létszámmal voltunk, kérdezhettünk és mindenre pontos, érthető választ kaptunk. Feszültségmentesen, komolyan és persze vidám hangulatban teltek napjaim.

Igen, nagyon komoly felismeréseim voltak, vannak. Nagy tanítás számomra az, hogy megtanultam,minden valamiért történik. Meglátni azt, hogy milyen elváltozásoknak, milyen okai vannak, számomra csoda. Úgy érzem, félelmeim lényegesen csökkentek, vagy talán el is múltak. Egy biztos, óriási változások zajlanak bennem,

Ezt a tanfolyamot MINDENKINEK ajánlom! Ajánlom annak, aki jelenleg úgy érzi, hogy nem egészséges, ajánlom annak, aki úgy érzi, hogy nagyon egészséges, ajánlom annak,aki hisz magában és az Univerzum energiájában. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné a hátralévő életét szabadságban, napfényben ÉLNI !!!!!! Tanulmányaimat folytatni tervezem hamarosan!!!!

profile-pic
Regőczi Lalus zenész, író,

Partnernek éreztem magam.

Szimpatikus, jó benyomást keltett az előadó, Váczy József személye. Látszott a kiegyensúlyozottság, és hogy tudja miről akar beszélni.

A legjobban az tetszett, hogy partnernek éreztem magam, és hogy nem belém akartak tuszkolni valami ismeretanyagot, hanem a rendszer működését, a logikáját próbálta megértetni velünk.

Volt felismerésem, de nem publikus.

Mindenkinek ajánlom. Bele kellene rakni a nemzeti alap tantervbe, de legalább fakultatív foglalkozásként lehetőséget biztosítani már gimnáziumokban.

profile-pic
Dréher Szabolcs Ügyviteli alkalmazott

Baráti és humorral tűzdelt előadási mód az, ami nagyon tetszett.

Beáta hozzáértő, segítőkész, rugalmas. Egyszóval, hibátlan előadó.

A közvetlen, baráti és humorral tűzdelt előadási mód az, ami nagyon tetszett. A filmrészletek lejátszása is jó ötlet volt.

Részben magammal, részben másokkal kapcsolatosan voltak a tanfolyamon felismeréseim. Mindenkinek ajánlom!

profile-pic
Kádár Gellért reflexológus

A tanfolyam által közelebb kerültem megoldásokhoz, és elmém néhány rég lezárt fiókjának felnyitásán munkálkodok..., mert kulcsaim már vannak hozzá.

Az Újmedicina / Biologika újabb, más szemszögből való megközelítését hallottam. Az általam eddig tapasztalt, kizárólag biológiai (az állati túlélést biztosító) vonatkozású magyarázatok emberi minőséget jellemző lelki összetevőkkel lettek kiegészítve. Beáta előző tanulmányai és élettapasztalata további értékeket adtak az eredeti tudásanyaghoz.

Eddigi Újmedicina / Biologika ismereteim szerint, a konfliktus megoldása után a felhalmozott konfliktustömeg teljes mértékű kifuttatása - betegségtünetek kíséretében - elengedhetetlen. Spontán gyógyulás... csak a mesében. Viszont logikusnak tűnik, hogy az elváltozást létrehozó ok tudati szintjét több fokozattal meghaladva gyorsabb, vagy akár azonnali gyógyulás is megtörténhessen. Ez az elmélet széleskörűen elterjedt spirituális körökben, de az emberek világnézeti elhatárolódása megnehezíti az anyagi világ történéseivel párhuzamosan való értelmezését. Ha olyan tudomány születik (vagy alakul ki), mely e két világot egyesíteni tudja, az felbecsülhetetlen hasznot hoz a befogadására képes embereknek.

Saját elváltozásaim nyomon-követése során megélt tapasztalataim megerősítést nyertek abban, hogy egy elváltozás-lefutás sokkal bonyolultabb, minthogy ábrázolható lehetne egyetlen grafikon nyomvonalával. Az élet fizikai, mentális és érzelmi összetevői számunkra felfoghatatlan bonyolultságú mintázatot alkotnak, ezért következményeik sem könnyen átláthatóak. Ha az ok-okozat törvényét követjük, a gyógyuláshoz minden egyes, életünkben megélt - nagyrészt már tudatalattiba süllyedt, reflexmechanizmusokat működtető - konfliktus feloldása szükséges. (Mindennek meg kellene fizetni az "árát".) Ez valójában meg is történik életünk során, ha elég hamar elérünk az önmagunkhoz visszavezető út fordulópontjára, és persze, ha ezután még elég sokáig élünk - mert ez egy lassú folyamat. Mikor kifut egy elváltozás, rövid ünneplés után következik a sorban visszafele következő, majd az ezáltal eltakart következő, és így tovább - ha időközben a fizikailag tapasztalható nyereségek elégtelensége nem térít vissza a régi megszokott útra, környezetbe, megszokásokhoz. Szerencsére van egy rövidebb út is, habár legtöbben még a hosszúhoz ragaszkodunk. Az "ördögi kör" egysíkú, visszatér saját kezdetéhez, újra és újra megismétlődik, ellenben a természet igazi mozgásformája - a spirál - ugyanannak egy magasabb szintű helyzetébe kerül egy ciklus után. Ez a tudatosodás. (Einstein szerint nem oldható meg egy probléma ugyanazon a tudatossági szinten, melyen létrejött, sőt ugyanabban a rendszerben sem.) Nagyon jó hogy megértjük elváltozásaink fizikai folyamatát, lelki indítórugóit és gondolati megerősítéseit, de a gyógyulás ettől még nem következik be. A megértés csak az első a sorban, abban a folyamatban, mely életünkben újra egyensúlyt teremt, és ez a folyamat - általam még - beláthatatlan lelki mélységekbe vezet. A tanfolyam által közelebb kerültem megoldásokhoz, és elmém néhány rég lezárt fiókjának felnyitásán munkálkodok..., mert kulcsaim már vannak hozzá.

Ezt a tanfolyamot mindenekelőtt alaptanfolyamot végzetteknek ajánlom, mert maradéktalan megértéséhez szükséges az Újmedicina / Biologika elveinek és törvényeinek ismerete.

profile-pic
Miklós Tiborné nyugdijas tanitó.

Csodáltam azt a hihetetlen energiát amivel az egész napos előadást levezette.

Beátával kapcsolatban tiszteletet éreztem és mindenre kiterjedő felkészülést, ami mögött igennagy tudásanyag van.

Csodáltam azt a hihetetlen energiát amivel az egész napos előadást levezette. Mi a figyelemben is elfáradtunk, ugyanakkor Beáta mondta az anyagot, és percre készen figyelte a visszajelzéseket, újabb adalékokkal bővítve az elhangzottakat.

Talán a legfontosabb az, hogy át kell értékelnem a bántás, sértés, kudarc fogalmait. Nem lesz könnyű. Amennyiben keserűséget, bántást érzek, akkor még nem alkalmazom helyesen a megértés, elfogadás tartalmát. Ez a tudás nagy lecke, de nagy ajándék is.

Mindenkinek ajánlom! Különösen azoknak akik magányosnak, sikerteleneknek érzik magukat, sokat betegeskednek. Csak mástól várják a segitséget. Itt megtanulhatják a saját felelősségüket, és azt is, hogyan segíthetnek magukon.

profile-pic
Krisztina

A kérdésekre megfontoltan , alaposan átgondolva válaszolt...

Nagyon szimpatikus volt az előadó személyisége, nyugodt , figyelmes , a kérdésekre megfontoltan , alaposan átgondolva válaszolt, és nem okozott számára problémát, ha olyan téma vetődött fel amit nem részletez a tanfolyam anyaga.

profile-pic
Godó János

Beáta profizmusa, magas szintű felkészültsége, előadása tovább vitt bennünket, be az erdőbe, a sűrűjébe.

Az előzményeket követően Beáta profizmusa, magas szintű felkészültsége, előadása tovább vitt bennünket, be az erdőbe, a sűrűjébe.

Az előző tanfolyamok felkészítettek arra, hogy a Beáta által adott "kulcsok" segítségével belépjünk azon az ajtón amit Józsi adott az alapokkal. No ez a kép csak erős idegzetűeknek. Ez a terület már nem való mindenkinek. Itt vagyunk az elmezavaroknál, az erdőben. Többféle erdőt jártunk be, a színes ligetektől, a mogorva sűrűn át, a rideg bozótosig. Ezek mind rólunk emberekről szóltak. Számomra a tanfolyam az első látásra félelmetes témáknál rámutatott , hogy minden erdőből van kiút, de ...

... sajnos az esetek többségében külső segítségre van szükségünk, olyanra aki rálát a problémánkra, ismeri a folyamatainkat.

A tanfolyamnak ezt a szintjét már csak azoknak ajánlom, akik komolyan akarnak valamit kezdeni az életükkel. Nem egyszerű, és nem biztos, hogy ezt a tudást sikerül elsőre megszerezni. Úgy gondolom számomra is szükség lesz még ismétlésre.

profile-pic
dr.Boruzs Julianna üzemorvos

József sok személyes tapasztalattal rendelkezik, meggyőző, segítő szándékú, korrekt információt ad.

József nagyon tájékozott, logikusan gondolkodó, sok személyes tapasztalattal rendelkezik, meggyőző, segítő szándékú, korrekt információt ad.

Kellemes volt a családias hangulat, bátran lehetett kérdezni, meggyőző válaszokat kaptam 90 %-ban.

Saját helyreállításomat tudtam követni, felismertem a valódi értelmét, és remélem sikerül kijavítani magasabb szinten is.

Minden olyan embernek ajánlom, aki még nem volt beteg, de vannak lelki kibillenései és akar magán dolgozni, de olyanoknak is, akik már voltak betegek és szeretnék megelőzni az újabb "bajt", illetve akik most benne vannak egy betegségben, de szeretnének meggyógyulni.

profile-pic
Molnár Endre Tanár

Alapos és átgondolt előadás.

Az előadó alapos, szórakoztató, rugalmas a tanulók kérdéseihez.

Ami a legjobban tetszett, a nagyon alapos és átgondolt előadás.

Még le kell ülepedni az ismereteknek.

Mindenkinek ajánlom, akit megérint egy kicsit is ez a fajta információ.

profile-pic
Székely Zita Ügyfélszolgálati szakértő

Nemcsak túlélte az elváltozását, hanem tanítja is, hogyan érhető el a megnyugvás állapota.

Minden tiszteletem a Jóskáé, mert saját magán tesztelve a biologikai törvényszerűségeket, nemcsak túlélte az elváltozását, hanem tanítja is, hogyan érhető el a megnyugvás állapota.

Ami a legjobban tetszett, az a közvetlen hangulat és a szervezők tudása és szolgálatkészsége.

Igen, voltak felismeréseim, az éppen aktív fogcsonti elváltozásommal kapcsolatban.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy túléléshez nélkülözhetetlen tudást a tarsolyában tudni.

profile-pic
Papp Enikö Biologika konzulens, tréner

Senki nem tud minket "megmenteni" csak mi önmagunkat.

Beáta nagyon nagy szaktudással rendelkezik és roppant egyszerűen, de logikusan és összefüggően tudja előadni az anyagot. Tisztelem és becsülöm tudásáért és hogy kitartóan segít embertársainak a biologikát és sok új információt még azon is túl átadni.

Én ismétlő voltam az Elmezavar tanfolyamon és ami nagyon tetszett hogy sok új dolgot hallottam, így másodszorra is. Újabb összefüggéseket láttam meg, amit azelőtt még nem, hiába akkor is hallottam. Tetszett, hogy új rálátásaim voltak a demenciáról, a narcizmusról és a nemi-birtok zónás konstellációkról. Tetszett az is, hogy Beáta videókkal és filmrészletekkel is rávilágít az elmezavarok létezésere. Ő tovább kutatta, hogyan leszünk érzékenyítve a különböző psyches zavarokra. Ahol Hamer doktor megállt a kutatásaival, ott folytatta Beáta. Ezáltal jobban mélyül az ismeretanyag és így még többet tudok majd én is konzultációim és tréningjeim alatt segíteni az erre nyitott embereknek. Ezert (is) nagyon halas vagyok neki!

Mindenkinek ajánlom, aki nyitott a tudatosulásra és aki egészsége irányítását saját kezébe szeretné venni. Ismétlésként is igen hasznos és jó, mert mindig újabb és újabb (másabb) tudati szintből, újabb és másabb információhoz jutunk. Mert senki nem tud minket "megmenteni" csak mi önmagunkat.

profile-pic
Rokosz Ria lízing finanszírozás

Azok számára is könnyen követhető a tananyag, akik nem jártasak az egészségügyben.

Türelmes, nagyon felkészült, magabiztos előadó. Színes, izgalmas, érdekfeszítő előadás. Mivel nem tűzdeli tele a mondandóját idegen szavakkal, azok számára is könnyen követhető a tananyag, akik nem jártasak az egészségügyben. Logikusan építi fel a mondandóját, nincs rohanás, bőven jut idő az elhangzottal befogadására és megértésére.

Ami a legjobban tetszett, az előadás interaktív jellege, hogy bátran lehetett kérdezni menet közben is, így nem maradtak homályos foltok a megértésben. Nekem nagy segítség volt ebben az előadás előtti bemutatkozó kör, mert a korábbi előadások alkalmával nem nagyon mertem feltenni a kérdésemet a sok idegen ember előtt.

Igen, voltak felismeréseim, hogy a mai modern világunkban megélt érzelmeink tulajdonképpen mentális csontok, melyek ugyanolyan folyamatokat indítanak be a testünkben, mint a ténylegesen lenyelt csont, az agyunk nem tud különbséget tenni. Ezen a példán keresztül értettem meg igazán a biológiai konfliktus lényegét, és megvolt az aha élmény is. 🙂

Mindenkinek ajánlom, aki nem szeretne többé aggódni a saját, és családja egészsége miatt. Mindenkinek, aki szeretné lenyűgözve érezni magát a természet tökéletességétől,és aki nem szeretne rettegni a járványok, fertőző betegségek, gyógyíthatatlannak vélt betegségek miatt.

profile-pic
Ilona és Zsófi

Mindenkinek ajánlom, aki valóban meg akarja oldani a lelki problémáit, figyel magára és vállalja az ezzel járó lelki munkát.

Beáta felkészültsége, alapossága lenyűgöző volt; egy ennyire sok területet átfogó információcsomagot nagyon logikusan, érthetően és élvezetesen adott át - öröm volt hallgatni az előadását. Szelíd határozottsága is hozzájárult, hogy a kurzus üzenete átjöjjön, és minden felmerülő kérdésre türelmesen, kedvesen válaszolt

Érthető és alkalmazható tanácsokkal szolgált ahhoz, hogy eligazodjunk saját érzelmeink útvesztőjében, és logikus egységbe öntött sok olyan információdarabkát, amelyekről már különböző helyeken hallottunk/ olvastunk, de valahogy mégsem tudtuk őket megfelelően alkalmazni. Ráadásul Beáta mindennek a hátterét is részletesen elmagyarázta, ami tovább segítette a megértést.

Konkrét felismerésem volt elsősorban talán az, hogy nem elég a konfliktust megoldani, hanem magának a DHS becsapódásának a körülményeit kell alaposan megvizsgálni ahhoz, hogy tartós eredményt érjünk el. Ez megmagyarázza, hogy miért szenvedünk el visszatérő és visszaeső konfliktusokat, és megmutatja a tartós megoldást is (bár a saját elváltozásaink esetében ez a részletes feltérképezés még előttünk áll 🙂 Nagyon jó, hogy Beáta felhívta erre a figyelmünket.

Bárkinek; mindenkinek ajánlom, aki valóban meg akarja oldani a lelki problémáit, figyel magára és vállalja az ezzel járó lelki munkát.

profile-pic
Héri Edit Ildikó Irodavezető

Mindenkinek ajánlom, aki boldogan s biztonságban szeretné élni az életét!

Az előadó személye felemelő! Biztonságot, nyugalmat, bizalmat keltő! S ANGYALI!!!

A jól felépített érthetőség tetszett a legjobban! A megértési lehetőség! Az egész csapat összhangja, tisztelete!

A tanfolyami felismeréseim között szerepel: Megtudni az ÉLET játékszabályát! Megnyugodni, hogy jó útra kerülhettünk végre! Az izgalom, hogy e tudással élhetjük tovább az ÉLETet! Ijesztő, s felemelő egyben a felismerés!

Mindenkinek ajánlom, aki boldogan s biztonságban szeretné élni az életét! Egészségeseknek s "betegeknek" egyaránt! Orvosoknak, gyógyítóknak, segítőknek! Vagyis mindenkinek!!! Aki nem tudhatja igazán hátrányosan élheti le életét!

profile-pic
Török Ágnes

Mindekinek ajánlom, aki nyitott új dolgokra.

Nagyon positiv , megnyuktató, kellemes érzéseket keltett bennem az előado személye. Józsi lelkesen szivvel - lélekkel tartotta a tanfolyamot.

Mindig lehetett kérdezni, hozzászolni. Az egész tanfolyam ideje alatt nagyon kellemes hangulat volt. Józsi hozott példákat, ezzel még jobban meg tudtam érteni az Új Medicinát.

Igaz , hogy Németországban élek, de számomra minden új volt, mert a tanfolyam elött pár nappal szereztem tudomást az ùj Medicináról. Sok felismerésem volt.

Mindekinek ajánlom, aki nyitott új dolgokra és mekakarja magát gyógyitani és ezt nem az orvostól várja.

profile-pic
Rebecsákné Barna Irén szociális munkás

Ez a tudás felbecsülhetetlen!!! Aki ezt a tudást elsajátítja, sokkal könnyebb lesz az élete!!

Nagyon kellemes, kedves, szimpatikus személyiség. Előadásmódja, és kommunikációja nyugalmat árasztott, ugyanakkor lekötötte a figyelmet. Élmény volt hallgatni, mert nagyon jól felépített, logikus rendszerbe, szedve adta át a tartalmat. Nagyon alapos a felkészültsége, tájékozottsága, tárgyi tudása. Az előadást színesítették, és a tartalmat mélyitették a bejátszott filmrészletek.

A diák igényes kivitelezése, elrendezése, a bejátszott filmrészletek, amik a mindennapokban elősegítik a pontosabb felismeréseket, nagyon tetszettek.. Én vizuális alkat vagyok, ezért nekem ez sokat segített az anyag elsajátításában. Köszönet érte!! 🙂

Voltak felismeréseim, igen, az, hogy mennyire fontos és szükséges az embertársainkkal való humánus kapcsolat, az elfogadás. Szociális munkásként idősek otthonában dolgoztam, sok esetben demens személyekkel. A demencia kialakulásának okait nem tudta senki megmagyarázni. Itt megkaptam rá a logikus választ!! Ez óriási felismerés számomra! Egyik ismerősömet ma már a tanultak alapján megértem és sajnálom, mert felfedeztem rajta a skizofrénia jegyeit! Nemrégiben egy ünnepségen nagyon szépen zongorázott egy kb. 25 éves hölgy. Viselkedése nagyon feltünő, infantilis volt. Most már be tudom azonosítani, hogy bekonstellált kb. 10 éves korában.

Ez a tudás felbecsülhetetlen!!! Mindenkinek tudom ajánlani, sőt tanítani kellene kortól és nemtől függetlenül! Aki ezt a tudást elsajátítja, sokkal könnyebb lesz az élete!!

profile-pic
Egy tanfolyami résztvevő

Már a "Csontrákom története 2" videóból is érezhető volt, ami személyesen csak megerősödött bennem: a hitelesség.

Az előadó személye iránt elismerést éreztem, izgalmat az új gondolatok befogadására, végre újra itthon.

Már a "Csontrákom története 2" videóból is érezhető volt, ami személyesen csak megerősödött bennem: a hitelesség. Nem csak egy megtanult módszert adott tovább József, hanem saját életéből kaptunk tapasztalatokat, saját/Beátával közös gondolatokkal kiegészítve, akár megkérdőjelezve azt, amiből kiindult.

Rendszerben látni a folyamatokat mindig nagyon megnyugtató számomra (is). Eddigi érzéseim közül néhány alátámasztást kapott, mások új megvilágítást. Könnyebb így kilépni a "miért pont velem, miért pont ez történik" tehetetlenségéből. Így a félelmek (halálfélelem) is távolabb kerülnek, újabb ajtó nyílt meg -ha még csak résnyire is- a harmónia elérése felé.

Barátaimnak ajánlanám. Már meg is tettem.

profile-pic
Szászné Sajben Zsuzsanna Rita Biologika alap

Tetszett hogy úgy ad elő, hogy figyelt ránk értjük-e valójában.

Váczi József felkészült, igazán a tudás birtokában van. Tetszett hogy úgy ad elő, hogy figyelt ránk értjük-e valójában. Ha nem értettük, addig kérdezhettük, míg mindenkiben összeállt a kép. Az előadóban az fogott meg, hogy nem egy "vízenjáró", hanem egy normális ember. Aki nem csak elmondja, hanem saját tapasztalatain át levezeti a folyamatot. Így sokkal jobban érthető, és főleg érezhető hogy mindenki számára túlélhető az élet.

Tetszik, hogy tudományosan is alátámasztott. Nincs misztifikálva az anyag, és az is hogy bárakárhányszor ismételhető. Csak hálásan köszönöm a lehetőséget és azt is hogy ide sodort az élet! Rendkívüli élmény volt, hogy az évek során ki nem mondott érzéseimet, felismeréseimet itt formába, tudományosan igazolva visszahallani.

Voltak felismeréseim: tejvezeték gyulladás, csípő térd, gerinc fájdalmak. Izom fájdalmak, epehólyag gyulladás aminek már akkor is tudtam hogy nem étel oka volt. Gyomor és nyombél fekély ennek is tudtam az okát, de hogy ez a megoldási szakasz..na azt nem. Most már a családomban, ismerőseimnél látom a testi tünetek és a kiváltó lelki okok közötti kapcsolatot. Figyelek és már jobban értem mitől romlik el a test. A legnehezebb a nem szólni, nem megmondani ki mit tegyen vagy éppen ne tegyen, mivel " ez az ő dolga!"

Mindenkinek ajánlom!! Azonban, ha most kellene ebben a pillanatban, akkor egy masszőrnek ajánlanám, aki a saját csont-izom és kötőszöveti külön programjait nem érti. Amikor erről néhány mondatot beszéltünk, rögtön azt mondta: igen, nincs akire támaszkodhatnék, és nincs senki akiben megbíznék igazán..!..és én még nem is tudom igazán ezt a felismerési rendszert. Nekem ez megint egy bizonyság volt, jéééé ez valóban működik! Köszönöm!!

profile-pic
Fülöp Mária tanító

Ajánlom azoknak, akik változtatnának eddigi hiedelemrendszerükön

A legjobban az tetszett, hogy érezhető volt, hogy az előadót az a cél vezérli, hogy a hallgatóság a lehető legjobban megértse az elmondottakat.

Nagyon sok konkrét felismerésem volt, az eddig átélt "betegségek" oka nyilvánvalóvá vált, illetve egyre jobban tudatosodik bennem a megélések fontossága.

Mindenkinek ajánlom, aki meg szeretne nyugodni a teste működését illetően, valamint azoknak, akik változtatnának eddigi hiedelemrendszerükön.

profile-pic
Tóth Katalin Biztosításközvetítő

Mindenkinek ajánlom, aki felelősen gondolkodik

Hiteles, jó előadó. Érthető, követhető volt. Mindenkinek ajánlom, aki felelősen gondolkodik a saját és szerettei élete iránt.

profile-pic
Ködmön Anikó tanár

Minden mindennel összefügg

Az előadó személye megnyugvást adott, felkeltette az érdeklődésemet. Tetszett a tanfolyam logikus felépítettsége. Minden mindennel összefügg.

Ajánlom annak: 1. Aki még egészséges - prevencióként.
2. Aki már beteg - hogy ismerje fel az okokat és tudatosodjon saját gyógyulásáért.
3. Egészségügyben dolgozóknak - több oldalról lássák a problémát, szemléletformálásként, nyitásként.
4. Mindenkinek.

profile-pic
Bartók Boglárka

József nagyon felkészült, profi, stabil, tudatos, alázatos és segítőkész.

József nagyon felkészült, profi, stabil, tudatos, alázatos és segítőkész. És humora is van! 🙂

Az előadó humorérzékét itt is kiemelném, ez nekem nagyon fontos! Tetszett a részletesség, a sok-sok személyes példa, és az is, hogy mindenki egyenlő volt, senkinél nem számított a már meglévő tudása, vagy foglalkozása! Nem volt feszültség bennem egyszer sem.

Felismertem, hogy még mennyi munka vár rám, ha én is csípőből szeretnék kérdésekre válaszolni 🙂 Egyébként a lumbágónak nevezett tünetem egy szinttel mélyebb okát megérteni kezdtem 🙂

Azoknak ajánlom, akik már legalább egy éve hallgatnak biologikát a neten, vagy van előzetes információjuk, enélkül érthetetlen lenne. Másrészt azoknak, akik eljutottak a megértésben arra szintre, amikor gyanakodnak az információk valóságát illetően, melyek (innen-onnan) csorognak és mérgezik a tudatot. Nem tényleges gyógyulni vágyóknak javasolnám, hanem azoknak, akik felismerték, hogy a gondolkodásuk megváltoztatása vezet egy magasabb / mélyebb szintre. Akik tudják már, hogy a változás bennük van, belülről nyitható, nem kívülről, s ehhez kérnek biologikai tudást.

profile-pic
Bakos Helga Theta Healing konzulens, Access Bars, Facelift és Body kezelő

Rengeteg felismerésem volt a múltból

Nagyon szimpatikus volt Józsi és hiteles! Élveztem a tanfolyam minden egyes pillanatát

Az tetszett a legjobban, hogy lehetett kérdezni, barátságos, ítélkezés mentes társaság volt. Minden számomra fontos információra kaptunk választ

Rengeteg felismerésem volt a múltból, amikor még én is fiatalon rengeteg betegséggel néztem szembe

Mindenkinek

profile-pic
Árkai Márta dr. tanár, asztrozófus

Minden nagyon tetszett a szervezés legapróbb elemeitől kezdve a tárgyi tudás átadásának legmagasabb szellemi szintjéig.

Váczy József személyében nagy felkészültségű, szerény és nagyon jó humorú előadót ismerhettem meg. Végtelen alázattal, szeretettel és nyitottsággal tárta fel és adta át a tudását - a két nap folyamán végig egyenletes, koncentrált szellemi és fizikai jelenléttel!

Minden nagyon tetszett a szervezés legapróbb elemeitől kezdve a tárgyi tudás átadásának legmagasabb szellemi szintjéig - de külön kiemelném József- és a tanfolyamon végig aktív figyelemmel és közreműködéssel is jelen lévő Beáta - őszinteségét és segítőkészségét.

Számtalan felismerésem volt a saját (szervi) működéseimmel kapcsolatosan, illetve határozottan csökkent bennem a félelemérzet a különféle betegségtüneteim vonatkozásában.

Mindenkinek ajánlom! Akkor is, ha jelentős biológiai tárgyi tudást kell szerezni/leporolni a megértéshez - érdemes, minden szempontból megéri!

profile-pic
Kiss Mária hipnoterapeuta

Mindazoknak ajánlom, akik tele vannak kérdésekkel

Az előadó személye nagyon őszinte, nyitott szívű és elfogadó. A munkája következetes, alapos.

Tetszett az a mély elfogadó tisztelet és csodálat, amit a biológia iránt tanúsított Beáta.

Mindazoknak ajánlom, akik már elindultak az önismeret útján, tele vannak kérdésekkel és nincsenek elvárásaik a válaszokra vonatkozóan.

profile-pic
Pataki Marianna mindjárt...nyugdíjas

Saját élethelyzeteimre is ráismertem

Mindkét előadó, Beáta és József is nagy tudású, hiteles és szerény. Figyel az előadáson résztvevő emberekre, a csoportra és az egyénre egyaránt. Nagy türelemmel válaszol a felmerült kérdésekre. Szeretetteljes és elfogadó személyiségek.

A tanfolyam logikusan van felépítve, az értelmezést jól segíti a jegyzet. Figyelni, koncentrálni 8 órán át nem könnyű, de a téma érdekessége és az előadás lekötött. Külön tetszett, hogy a jobb megértést segítik a filmrészletek, amelyek nemcsak az elmét de az érzelmeket is mozgósítják.

Saját élethelyzeteimre is ráismertem, hozzám közel állók viselkedés mintáját is könnyebben fogom én is elfogadni, a megértés után.

Mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a téma. Aki új utakat szeretne megismerni, irányt, vagy csak a saját életére szeretne egy kicsit mélyebben rálátni. KÖSZÖNÖM!

profile-pic
Nagy Marina óvodavezető

Több felismerésem is volt.

József jól felkészült, hiteles, segítőkész, határozott.

Ami a legjobban tetszett, az a figyelem ami a résztvevők felé irányult, annak érdekében, hogy mindenki a saját pillanatnyi tudatállapota szerint a legtöbbet tudja magáévá tenni a hallottakból.

Több felismerésem is volt, csak néhány fontosabb: a testi és lelki folyamatok közti megegyezőség, a fraktálokkal való párhuzam, konkrét korábbi megfigyelések saját elváltozások kapcsán.

Azoknak ajánlom, akik nem mások rábeszélése által, hanem saját igényből érdeklődnek.

profile-pic
Kincsesy Gábor Jogász

Nagyon érthető volt az összes előadás

Beáta személye bizalmat keltett emberként és bizalmat a megkapott ismeretek valódisága terén. Rengeteg munka, törődés van az anyag összeállítása mögött és nagyon érthető volt az összes előadás. Ezúton is hálásan köszönöm Beának és Józsinak a sok tudást és a rengeteg törődést az anyag összeállításáért és annak érthető átadásáért!

Különösen tetszett a rendszer, amiben teljesen megértettem a folyamatot. Szerintem...😄

Rengeteg felismerésem volt. Félelmetesek😄 Már másnap automatikusan elkezdtem a munkát magamon. Őrültek bolygóján élünk és én sem lógok ki a sorból...😄

Mindenkinek! Ezen ismeretek nélkül nem lenne szabad gyereket vállalni ès kizárt a lelki fejlődès, valamint a vègleges gyógyulás.. Ha rajtam múlna már gyerekkorban tudná mindenki...

profile-pic
Hornyik Erika Igazgatásszervező

Nagyon érthető volt az előadás

Hiteles, kedves, közvetlen előadó. Összeszedett, logikusan felépített, amit nagyon jól magyarázott el.

Nagyon érthető volt az előadás. Annak ajánlom, aki valami érdekeset, értelmeset akar tanulni.

profile-pic
Barna Richárd Autófóliázó

Szeretnék én is ilyen felkészült lenni. 🙂

Szeretnék én is ilyen felkészült lenni. 🙂

Ami tetszett a tanfolyamon, a kis létszám. Hogy lehet kérdezni.

Voltak felismeréseim. Ekcéma szerű kiütés volt a karomon nyáron. Rájöttem, hogy azért volt mert rámfogtak egy dolgot a műhelyben amit nem követtem, de nem tudtam bebizonyítani. A párom tejmirigy daganata mikor a lányunk született. Ijesztgették, hogy nem lesz elég jó a teje, mert az anyukájának sem volt. Az első mérlegelésig ott volt a duzzanat. 🙂

Azoknak ajánlom ezeket az ismereteket, akik unják a gyógyszereket, az orvosok egyhangú gyógyszerfüggő kezeléseit.

profile-pic
ZIMONYI TIBORNÉ Nyugdíjas

Mindenkinek ajánlom

Az előadók összeszokott, szimpatikus páros.Szakmailag felkészültek, nagyon jó volt hallgatni őket.

Nagyon tetszett a családias légkör, bármit meg lehetett kérdezni, mindenre választ kaptunk.

Sok dolognál volt aha élményem.

Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is nyitott más megközelítésre is, mint az általános. Fiataloknak akik még nyitottak, gyerekeknek is bizonyos kortól, de ott talán egy kicsit másabb tematikával, a jövő az ő kezükben van.

profile-pic
Miklós Tiborné nyugdijas.

A tudás nem ismerése nem mentség.

Szeretet-tisztelet-maximális elismerés.

Ami a legjobban tetszett, a mindenkire figyelő, elfogadó, uralt ismeretek fáradtságot nem kimélő átadása. Toleracia, buzditás, tanács.

Igen. Itt az Ego taktikái nem működnek. A tudás nem ismerése nem mentség. A FELELŐSSÉG működik, akár vállalom, akár nem.

Gyereknek, fiatalnak, idősnek, még idősebbnek. Mindenkinek ajánlom. Mindenkinek, aki szeretne egészségesebben, kiegyensúlyozottabban élni.

profile-pic
Pusztainé Nagy Ibolya rokkant nyugdíjas /logopédus, előtte védőnő/

Az eddigi ismereteimet egy egészen új nézőpontból kezdtem szemlélni, megtapasztalhattam az AHA élményt.

Nagyon szimpatikus, hiteles, precízen, érdekesen, humorral fűszerezve tartotta az előadásokat. Nagyon jól magyarázta életszerű példákkal a bonyolult biológiai, élettani folyamatokat. A figyelmemet végig fenn tudta tartani, egyáltalán nem éreztem közben sem szellemi, sem fizikai fáradtságot. Nagyszerű előadó.

Ami tetszett, a családias légkör, szinte otthoni kényelem, szívélyes fogadtatás. Az előadás alatt lehet kérdéseket feltenni, melyekre érthető, kimerítő és egyben személyre szabott válaszokat kapunk.

Az eddigi ismereteimet egy egészen új nézőpontból kezdtem szemlélni, megtapasztalhattam az "AHA" élményt. Sok minden kezd összeállni és bizonyosságot nyerni bennem, amit eddig csak sejtettem. Úgy érzem, kezdek jó úton járni, amihez ez a tanfolyam újult lendületet, hitet adott. Nyitottan, izgalommal várom a folytatást. MINDENKINEK AJÁNLOM!

profile-pic
Panyik Szeréna ügyvezető

Az alapfokú tanfolyam elvégzésével megkezdtem a megértést.

FANTASZTIKUS!! József rendkívül felkészült, mindemellett szerény egyszerűséggel, fantasztikus humorral rendelkező, hallgatóság figyelmét folyamatosan fenntartó előadó.

Minden tetszett: a szervezés, tanfolyami helyszín ember-közelsége, előadás színvonala, előadó és társa segítőkészsége, a tanfolyam hangulata, az átadott ismeretek fantasztikussága, saját "megvilágosodásommal" lélekben történt megnyugvásom. Inspiráció, hogy még jobban megismerje az ember a természeti törvények rejtelmeit, a világ önfenntartó-öngyógyító rendszerének csodás működését.

Frissen diagnosztizált - rosszindulatúnak leírt - méhnyakrákkal kerültem a biologikai ismeretekkel kapcsolatba, már a kórházba történt beérkezésemkor bizonyosságom volt, hogy nem ez az én utam. A diagnosztizáláskor - ismeretlen, csak az érzéseimre hallgató saját meggyőződésemmel - tudtam, hogy a szervezetem csakis értem küldheti a szervezetem jelzéseit, de kórházi környezetben jómagam is meg-meginogtam belső érzéseimben. A diagnosztizálást követően azonnal megkezdtem internet segítségével optimizmusom fenntartását (meditációs zenék, öngyógyítás formáinak keresése), pár óra múlva találtam rá Barnai Robertó előadásaira, aki akkora erőt adott belső érzéseim megerősítésében, hogy az orvosok szóbeli - azonnali kimetszési-sugárzási-kemoterápiás kezelésről szóló - könyörtelen tájékoztatóit már igyekeztem kissé "felületesen" hallgatni, és kimenekülni abból a környezetből, ami naponta számlálhatatlanul ontja rám a "más megoldás nincs, irány azonnal Debrecen" jellegű figyelmeztetéseket. Pár nap múlva már beiratkoztam a legközelebbi biologika tanfolyamra, ahol rátaláltam belső érzéseim által egész életemben sugallt tudásra: mindent a lelkünk dönt el, mely agyunk által a szervezetünket figyelmezteti a kibillenés helyreállítására. Különösen érzelmes, szinte szentimentalista emberként nagyon nehezen éltem meg a könyörtelen vállalkozói világ működését, a kapcsolatrendszerek tönkremenését, barátok, társak, családtagjaim elvesztését. Az alapfokú tanfolyam elvégzésével megkezdtem a megértést, de rendkívüli várakozással tekintek a folytatásra, mások viselkedésének a megértésére-elfogadására, ezáltal az önmagamnak gerjesztett konfliktusok megoldására. Nagyon köszönöm a felismeréshez vezető úton való vezetésemet Váczy Józsefnek és feleségének, valamint Robertónak, akinek gondolatai egy éjszaka alatt elvezettek az újfajta gondolkodásomhoz, szervezetünk csodálatos működésének felismeréséhez.

MINDENKINEK AJÁNLOM, - leginkább a fiataloknak, akikben még nem rögzült mélyen - egyetlen lehetőségként - az akadémikus orvoslás nyújtotta megoldás, - orvosoknak, akik felismerik a lélek erejét, és munkájuk során keresik annak okát, hogy miért hatékonytalan a legnagyobb jóindulattal való segítőszándékuk, - mindenkinek, aki hisz a Természet és önmaga kölcsönös együttműködésében, az energiák mindenható szerepében. Családtagjaim, közvetlen barátaim érdeklődését már felcsigáztam....

profile-pic
Monika

Mi nem tetszett? Rövid volt a tanfolyam...-))

Megnyerő volt, hogy amíg nem jött át egy anyag, addig nem mentünk tovább. A visszakérdezés ebben sokat segített. Mi nem tetszett? Rövid volt a tanfolyam...-))

profile-pic
Török Ágnes tolmács

Nagyon jó, megnyugtató érzéseket keltett bennem a tanfolyam.

Nagyon jó, megnyugtató érzéseket keltett bennem az előadó személye és munkája.

Ami különösen tetszett, Beáta humora és a sok példa.

Voltak-e konkrét felismeréseim? Még dolgozok rajta.

Barátaimnak, ismeröseimnek ajánlanám.

profile-pic
Zoli

Örültem, hogy ilyen sok, hasznos információhoz jutottam

Beátának nagyon kellemes volt a személye, nagyon segítőkész volt hozzáállása, alapos a munkája. Örültem, hogy ilyen sok, hasznos információhoz jutottam Nagyon tetszett ahogy Józsi is besegített az előadásba és ő is meg osztotta értékes tapasztalatait.

profile-pic
Tóth Csabáné Katalin gazdasági vezető

Minden felnőttnek ajánlom aki meg akarja érteni a saját konfliktusait

József nagyon tapasztalt, nagy tudású előadó, aki nem csak elméletben, de gyakorlatban is nagy rutinnal használja a Biologikát.

Közvetlen, családias hangulatban telt a tanfolyam, és nagyon tetszett, hogy a felmerülő kérdésekre rögtön kaptunk választ.

Nagyon sok felismerésem lett az eddigi tapasztalataim, megéléseim alapján, de legfőképpen visszaigazolást kaptam, hogy jól gondolkodom a "betegségekről" és a lelki hátterekről.

Minden felnőttnek ajánlom aki meg akarja érteni a saját konfliktusait, ki akarja alakítani a test-lélek-szellem harmóniáját az életében, és aki nem akarja tovább hárítani a felelősséget. A fiataloknak viszont már általános iskola felső tagozatában kötelezővé tenném ezt a tananyagot.

profile-pic
Antal András Tanuló

Hiteles és a lehető legújabb kutatásokkal egészítette ki a mondandókat

Mivel családtagról van szó, háttér információkat is tudok, részletek amit mások nem biztos. Hiteles és a lehető legújabb kutatásokkal egészítette ki a mondandókat. Mindenképpen pozitív és elégedett érzéssel ültem végig az előadást!

A konkrét példák, a közérthetőség, kérdezz-felelek. Kapcsolat a hallgatók és az előadó között. Ezek tetszettek.

Voltak-e felismeréseim? Teljes mértékben! Asztma (por allergia): a sínek, amiket akkor elraktároztam, teljesen megegyeznek, minden akkori környezettel amikor a konfliktust elszenvedtem. Azóta 30 másodperc alatt az "asztmám" -at önmagam nyugtatásával és letisztázással az agyamban, mi miért van, segít megszüntetni a tüneteket. Fogaim állapota: (konkrétan szemfog, és őrlőfog) Rágódások, és a "nem szabad beleharapnom" konfliktusok. Szemfog, a szülőktől való függés hiánya, önmagamról való gondoskodás. Mindenben 100% magamra ismertem.

Minden embernek ajánlom, kortól függetlenül! De főleg a velem egykorúnak, vagy még kicsit fiatalabbaknak(16-17 éveseknek). Hogy már az életük elejétől kezdve ne kelljen nekik aggódni, görcsölni, félni a "betegségektől".

profile-pic
Pinczés Zsuzsa Bowen alkalmazó

Jól fel van építve az előadás, mindenki számára érthetővé téve.

Bizalmat, megnyugvást, támogatottságot, érdeklődést és biztonságot keltett bennem Józsi a felkészültségével, a magabiztos és határozott fellépésével, a hitelességével, a tájékozottságával, a nyugalmával és a rendszerezettségével.

A professzionalizmus nagyon tetszett. Minden kérdésemre kaptam választ. Jól fel van építve az előadás, mindenki számára érthetővé téve.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni a testében és lelkében zajló folyamatokat és szeretne megnyugodni és nyugodtan tekinteni a jövő felé.

profile-pic
Andrea Varga Nemet nyelvtanar es diplomas apolonö

Megváltozott a testem folyamatairól alkotott véleményem

Váczy József kompetent, kiegyensúlyozott, humort ismerő, nyitott világú csodálatos férfi.

Az új, a más, ez tetszett a legjobban.

Megváltozott a testem folyamatairól alkotott véleményem, érzékelésem.

Mindenkinek ajánlom.

profile-pic
Herczeg Csongor Vállalkozó

Az állandó gyógyszereken, étrend kiegészítőkön túl is van élet.

Pozitív érzéseket keltett az előadó közvetlensége, a téma komolysága ellenére könnyed előadása.

Több rokonom és ismerősöm elváltozásaira ráismertem a tanfolyam során. Egyik fő észrevétel a korosztályomban a sok önbizalom nélküli ember az ehhez kapcsolódó elváltozásokkal.

Bárkinek és mindenkinek ajánlom. Az állandó gyógyszereken, étrend kiegészítőkön túl is van élet.

profile-pic
Fatime

A bonyolult összefüggéseket józan paraszti logikával, emészthetően adta át nekünk József

Tetszett, hogy az oktatók belevitték a személyiségüket és, hogy József mert eltérni a protokolltól a jobb megértés érdekében.

Abszolut pozitív érzéseket váltott ki bennem mindkettőjük személye. Mind két Emberen látszott, hogy nem csak tudja, de érti is amiről beszél. A bonyolult összefüggéseket józan paraszti logikával, emészthetően adta át nekünk József, több oldalról is megvilágítva az összefüggéseket. Beáta kiegészítései szintén a jobb megértést szolgálták. Csodálatos összhangban dolgoztak értünk, hogy értsünk. Hálásan köszönöm, hogy megértettem a Biologikát !

profile-pic
Mikhel Kata konzulens

Felismertem a személyes felelősségemet.

El voltam varázsolva 🙂 Beáta felkészültsége, az összeszedettség, a részletesség tetszett a legjobban.

Felismertem a személyes felelősségemet, programozottságot illetve azt, hogy idő és energia a vágyott állapot elérése.

Bárkinek itt a helye 🙂

profile-pic
Knábel Tünde Pénzügyi, logisztikai és terjesztési ügyintéző

Rengeteg felismerésem volt.

Fantasztikusan, érthetően, fáradhatatlanul, jó humorral megáldott embert ismertem meg József személyében.

Ami a leginkább tetszett, a téma több szempontból való megközelítése, hatalmas háttér tudás.

Rengeteg felismerésem volt. Családdal és ismerőseimmel kapcsolatban. Miért volt hasmenése a gyereknek - mocskossági konfliktus. Miért van visszér a lábamon, miért dobban néha be a szívem erősen. Miért halt meg kollégám és barátom szklerózis multiplexben. Barátnőm hogyan fog kijönni az orvosok által diagnosztizált "méhnyakrák" konfliktus megoldási szakaszából. Most nap mint nap, találok eseteket és összefüggéseket betegségek és a lelki háttere között.

Mindenkinek ajánlom. Kötelezővé tenném az oktatását. Annyi félelemtől és rettegéstől megszabadul az ember ezen ismeretek birtokában. Szinte felszabadul, levegőhöz jut. Igazából azoknak ajánlanám ezt az ismeretet - tudást, akik a betegségeiket megérteni, megoldani és nem kivetetni szeretnék.

profile-pic
Tanfolyami résztvevő

Végre, tudom, hogy min kell dolgoznom.

Olyan kulcsmondatok hangzottak el ezen a tanfolyamon is, amelyek a saját életemre való könnyebb rálátást segítette. Megértettem, hogy miért állok hadilábon a párkapcsolatokkal és miért félek tőle, mint macska a víztől. Végre, tudom, hogy min kell dolgoznom. Megértettem a munkahelyi/kollegiális problémák gyökerét is, a főnök elviselhetetlen megnyilvánulásainak okát. Megmosolyogtatott, amikor felismertem, hogy a könyv - amit éppen olvasok - főszereplője, milyen konstellációban szenved. Tökéletesen lekövethető volt a minta, amit Beáta felvázolt. Ez számomra még most is elképesztő. 🙂

Mindenkinek ajánlom, aki meg szeretné érteni, hogy az élete, miért alakul úgy, ahogy. Akiket érdekel, hogy miért olyanok az emberek, amilyenek. Akik szeretnék megérteni, hogy miért reagálunk túl bizonyos dolgokat. Akik pályaválasztás előtt állnak. Akik gyermekáldás előtt állnak, akiknek problémás vagy beteg gyermekük van. Akik szeretnének kiegyensúlyozott munkatárssá, tanárrá, szülővé válni. Akik szeretnének egy nyugodtabb, felhőtlenebb, tudatosabb életet élni. Akik szeretnének jó vezetők vagy éppen jó kollégák lenni. Ez hozzá az alap.

profile-pic
Vadász Éva

Amit Beáta és József képvisel, az jóval több, mint a Biologika.

Beáta fölkészült, bizalmat és szeretetet árasztó személyiség, aki lelkesedik a munkájáért és szereti, amit csinál. Komolyan vett minden felmerült kérdést, legyen az személyes vagy általános. Lelkiismeretesen adta át az anyagot, és valóban azt szerette volna, ha mindenki megérti és felfogja, hogy micsoda elképesztő dologról is van szó.

Ami a legjobban tetszett, hogy megértettem, hogy amit Beáta és József képvisel, az jóval több, mint a Biologika. Megmutatták, hogy bizonyos tudati szinten, bizonyos nézőpontban az emberek csak egy bizonyos minőségű köröket tudnak futni, s kívülről kirángatni őket arról a körről nem lehet. Egy kipattant „parázsvita” lezárásához elhangzott egy olyasmi mondat, hogy bízni kell az élet szervezettségében, mert miután mi magunk megtettük a lépéseket a tudatosodás útján, az élet partnerként viselkedve úgyis elénk hozza azokat a lehetőségeket, amelyekre szükségünk van. Ekkor mindenki elhallgatott.

Párkapcsolati választásaimmal, abban való viselkedésemmel kapcsolatban merültek fel bennem gondolatok, hogy vajon honnan hozhatom a blokkjaimat, miért kötődöm bizonyos típusú emberekhez, milyen szükségleteim kielégítését várom tőlük. A másokon való segítéssel kapcsolatban is voltak megéléseim: csak azoknak lehet válaszolni, akik kérdeznek. Nem kell siettetni a dolgokat, az életben rend van.

Mindenkinek ajánlom, akiben már motoszkálnak olyan kérdések, amiket még igazából saját magának sem tett fel igazán, viszont érzi, hogy válaszra várnak. Számomra egy kirakós utolsó darabjai ezek a tanfolyamok. Annak, ajánlanám, aki megnyugvást keres. De elsősorban gyermekvállalás előtti anyukáknak, akik tisztább lappal indíthatják útnak leendő gyermeküket.

profile-pic
Kosztándiné Pálinkó Ibolya Bér-és pénzügyi ügyintéző(nyugdíj mellett)

Feloldotta a félelmeimet a betegségekkel kapcsolatban. Felismertem, hogy a gyógyuláshoz a kulcs bennünk van.

Csodálattal figyeltem az előadót Váczy Józsefet, akit gyermek kora óta ismerek. Olyan érthetően, érdekesen, sokszor humorosan ismertette meg velünk a Biologika 5 alaptörvényét, hogy akik ott voltunk a tanfolyamon minden szavát megértettük. Rengeteget tanulhatott, tapasztalhatott ahhoz, hogy ez így legyen. A tanfolyam családias és szeretetteljes volt. Volt puszi és nagy ölelés.

Feloldotta a félelmeimet a betegségekkel kapcsolatban. Nem kell félni a különböző betegségektől, esetleg elváltozásoktól, hiszen az már a gyógyulás útja.

Felismertem, hogy a gyógyuláshoz a kulcs bennünk van. Saját magunknak kell feltárni, előásni a félelmeinket , traumáinkat, velünk született hitrendszerünk által hozott rossz beidegződéseinket ami a betegséghez, elváltozáshoz vezetett. Ha kell segítséggel pl: Theta Healing, jó barát, család.Megérteni , elfogadni és tenni az egészségünkért.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a tanfolyamot, de főleg azoknak akiknek környezetében olyan betegséggel küzdő emberek vannak, akiken segíteni kell!!! Akik már nem biztos, hogy maguktól erre a lépésre, erre megértésre képesek.

profile-pic
Zsombori Katalin

Volt olyan életszituációm, amit most ismertem fel magamon

Ismétlőként voltam jelen. Beáta előadásán viszont most voltam először.
Bizony voltak új felismerések bőven. Volt olyan életszituációm amit a tanfolyamon elhangzottak ill a filmbejátszással kiegészítve most ismertem fel magamon. Azóta is futnak bennem tuti kis külön programok, ami remélem megoldást hoz ezekre.
Jó volt, hogy ezekről ott volt alkalom beszélni is az előadóval.

profile-pic
Belák Anita gyógymasszőr

Színes, magas színvonalú, élvezetes előadást tartott.

József nagyon felkészült, széles látókörű, hiteles, ember. Színes,magas színvonalú, élvezetes előadást tartott. Empatikus, türelmes, segítőkész. Nagyon felkészült az anatómiából.

Minden nagyon tetszett. A legjobban, hogy mindenki nyitott volt, értelmes, volt élethű tapasztalata és jól ment egymás között is a kommunikáció.

Sok dolog meglepett. Mert még ilyen látószögből nem gondoltam végig. De ahogy vonatkoztattam a saját életemre, betegségeimre, illetve ismerőseimére, sokkal jobban átláttam, és megértettem azt, illetve a tananyagot is!

Minden gyógyítónak ajánlom.

profile-pic
Lalus

Perspektíva- és paradigmaváltás az emberről

Az előadó összeszedett, nagyon átlátja minden részletét az általa bemutatott rendszernek. És úgy éreztem, nem az volt legfontosabb szempont, hogy mindent ott azonnal tudjunk, hanem, hogy megértsük a működés elvét. Külön tetszettek a filmrészletek, amivel jól lettek demonstrálva az egyes elmeállapotok működései. *5

Különösen tetszett az érthetőség egy olyan rendszerről, aminek működéséről nem nagyon tanítottak ezidáig. A perspektíva- és paradigmaváltás az emberről, ami által magamat és környezetemet is jobban, tisztábban látom.

Szinte minden összeomlott abból, amit eddig magamról feltételeztem. És most új alapokra építkezhetem. Ez nem egy könnyű élmény, de mindenképp építő jellegű, legalábbis a számomra.

16-99 éves korig mindenkinek. És csak azért 99, mert 100 éves kor felett már elég elhanyagolható a halálozások száma. 🙂

profile-pic
Godóné Inci

Hálás vagyok, hogy Náluk tanulhattam, megkaptam tőlük egy felbecsülhetetlen nagy kincset.

Mély tisztelettel és hálával tartozom Pindrok Beátának és Váczy Józsinak, hogy általuk megismerhettem az 5 biológiai természet törvényt,...a szervi elváltozásokat...érzelmeink, testünk, agyunk működését..a konfliktusok megoldásához vezető utat. Mindketten mérhetetlen nagy tudással rendelkeznek,....időt és energiát nem sajnálva, nagyon tartalmas előadásokat állítottak össze. Kiváló tanítók!!! Hálás vagyok, hogy Náluk tanulhattam, megkaptam tőlük egy felbecsülhetetlen nagy kincset,...az egészség kulcsát. Köszönöm Nekik.

Fontos lépésnek tartom, hogy megértsük szervezetünk működését,...a lehetőség a kezünkben van, hogy felismerjük a helyes utat,és döntsünk saját sorsunkról. A lelki konfliktusaink feltárásával,...megoldásával a betegség folyamata visszafordul,..a szervezet meggyógyítja önmagát. Ez az új orvostudomány, az egészség kulcsa. Mindenki számára adott a lehetőség,hogy kezébe vegye egészsége irányítását.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné kezébe venni egészsége irányítását. Szeretném, hogy minél több emberhez eljutna a természettudományos törvények ismerete,....melyek felismerésével és megismerésével új utak nyílnak meg azok számára, akik egészséges életre vágynak. Ezen ismeretek elsajátításához szeretettel ajánlom Pindrok Beáta és Váczy József előadókat.

profile-pic
Font Kamilla Tanuló

Legjobban a békés, családias hangulat tetszett, amiben a helyszín is nagy szerepet játszott.

Már korábbról ismertem Őt, a nyugodt, feszültségmentes előadásmódjának köszönhetően hamar feloldódott a hangulat, az is látszott hogy sokat készült a tanfolyamra. József nekem igazán hiteles volt, nem ráerőltetős, úgy tudott minket bevezetni a témába, hogy közben a mi szemszögünkből is tudta szemlélni a dolgokat. Sokan úgy kezelik a tanítványaikat, hogy nem veszik figyelembe, hogy ami nekik magától értetődő, az a diáknak nem biztos. Itt ennek pont az ellenkezője volt,aminek nagyon örültem.

Legjobban a békés, családias hangulat tetszett, amiben a helyszín is nagy szerepet játszott. Így sokkal nyugodtabb voltam,ezáltal jobb befogadó is a tengernyi új információra.

Volt jó néhány felismerésem, saját és a családtagjaim régebbi, vagy még tartó betegségeivel kapcsolatban.

Mindenkinek ajánlom, de legfőképp a családomnak.

profile-pic
Andrea Varga

Mindenkinek ajánlom

Beáta csodalatos előadó, empatikus személyiség. A haladó Biologika tanfolyam anyaga és annak felépítése tetszett.

Igen, nagyon megmozgatott érzelmileg és egy új látásmódban tüntette fel a magamban, valamint körülöttem lévő világot

Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan és nyitottan szeretne élni.

profile-pic
Sárosi Lisa ügyvezető

Családias és baráti volt a légkör, bátran kérdezhettünk, és a szünetekben is velünk voltak, tehát nem volt az a szokásos távolságtartás.

Örülök, hogy a Józsinál hallgathattam végig az előadásokat! Nagyon alapos, türelmes, és főleg hiteles embernek ismertem meg! Ami nagyon tetszett, hogy családias és baráti volt a légkör, bátran kérdezhettünk, és a szünetekben is velünk voltak, tehát nem volt az a szokásos távolságtartás 🙂

Sok felismerésem volt, főleg a saját problémáimmal kapcsolatban.... A törvények nekem nem voltak emészthetetlenek, eddig is hasonlóan gondolkodtam.

Igazából mindenkinek ajánlanám, de tudom, hogy sokan még nem így akarják élni az életüket... Szerintem ez egy jó út, és hamarosan többen is érezni fogják ezt!! Én megteszem amit tudok :-)))

profile-pic
Olasz Zoltán

Azoknak ajánlom a haladó tanfolyamot, aki megismerte, megértette a vastörvényeket. Javaslom a tudás további mélyebb, bővebb megértéséhez, a Kulcsokat.

Örülök amiért Beáta eljött és elmondta nekem."is" sz.tem jól felkészült, érthetően megfogalmazott előadásban volt részem.

Ami nagyon jó volt, meghallgatásra került a véleményem, gondolataim. Soron kívüli kérdéseimre választ kaptam.

Nagyon sok elhangzott infó, magyarázat megdöbbentően azonos volt a viselkedésemmel, hozzáállásommal . "Van min javítani dolgozni". Előző tudásom tapasztalataim olvasataim alapján. Megállapítom nincs ujj a nap alatt. De, ez a tanfolyam. Helyre tette kibővítette az eddigi elképzeléseimet az életről. Még egyszer köszönöm.

Azoknak ajánlom a haladó tanfolyamot, aki megismerte, megértette a vastörvényeket. Javaslom a tudás további mélyebb, bővebb megértéséhez, a Kulcsokat.

profile-pic
Regőczi Lalus

Nem ismeretanyagot kaptam, hanem egyfajta gondolkodásmódot.

Sok ilyen pedagógus kellene a világban az iskolákba. Nem csak a biologikáról hallottam, hanem az alapvető biológiai tudás is úgy lett átadva, hogy élveztem minden pillanatát és felébresztette bennem a vágyat, hogy még többet, még jobban megismerjem szervezetünk működését. Sajnálom, hogy gyerekként egy ilyen előadóval sem találkoztam. Lehet, hogy most máshol tartana a világ, de az én életem biztosan.

Nem ismeretanyagot kaptam, hanem egyfajta gondolkodásmódot, egy rendszer megértését. Igazán élő volt, hiszen mint tanulók is hozzá szóltunk, s ha valamit nem értettünk, akkor amíg kérdés volt nem mentünk tovább. Még ha én közben értettem is valamit, mások kérdései még mélyebbé, tisztábbá tették a megértést számomra.

Számos "betegséget" felismertem a tanfolyam során, mely személyesen engem, vagy valaki hozzátartozómat érintette. A folyamat megértésével nem csak az egészségi állapot, de a konfliktus és annak lefolyása is érthető és egyértelműen beazonosíthatóvá vált.

Nem ajánlanám senkinek, hanem KÖTELEZŐVÉ TENNÉM és BELETENNÉM A NAT-ba, hogy már gyermekkortól kezdve értsük az élet, a biológiai természet törvények folyamatát.

profile-pic
Tokárné Andrea kozmetikus

Az előadó személye hiteles volt számomra, mert tapasztalatból beszélt.

Az előadó személye hiteles volt számomra, mert tapasztalatból beszélt. Lelkiismeretes, próbált mindent átadni, amit visszakérdezéssel mindig kontrollált is.

Ami a legjobban tetszett, hogy fontos volt az oktató számára, hogy átadja a tudását.

Igen, voltak konkrét felismeréseim, egy-két rokonom halálával kapcsolatosan.

Mindenki számára alap volna!

profile-pic
Miklós Tiborné nyugdijas.

Életem 85 éve alatt sokat láttam. Sokszor felmerül a Miért?

Nagyon rokonszenvesek az oktatók. Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen fiatalok is vannak, akik viszik tovább a stafétabotot az igazi tudás , és az emberséges segitőkészség útján.

Életem 85 éve alatt sokat láttam. Sokszor felmerül a Miért? Hogyan lehetséges? Honnan? Hová? Meddig tart? Hol a cél? Mi a cél? Sok-sok okos választ kaptam. Van mit tovább gondolnom.

Úgy gondolom, az élet egy rövidebb vagy hosszabb utazás, sok szomorú és sok, sok gyönyörű élménnyel. A tanfolyam napjai arra tanítottak, hogyan tehetjük ezt az utat sokkal szebbé, és hogyan oldjuk fel a gondokat.

MINDENKINEK ajánlom, aki már megérti a szót élete utolsó pillanatáig.

profile-pic
Benedekné Juhász Éva kereskedő-boltvezető

Nem éreztem magam kifejezetten egy tanfolyamon, inkább mint egy baráti társaságban ahol nagyon érdekes a" téma".

Kedves és nagyon szimpatikus embernek ismertem meg Józsefet. Figyelmes, folyamatosan figyel a hallgatóságra, színesíti humorral a tananyagot, ezzel is segítve, hogy jobban tudjunk figyelni. Jól, érthetően magyaráz, szuggesztív előadó. Nagyon szívesen ajánlom másoknak is!

A remek hangulat, az tetszett különösen, nem éreztem magam kifejezetten egy tanfolyamon, inkább mint egy baráti társaságban ahol nagyon érdekes a" téma".

Több felismerésem is volt, személyes érintettségűek.

Minden tanulni, a személyes tudatosságát emelni akaró embernek ajánlom az alaptanfolyamot, azoknak akik hajlandóak tenni önmagukért és ezáltal a közvetlen környezetükért is! Akik nem kívülről szeretnék megváltani a világot, hanem képesek önmagukon dolgozni!

profile-pic
Sági Tímea Gyogypedikűr Kozmetika Masszázs

Arra törekedtek, hogy mindenki megértse.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni mindkét előadóval kapcsolatban. Munkájukkal kapcsolatban is ezt érzem.

Tetszett az, hogy arra törekedtek, hogy mindenki megértse.

Hát voltak felismeréseim, de azért ezt a gyakorlónapon megkérdezném, hogy tuti jól látom e a dolgokat.

Mindenkinek ajánlom, aki nyitott erre, és tenne is valamit magáért.

profile-pic
Antal Gergő Épületgépész

Szeretettel ajánlom azoknak, akik emberként szeretnének élni, az ok-okozat összefüggéseket szeretnék megérteni úgy a Biológia szintjén, mint a Lelki világunk terén .

A tanfolyamot azoknak az útkeresőknek tartom igen hasznosnak akik egy egészként szeretnék megismerni az emberi viselkedést-a biologikát-és az ezeket mozgató lelki háttereket. Személy szerint nagyon örülök,hogy ez a tanfolyami anyag összeállt és elérhetővé vált. Szeretettel ajánlom azoknak, akik emberként szeretnének élni, az ok-okozat összefüggéseket szeretnék megérteni úgy a Biológia szintjén, mint a Lelki világunk terén .

profile-pic
Kata

Az általuk ismertetett tudásanyagot a legérthetőbb módon adják át részünkre.

Engem lenyűgözött a hozzáállás, a tudatosság, a jelenlét amit képvisel József és Beáta. Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az általuk ismertetett tudásanyagot a legérthetőbb módon adják át részünkre. Pozitív volt számomra, hogy felvállalták, nincs mindenre kész válaszuk, de folyamatos kutatásban, fejlődésben vannak. Nagyon szimpatikus házaspárt ismertem meg bennük, akiktől szívesen tanultam, és tanulnék a jövőben is, követendő példának tartom őket. Remélem lesz alkalmam velük a jövőben tartani a kapcsolatot.

Maga a biologika anyaga. Fárasztó, nehéz anyag, de rendkívül érdekes és izgalmas. Nagyon várom a haladó tanfolyamot is.

Voltak felismeréseim. Feje tetejére állította az eddigi világomat. Egy évvel ezelőtt rosszindulatú emlődaganatot diagnosztizáltak nálam. Végigmentem mindenen, ami az orvosi protokollban benne van; műtét, kemo, sugár, hormon. Megerősítést nyert az, hogy bennem keresendő az ok és a megoldás is, és ugyan nem kellett volna ezeken végigmenjek, de ezek miatt jutottam el a biologikához. A biologika lehet számomra az, ami segít új, emberibb életet élni.

Azoknak ajánlom, akik akarnak magukon segíteni, és hajlandóak változni.

profile-pic
Gulyás Veronika Gyógytornász

Közvetlen volt az előadó. Nyugodtan, érthetően magyarázott

Nagyon jó érzés volt, hogy közvetlen volt az előadó. Nyugodtan, érthetően magyarázott. Természetes, elérhető személy volt😊

A MEGVILÁGOSODÁS!!!!

Számtalan "tantusz"esett le. A legnagyobb, hogy születésem óta (kb 40 éve) lisztérzékeny vagyok, de a tanfolyam óta, már nem!!!😁😉

MINDENKINEK ajánlom, csak sajnos még sokan nem értik.

profile-pic
Portik Angéla Pedagógiai asszisztens

Megszabadított nagyon sok félelemtől

Az előadók személyisége megnyugtató és felemelő. Az információ amit átadnak maga a csoda! A munkájuk számomra a kitartást és az elhivatottságot tükrözi.

Megszabadított nagyon sok félelemtől ami belém szorult a társadalmi hitrendszerek téves információ közlése miatt. Ezt olyan bizonyossággal adtátok át hogy minden kételyem szertefoszlott.

Az életem eseményei a megoldatlan és a megoldott problémáim mozaikként álltak össze bennem. Ezt pozitív és negatív érzések kísérték. Volt egy pillanat amikor azt éreztem minden úgy van jól ahogy van ezt egy olyan nyugalom érzet kísérte amit eddig még nem éreztem. Köszönet és hála Nektek ezért, és a többi információért is.

Ajánlom annak, aki elég nyitott és kiegyensúlyozott, hogy befogadja ezt a tudást.

profile-pic
Kincsesy Gábor

Jól követhető, érthető volt az összes előadás.

Aki az életet és annak működését tanítja csak jó ember lehet 😊. Érezhető, hogy az előadónak szívügye átadni a tudást és felkészült. Jól követhető érthető volt az összes előadás.

Ami tetszett, hogy végig azt éreztem értek mindent, tehát számomra tökéletes volt az előadás módja.

Hálás vagyok, hogy az eddigi életem talán legfontosabb ismereteit átadtátok, bár az elmezavarok ismerete ijesztő rám nézve😊 azóta elemzem magamat és a környezetemet.

profile-pic
dr. Csikós Attila orvos (nem a gyógyító vonalon)

A természet és az emberi test tökéletes és tökéletesen működik, pont azt teszi, ami a dolga.

Felkészült, hiteles és tapasztalt előadó. Nagyon jól kommunikál a hallgatósággal, a megértést segítő, üdítő humora van.

A Biologikát egy szélesebb, színes világkép részeként mutatta be. A természet és az emberi test tökéletes és tökéletesen működik, pont azt teszi, ami a dolga. A mi feladatunk ennek a megértése és az e szerint való cselekvés és beavatkozás (csak ha szükséges).

Voltak konkrét felismeréseim. Egyrészt a természet, azon belül az emberi test tökéletessége és megbízhatósága. Saját és több családtagom konkrét elváltozásainak oka és azok összefüggései.

Mindenkinek ajánlom, aki gyógyulni vagy másokat a gyógyulásban segíteni (tehát nem gyógyítani) akar. Mindenkinek, aki a világ egyszerű, csodálatos és lenyűgözően tökéletes működését meg akarja érteni vagy a megértésben tovább akar lépni.

profile-pic
Olasz Zoltán Autószerelő

Legjobban a hozzáfűzött történetek tetszettek

Úgy hiszem mindent megértettem. Jó volt az alaptanfolyam. Legjobban a hozzáfűzött történetek tetszettek a tapasztalatok alapján. A megértés számomra így könnyebbé vált.

A tanfolyam után voltak konkrét felismeréseim. Észrevettem magamon,másokon,a tanfolyamon hallottakat.

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, mert ezen a tanfolyamon is látható a világ másként működik mint ahogy tanítják . És eddig tudtam.

profile-pic
Pusztainé Nagy Ibolya logopédus /rokkant nyugdíjas/

A fantasztikus jól kiválasztott példák, filmrészletek még könnyebbé, élvezetesebbé tették a megértést.

Beáta nagyszerűen, széles látókörrel, pontosan, precízen állította össze a tanfolyam anyagát. Hatalmas, lelkiismeretes munka van mögötte. Lenyűgöz a hitelessége, kedvessége, szerénysége. Sugárzik belőle az empátia, segíteni akarás.

Megnyugtató, családias, elfogadó, oldott volt a légkör, a hangulat. A fantasztikus jól kiválasztott példák, filmrészletek még könnyebbé, élvezetesebbé tették a megértést. A konkrét kérdésekre adott válaszokból, személyes példákból, kötetlen beszélgetésekből sok tanulságot lehetett levonni.

Kezdek ráeszmélni, melyik az a terület, amit fel kell gombolyítani és végig menni a konfliktusok forrásán.

MINDENKI életét tudatosabbá, könnyebbé, elfogadhatóbbá tenné ez a szemlélet.

profile-pic
Gabi pedagógus, pszichológus

Ha életemben csak három tanfolyamot végezhetnék el, ez biztosan köztük lenne.

Az előadó bizalommal teli, őszinte, közvetlen légkört alakított ki, amely a tanfolyam végéig csak erősödött. Munkája átgondolt, jól összeszedett és gyakorlati példákkal alátámasztott volt. Bár a tananyag nagy volt, a csoport tempóját figyelembe vette, mindig lehetőséget adott a kérdésekre és ellenőrző kérdésekkel ő is ellenőrizte a megértést.

Biológiát ilyen érthetően, átfogó rendszerben még nem volt alkalmam tanulni. Igazából ezen a tanfolyamon szerettem meg.

Összeállt a kép egy családtagom betegségével kapcsolatban. Sajnálom, hogy nem korábban ismertem meg ezt a rendszert....

Kamaszkortól mindenkinek ajánlanám, annyira fontosnak és alapvetőnek tartom. Ha életemben csak három tanfolyamot végezhetnék el, ez biztosan köztük lenne.

profile-pic
Évi

A biologika az igazi prevenció és egészségmegőrzés

Szeretném, ha minél többen megismernék a Biologikát, mert ez az igazi prevenció és egészségmegőrzés.

Bár a haladó anyag nagyon tömény volt és többször meg kell hallgatnom még, de sokkal türelmesebb vagyok a környezetemmel és érdekes dolgokat fedezek fel. Jó másképpen, megértéssel szemlélni az embereket.

profile-pic
Monika

Hasznos ismerni, ha az ember a saját kezébe akarja venni az életét

Ajánlom, mert hasznos ismerni, ha az ember a saját kezébe akarja venni az életét.

