Mi áll a gyógyulásod útjában? » Lélekélettan
7

Mi áll a gyógyulásod útjában?

Az egészségünk a legfontosabb értékünk. Ha mégsem az volna, mert van annál fontosabb is, akkor is az egészség a legfontosabb, hiszen betegen semmi sem megy jól. 

Ha betegek vagyunk, célunk a gyógyulás. Ha egészségesek vagyunk, akkor sajnos nem mindig célunk az egészség megőrzése. Sokan arra gondolnak ugyanis: "Kutya bajom, eddig sem volt, eztán sem lesz semmi problémám." Ez egyrészt egy igen hasznos támogató meggyőződés, másrészt nem elegendő az egészség megőrzéséhez.

Nem tudom, mennyit foglalkozol az egészségeddel. Nem tudom, hogyan segíthetnénk neked az egészséged terén. Épp ezért ennek a blogbejegyzésnek kettős célja van.

Először is segít neked abban, hogy a kérdések útján elindítson a fejedben egy olyan gondolkodási folyamatot, amely

  1. Fókuszba hozza az életedben a saját egészségedet.
  2. Segít neked abban, hogy átlásd a jelenlegi élethelyzeted az egészség tükrében.
  3. A problémákon túl, vagy azoktól függetlenül a megoldásokra irányítja a figyelmed.

Másodszor ez a felmérés segít nekünk abban, hogy az általad (névtelenül) beküldött válaszokat kiértékelve megtudjuk, hogyan tudnánk az olvasóinknak a legtöbbet és legjobban segíteni. Az egészség és gyógyulás témaköre ugyanis olyan, mint egy hatalmas fa. A gyökerei a mélybe nyúlnak és szerteágazók, a föld feletti rész állapota pedig nemcsak a gyökérzettől függ, azt számtalan egyéb külső és belső tényező is befolyásolja. Tudni szeretnénk, milyen anyagot készítsünk neked, milyen írásokkal, videókkal vagy tanfolyamokkal tudunk téged támogatni gyógyulásodban.

Kérlek, amennyiben szeretnéd átgondolni a saját egészséged állapotát, és pontosabb képet kapni arról, hogy vajon merre volna érdemes elindulnod ezen a területen, válaszolj a lenti néhány kérdésre. A válaszadásod teljesen anonim, email címet nem gyűjtünk.

A segítségedet előre is köszönjük, jó egészséget kívánunk.

[tqb_quiz id='3408']
Kovács Ágnes
 

Click Here to Leave a Comment Below 7 comments
Martonosi Miklósné - 2019.12.06.

sztrokom volt, bal oldali bénulással. rendszeresen tornázom, étrendemett megváltoztattam, a vérnyomásom 140/90 alatt tartom.

Reply
Judit - 2019.12.06.

Skizofréniát és szívritmus problémát hogy lehet végérvényesen megszüntetni, kigyógyulni belőle? Már sokkal jobban vagyok, mint voltam… Szeretnék újra egészséges lenni 🙂

Reply
    Zsófia - 2019.12.07.

    Teljesen elfogadó környezetet kell találnod.

    Reply
Edit - 2019.12.06.

köszönöm a segitséget

Reply
Gabriella Hornákné Ács - 2019.12.07.

Örülök, hogy kíváncsiak vagytok a problémáink iránt és próbáltok segíteni, mert saját magunkat a legnehezebb biologikusan meggyógyítani.

Reply
Gaboca - 2019.12.09.

Tudo,horgo rosszindulatu daganatom van…sajnos kemoval csak hosszabbitanak…pedig en elni szeretnek…

Reply
    Gyöngyös - 2019.12.09.

    Kedves Gaboca!

    Az lenne a szerény tanácsom, hogy talán kezd azzal, hogy elolvasod még egyszer azt, amit leírtál. Utána elgondolkozol és eldöntöd, hogy az első két tagmondatot te is így gondolod-e vagy csak az orvos…

    Reply

Leave a Reply: