„Ki mit keres, megtalálja” 1. » Lélekélettan

„Ki mit keres, megtalálja” 1.

Az Újmedicina öt természettörvénye, a megértés alapja az élet minden területén

Az újmedicina tudásanyagával többnyire valamilyen testi elváltozás miatt kerülünk kapcsolatba. Ahogyan egyre tapasztaltabbá válunk a betegségek ilyen típusú szemléletében, kezdenek megmutatkozni törvényszerűségei az élet minden területén.

Az ember és a társadalom jelen szintű működésében mindenhol megláthatjuk a természet működési rendjét. Igen megnyugtató érzés tudni, hogy a minket körülvevő világ megbízható módon, precízen funkcionál.

Ezt a rendet legkönnyebben először a testi elváltozásainkon figyelhetjük meg, ám a kétség nélküli meggyőződéshez már itt is szükségünk van a működés teljes körű átlátására. Ha ehhez nem rendelkezünk kellő információval, akkor hamar belefuthatunk, az „akkor ez most miért így történt” kétségbe.

Az alapszintű információk a megértés csak egy részét biztosítják. Ha a kiváltó okok működésrendjével nem vagyunk tisztában, sok olyan helyzet előállhat, ami miatt meginoghat a bizalmunk az addig megszerzett biologikus tudásban.

A Természettörvények ismerete egyéni, és majd társadalmi fejlődésünk alappillérei, záloga. Felbecsülhetetlen érték, amit Hamer doktor jóvoltából tudhatunk. Nem szabad ezt a kincset a különböző helyzetek nemértése miatt félretenni, elvetni.

A működésünk összefüggéseinek haladóbb szinten való elsajátítása, olyan szerkezetű, mint a hagyma.  Egyik felismert összefüggés (összefüggések) tapasztalattá válása után válunk képessé, a következő összefüggés felismerésére és alkalmazására, és így tovább.

Ennek üteme, érzelmi érettségünk és hiedelemrendszerünk milyenségének függvénye. Ez vonatkozik az ismeretet átadó emberekre is, ezért ne minősítsük ezt a tudást, az azt átadó személyén keresztül.

Az egymást követő érettségi állapotok elérése, folyamatos figyelmet kívánó minden perces tevékenység, de az új világ, ami a szemünk elé tárul általa, páratlan élményt nyújt.

Pindrok Beáta
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: