Kulcsok Plusz

Mihez kellenek a KULCSOK?

Ha érteni szeretnéd a saját és mások érzelmeit, ha örömest átlátnád az emberi viselkedés mechanizmusát, ha vágysz arra, hogy megtanuld ezek változtatási módját, és célod, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt érzelem világgal és értő figyelemmel tudj élni , ajánljuk neked ezt az ismeretanyagot.

Ha elköszönnél már a betegségektől való szorongásaidtól , ha elkerülnéd a folyamatos konfliktusokba való visszaeséseket, ha szeretnél végleg megválni egy betegségtől, most megismerheted, hogyan válthatod ezt valóra.

Ha elsajátítanád a nyugalom eléréséhez szükséges tudományos ismereteket , és a belőlük összeállított gyakorlatias nézőpontrendszert egyszerű és érthető formában , ha a tudás-megértés-átlátás-használat-meggyőződés leghatékonyabb ötösének a híve vagy, tarts velünk!

26 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Kulcsok

Mihez kellenek a KULCSOK?

Ha érteni szeretnéd  a saját és mások érzelmeit, ha örömest átlátnád az emberi viselkedés mechanizmusát, ha vágysz arra, hogy megtanuld ezek változtatási módját, és célod, hogy  kiegyensúlyozott, nyugodt érzelem világgal és értő figyelemmel tudj élni , ajánljuk neked ezt az ismeretanyagot.

Ha elköszönnél már a betegségektől való szorongásaidtól ,  ha elkerülnéd a folyamatos konfliktusokba való visszaeséseket, ha szeretnél végleg megválni egy betegségtől, most megismerheted, hogyan válthatod ezt valóra.

Ha elsajátítanád a nyugalom eléréséhez szükséges tudományos ismereteket , és a belőlük összeállított  gyakorlatias nézőpontrendszert egyszerű és érthető formában , ha a tudás-megértés-átlátás-használat-meggyőződés leghatékonyabb ötösének a híve vagy, tarts velünk!

20 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Lélekélettan Újmedicina 4/1. Alapok

Az online Biologika Alaptanfolyam első 4 előadása  az öt biológiai természettörvényen keresztül  bemutatja testünk működésének alappilléreit, új nézőpontokat adva a működés, és az összefüggések tekintetében.
Az öt természettörvény megismerése által új nézőpontokhoz juthatunk testünk működéséről. Megnyugtatóan érthetővé teszi az eddig kiszámíthatatlannak vélt megbetegedések folyamatait. Rávilágít az érzelmek és a testi működés összefüggéseire - a ’pszichoszomatikus’ betegségek valódi okaira – és az anyatermészet tökéletes és kiszámítható működésére.

4 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Lélekélettan Újmedicina 4/2. Szervi elváltozások

A Szervi elváltozások moduljaiból megismerjük szerveink funkcióit, elváltozásaik okait, azok értelmét és üzeneteit szövettípusonkénti bontásban. Ebben a blokkban a teljes alaptanfolyam 5-8. előadását láthatod

4 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Lélekélettan Újmedicina 4/3. Szervi elváltozások

A Szervi elváltozások moduljaiból megismerjük szerveink funkcióit, elváltozásaik okait, azok értelmét és üzeneteit szövettípusonkénti bontásban. Ebben a blokkban a teljes alaptanfolyam 9-12. előadását láthatod.

4 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Lélekélettan Újmedicina 4/4. Szervi elváltozások

A Szervi elváltozások moduljaiból megismerjük szerveink funkcióit, elváltozásaik okait, azok értelmét és üzeneteit szövettípusonkénti bontásban. Ebben a blokkban a teljes alaptanfolyam 13-18. előadását láthatod.

6 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Az öt természettörvény

Ezt, a bárki számára ingyenesen elérhető anyagot akkor ajánljuk figyelmedbe, ha csak érdeklődsz az újmedicina iránt, de akkor is, ha komlyabban szeretnél elmélyedni ezekben az ismeretekben. Most megismerheted az öt biológiai természettörvényt, amely új nézőpontokat adhat az élethez.

A támogató SPORT

A sport támogatja mind a testi, mind a lelki képességek fejlődését a gyorsabb és könnyebb gyógyulás érdekében. Erről már sokat hallhattál. De vajon mi a konkrét összefüggés a sport és a gyógyulás hatékonysága között, és mit tehetsz, hogy magad is megtapasztald ennek az előnyeit? Ideje felfedezned természetes gyógyulási képességedet.

18 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

A Támogató SPORT haladó tanfolyam

A Támogató SPORT c. tanfolyamunk egy bővebb, részletesebb változatát találod a videókban. Ezt az anyagot csak a Kulcsok és elmeállapotok tanfolyamot végzettek vásárolhatják meg.

21 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem...

Nagy népszerűségnek örvendő online élő adásaink felvételeit most közzétettük. A webináriumokat nézve nem csak az adott témával kapcsolatban kaphattok hasznos információkat, hanem oktatóinkat is megismerhetitek. Hitelességük, szemléletmódjuk, nézőpontjaik, amelyek mentén a Lélekélettan tudásanyagát tanfolyamainkon átadják, nagy mértékben meghatározza a tanfolyamon elsajátított tudás használhatóságát. Az előadások után az élő adásban feltett kérdések megválaszolásakor is nagyon sok hasznos információ hangzik el, érdemes meghallgatni. Legfelül a legfrissebb felvétel látható.

2 Lecke

Hol tartasz?

Nem kezdted még el.

Az allergiák a természettörvények tükrében

Ebben a videóban újabb "betegség-csoportra", az allergiákra tekintünk rá. Feltárjuk az allergiák LÉLEKÉLETTANÁT, megvizsgáljuk milyen érzelmi megélés típusok húzódnak a háttérben, milyen lehetőségek állnak a teljes gyógyulás rendelkezésére, és mik a nehezítő tényezők.

Mozgásszervi megbetegedések és azok háttere

Ezen elváltozások körébe tartoznak a kötőszöveti gyengeségek – ficam, rándulás, ínszalagszakadás, sportsérülések lehetséges okai, csontritkulás, sorvadások, ízületi gyulladások, sokízületi gyulladás, izomgyulladás, csontgyulladás, csontrák, porckopás, gerincproblémák – gerincferdülés, gerincsérv, Bechterew-kór, elmeszesedések, isiász, lumbágó, reumatoid artitis, köszvény... Képet kaphatunk ezen elváltozások kialakulásáról, okairól, megoldásairól és a fájdalom szerepéről. (A felvétel minősége nem mindig tökéletes, de reméljük az elhangzott információk kárpótlásként szolgálnak.)

Az emésztőrendszer megbetegedései

Élő előadásunk témája az emésztőrendszer betegségeibe enged bepillantást. Ezen elváltozások körébe tartoznak: száj és torok, nyálmirigyek, mandulák, nyelőcső, gyomor és nyombél, máj, hasnyálmirigy, vékonybél, vakbél, vastagbél, végbél (laphám). Képet kaphatunk az elváltozások kialakulásáról, okairól, megoldásairól.

Betegségek, melyek már a gyógyulás jelei

A természettörvények tükrében megvizsgáljuk az alkalmazkodási és megoldási szakaszok tüneteit. Szövettípusokként megnézzük a különprogram egyes szakaszaiban történő elváltozások elvét és jelentőségét, számos betegségről kiderül, hogy melyikkel van még dolgunk, mert még aktív szakaszi, és számos betegségről kiderül, hogy már csak ki kell várnunk a végét, mert már önmagában is gyógyulási folyamat. Mind az alkalmazkodási, mind a helyreállítási folyamatok a lelki fejlődés lehetőségének kincsestárát rejtik, ne menj el mellettük üres kézzel.

A szív- és érrendszer elváltozásai

Ezen az előadáson képet kaphatunk ezen elváltozások kialakulásáról, okairól, megoldásairól.

A bőr elváltozásai az újmedicina tükrében

Az előadásban képet kaphatsz az egyszerű szépészeti elváltozásokról (mitesszer, pattanás, korpásodás, bőrszárazság, stb.), a köztudatban nehezen, vagy egyáltalán nem gyógyítható bőrbetegségekről (pikkelysömör, övsömör, ekcéma, fekélyek, hajhullás, szemölcs, bibircsók, herpesz, szifilisz, kankó, tripper, stb.) és a bőrrákokról (melanómák, bubó pestis, lepra, stb.).

Powered by Thrive Apprentice
Pen
>