Beáta sok és alapos munkát fektetett a felkészülésbe. Ezért a tudása precíz és pontos volt. Kisugárzása, a biologikához fűződő hite és szeretete fokozta az élményt.

profile-pic
Czene Éva nyugdíjas

Köszönöm, hogy úgy tudtok hozzánk szólni, hogy az által az elme kinyiladozik.

József humora, figyelmessége, fáradhatatlansága bizalmat kelt. Megnyugtató, hogy az anyagot úgy magyarázza, ahogyan azt mindenki megértheti, mert neki ez fontos.

Beáta és Józsi! Köszönöm, hogy a bennem pislákoló lángocska új lendületet vehetett. Köszönöm az örökölt programok más szemléletét, s hogy a bennem zajló folyamatokra már nem aggódom rálátni, mert a tudás megadja a gyógyulást. Köszönöm, hogy kellemes környezetet biztosítotok a jó energiák tevékenységéhez. Köszönöm, hogy úgy tudtok hozzánk szólni, hogy az által az elme kinyiladozik. Köszönöm, hogy a megértés tapasztalásával még szeretteim elzárkózását is a helyén kezelhetem. Köszönöm, hogy a belőletek áramló tudás-adás békéjéből, a mindenható nyugalomból is meríthettem.

Átértékeltem az utóbbi időben lezajlott testi tüneteimet és megértettem pár hozott/örökölt programomat.

Ajánlom annak aki nyitott, érett arra, hogy szembe nézzen önmagával. De valójában mindenkinek, mert minden elszórt mag helyet talál magának.

profile-pic
Kincsesy Gábor

Nagyon látványos és zseniális a filmrészletek összeállítása

A leghasznosabb ismereteket kaptam életemben és mind az alap mind a haladó tanfolyam előadásait szerettem és értettem!

Az előadón érezhető, hogy szereti amit csinál, érdekli, hogy minél érthetőbb legyen a hallgatók számára az anyag. Nagyon sok munkát tett bele az előadás anyagának összeszedésébe és a nagyon látványos és zseniális filmrészletek összeállításába. Rengeteg segítség volt ez a megértéshez és ezúton is köszönöm a szemléletes előadást!

profile-pic
Ribárszki Anna tanár

A biologika van középen, s az egyéb eddig ismert dolgok valahol kapcsolódnak hozzá.

Tapasztalt előadó, aki lelkes a témája iránt. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. 🙂 Mindannyian ültünk már végig unalmas értekezleteket, vagy aludtunk színtelen hangú tanár óráján, aki csak ledarálta az anyagot. Ehhez képest most végig tudtam figyelni - pedig két nap is sikerült úgy menni, hogy nem aludtam eleget -, s nem hogy elfáradtam volna, hanem feltöltődtem, lelkesedtem.

Ami különösen tetszett? Nyilván maga a téma. Régóta foglalkoztatott, hogy hogyan kapcsolódik egymáshoz a lélek-tudat-test hármas, s tanult is az ember ezt-azt. de sehol nem állt össze ilyen logikus rendszerré az egész. Most helyére kerültek a dolgok, s úgy "látom" (vizuális típus vagyok 🙂 ), hogy a biologika van középen, s az egyéb eddig ismert dolgok valahol kapcsolódnak hozzá. Tudom, hülye hasonlat lesz, de mintha a biologika lenne a pók potroha, az egyéb ismeretek, a lábai, plusz még ott van a pókháló is, de az egész nem működik a pók nélkül. 🙂

A saját betegségemmel kapcsolatban voltak "aha" élményeim, amikor szinte hallhatóan koppan az a kő. Nem akarom elkiabálni - mert még friss az élmény, a kórság meg eddig visszatérő volt -, de ha jó úton járok, akkor pár hónap alatt vége lehet egy bő hat éve fennálló kínnak. Azt eddig is tudtam, hogy magamnak kell megoldani - az eddig segítségül hívott embereknek nem sikerült, bármilyen együttműködő is voltam -, s most már a hogyant is tudom. Másokkal kapcsolatban is voltak felismeréseim, ismeretségi körbe, vagy rokonságba tartozó emberek "betegségei"-t értettem meg, világossá vált az ok-okozati összefüggés.

Kinek ajánlanám? Erre a kérdésre nagyon egyszerű válaszolni: Mindenkinek. Persze, nem való mindenkinek, csak aki egyrészt hajlandó meghallgatni valami olyat, ami teljesen más gondolkodásmód, mint ami eddig a sajátja volt, másrészt hajlandó olyan füllel hallgatni, hogy "hátha van benne valami". Még csak két napja lett vége a tanfolyamnak, de máris sikerült vitában keverednem olyan emberrel, aki közölte, hogy szerinte ez nem működik. Azt ugyan nem tudja, hogy szerinte mi nem működik, hisz csak pár mondatot mondtam róla, de ő már eldöntötte. Szóval neki nem való, ő tovább fogja futtatni a VEKA-ját.

profile-pic
Nagy Eszter Számviteli szakértő

Ezek az információk szó szerint életmentőek.

Az előadó, Váczy József nagyon pozitív személyiség, megnyugtató a jelensége.

Az összefüggések könnyed, példákkal alátámasztott megismertetése tetszett a legjobban.

Rengeteg felismerésem volt, nagyon sok minden “összeállt” a családon belüli és közeli hozzátartozók, barátok betegségének hátteréről.

Mindenkinek ajánlom, aki a saját kezébe akarja venni az irányítást, megérteni a saját teste működését és a legfontosabb, hogy egy tudatos humanoiddá akar válni. Ezek az információk szó szerint életmentőek.

profile-pic
dr. Csikós Attila orvos (nem a gyógyító vonalon)

Az elmeműködésnek nagyon érdekes vonásait láthattuk.

Az előadó személye hiteles, bizalmat keltő. Érződik a tapasztalata, eddigi munkája és az, hogy mindezt valóban szeretné átadni, úgy, hogy azt valóban meg is értsük. Bátran rábízhatjuk magunkat.

Az elmeműködésnek nagyon érdekes vonásait láthattuk. Elsőre megdöbbentő, hogy az elmezavarok teljesen átszövik a társadalmat, sőt, a társadalmi berendezkedés és működés vázát adják. Ugyanakkor számomra a tanfolyamon vált világossá több vallási tanítás érdemi, mély mondandója, amiket eddig sehol sem hallottam (papoktól sem), nem olvastam. Összességében egy valóban új, értelmes nézőpontból világítja meg az ember működését.

Konkrét felismeréseim voltak családtagjaimmal, munkatársaimmal, tanáraimmal kapcsolatban. Egy-egy ilyen felismeréssel együtt jön annak a felismerése is, hogy valóban nem elég tudati szinten a megértés, hanem szükséges az érzelmi szintű megértés is.

Azoknak tudom ajánlani, akik képesek és hajlandóak elfogadni azt, hogy az ember, az emberi elme máshogyan működik, mint ahogy azt eddig sok helyen tanították. Ezt nem biztos, hogy könnyű elfogadni, kell hozzá nyitottság és elszántság.

profile-pic
Csavajda Istvánné Dietetikus

A tanfolyamot mindenkinek ajánlom, de elsősorban a leendő anyukáknak, apukáknak, tanároknak, orvosoknak

Az előadók nagyszerű emberek, olyan tudással rendelkeznek, amit szeretnének megosztani mindenkivel. Mindenkinek jó lenne ha tudná azt, amit ők már megtanultak. Sugárzik belőlük az őszinte szeretet .

Nagyon szép helyen voltunk, jó és közvetlen volt a hangulat. Előadás alatt lehetett kérdezni és mindjárt megkaptam a választ arra, amit a lelkem nem tudott feloldani.

Az életem bizonyos szakaszában voltak nehézségeim, amin nem tudtam tovább lépni. Most megtanultam, hogy kellett volna kezelni.

A tanfolyamot mindenkinek ajánlom, de elsősorban a leendő anyukáknak, apukáknak, tanároknak, orvosoknak és minden embernek. Olyan ember nincs a földön, akinek ne lenne semmilyen problémája.

profile-pic
Czicze Beatrix Kineziológus

Voltak felismeréseim....

Szimpatikus és készséges volt az előadó.

Addig volt elmagyarázva, míg meg nem értettük. A szervatlasz nagyszerű kidolgozása.

Voltak felismeréseim....🙂

Bárkinek szívből ajánlom aki kicsit más szempontból szeretne rálátni problémáira.

profile-pic
Bákonyi Sándor Tanár

Az előadó személye és munkája szenzációsan jó volt.

Az előadó személye és munkája szenzációsan jó volt.

Ami különösen tetszett ezen a tanfolyamon, hogy az orvos által prognosztizált 1000 szeresen ható negatív végkifejletet, a négy nap során egy teljesen más lelhetőségre lehet cserélni.

Amit korábban sejtettem, hogy van összefüggés a lelki folyamatok és a test betegsége és egészsége között azt most már tudom.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné szabadon és boldogan élni!

profile-pic
Tóth Tímea Lilly tr.pszichológus,terapeuta, coach, szupervizor

A tanfolyam felépítése nagyszerű, rengeteg az infó, ó az előadó, és jó a csapat is.

Józsi kedves, türelmes, nagyon alapos, és humoros előadó. És nagyon jól összekapcsolja más tudását a biologikával, és jó példákkal teszi érthetőbbé az egész anyagot. Csak ajánlani tudom.

A tanfolyam felépítése nagyszerű, rengeteg az infó. Jó az előadó, és jó a csapat is.

Több olyan tünetemen elgondolkoztatott ez az elméleti rendszer, amik rendszeresen visszatérnek, mint pl. ízületi fájdalom. És új felismerést hozott, új megvilágításba helyezte számomra, hogy mi is történhetett egykor...

Minden embernek ajánlom ezt a tanfolyamot! Mindenkinek akit kicsit is érdekel az egészsége és persze a lelke. Az egyik legfontosabb birtokunk a testünk, és mindent meg kell tudnunk róla, ami csak segít, hogy a lehető legjobban szolgáljon bennünket életünk során. És ez a kurzus csodás megismeréseket és felismeréseket hozhat...

>