A DHS és a sínek fontossága, 1. rész – Tények, melyek a köztudatból kimaradtak » Lélekélettan
1

A DHS és a sínek fontossága, 1. rész – Tények, melyek a köztudatból kimaradtak

Ebben a videóban arról hallhatsz, amelyről nem sokan beszélnek a magyarországi újmedicinás, biologikus körökben. Gyakran halljuk előadásokon, videókban, hogy a DHS (konfliktus becsapódás pillanata) beazonosítása, megoldása elegendő a gyógyuláshoz. Ez valóban szükséges is az akut helyzet megoldására, de  a sínekről, mint a konfliktust kiváltó érzékenyítő tényezőkről kevés szó esik, pedig Hamer doktor kihangsúlyozza ezek feltárásának fontosságát és szükségességét.

Kell-e ezzel foglalkoznunk, vagy valóban elegendő lenne csak beazonosítani a konfliktust és megvárni a gyógyulást? Mi van akkor, ha nem tudjuk a síneket beazonosítani, mert rá sem látunk? Te gondolkodtál már ezen?

A videó 2. részét  ITT tudod meghallgatni.

Kovács Ágnes
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Anikó - 2019.04.09.

Sajnos, mivel hallás sérült vagyok,hallókészüléket használok, kétszer -háromszor is meg kell hallgatnom, mert a Beáta hangereje – nem csak ebben a videoban-a riporter hangerejéhez képeset nagyon gyenge – valószínű, ez csak nekem okoz problémát. Ha van lehetőség az elkövetkező videok felvételénél ezen javítani, akkor köszönöm!

Reply

Leave a Reply: