Most Te jössz! » Lélekélettan

Most Te jössz!

Agyunk életünket „vigyázó” viselkedési-, megoldási mintái jók és hasznosak a túlélési tapasztalataink szerint, hiszen láthatjuk, ma is életben vagyunk. Meglehet, hogy talán nem azt csináljuk amit szeretünk, talán nem olyan emberrel élünk akire mindig vágytunk, talán nem olyan fitt és egészséges a testünk, amire bármit alapozhatunk és bizton számíthatunk, talán nem érezzük magunkat elégedettnek, boldognak, talán nem vagyunk magunkkal és másokkal békességben, talán folyamatosan aggódunk valami miatt, talán a körülményeknek kiszolgáltatottan éljük a különböző élethelyzeteinket és hozunk döntéseket, amikből jó párat aztán később megbánunk …, de életben vagyunk, így biológiai létezésünk céljának eleget teszünk.

Viszont az emberek általában ennél többre, boldogságra, sikerélményekre vágynak, más minőségű, ki- és beteljesedett életet szeretnének élni, biztonságot és nyugalmat szeretnének teremteni magukban. Az életünk többnyire az ezek elérésére tett kísérletek végtelennek tűnő sorozatából áll.

Ha mindenki nyugalomra és boldogságra vágyik, akkor miért nem sikerül mégsem elérni ezt a közös célt? 

A válasz roppant egyszerű: általában nincs lemásolható MINTAADÓNK, aki minden részletre kiterjedően érthetővé teszi számunkra az összefüggéseket.

Tehát, ha eljutunk az életünk azon pontjára, hogy nem várjuk tovább a csodát, hanem kezünkbe vesszük életünk irányítását, rajtunk áll a feladat, hogy a változtatásokhoz szükséges tudás megszerzése után, mi magunk találjuk ki és rakjuk össze vágyott megéléseink részletdarabjait, és illesszük be életünk megfelelő területeire.

Ez a munka abszolút egyediségének köszönhetően teljesen személyre szóló, helyettünk más nem teheti meg. Nekünk kell kiismerni saját útjainkat, amelyeken a biológiai működésrendről megtanult törvényszerűségek segítségével biztonságosan közlekedhetünk.

Ehhez az embertpróbáló és formáló munkához, a tudás gyakorlattá tételének segítésére hoztuk létre a Lélekélettan FÓRUMÁT. Itt aktív részvételeddel a megszerzett tudásod különböző szintjeit mélyebben átláthatod, megértheted, gyakorolhatod. Minél többen veszünk részt ebben a közös munkában, annál több tapasztalatra tehetünk szert, egymásnak köszönhetően.

Ennek eredményességéhez persze képessé kell válnunk egyéni céljaink elérésén túl látni, és megérteni, hogy munkálkodása nyomán minél több ember tud a nyugalom állapotába eljutni, annál nagyobb támogatást tudunk adni és kapni, így annál könnyebb lesz haladni ezen az eleinte igencsak labirintusnak észlelhető, később egyre egyszerűbbé váló úton.

Engedd meg magadnak ezt a munkádat segítő lehetőséget, és ajándékozzuk meg egymást a csapatszellem adta nagyszerű lehetőségekkel. Elindulni a gyakorlatban nem könnyű, eleinte az úton maradáshoz is nagy fegyelemre van szükség, amíg életformává nem válik a valóban tudatos létezés. Vedd igénybe ezt a díjmentes segítséget! Indulj el, hogy megláthasd, megtapasztalhasd saját nagyszerűségedet!

A Fórumba meghívóval lehet bekerülni, amelyet mindenkinek elküldünk, aki velünk tart a tanulásban, azaz részt vett valamelyik élő tanfolyamunkon,vagy  rendelkezik bármelyik online tanfolyamunkkal.

Pindrok Beáta
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: