Miért egyedülálló az Énlelő Alapítvány Lélekélettan tanfolyamsorozata? » Lélekélettan

Miért egyedülálló az Énlelő Alapítvány Lélekélettan tanfolyamsorozata?

Az Énlelő Alapítvány Lélekélettan tanfolyamsorozata több részből áll. Ezek egymásra épülnek.
Az elméleti tudás átadását a gyakorlatba való átültetés követi. Hogyan épülnek ezek egymásra - erről beszél Pindrok Beáta és Váczy József oktatók és konzulensek.

Miért egyedülálló az Énlelő Alapítvány tanfolyamsorozata? 

Magyarországon számos tanfolyamon hozzájuthatsz az újmedicina tudáshoz, az alapoktól egészen az elmezavarokig. Mi továbbléptünk a gyakorlati használhatóság érdekében. Miért éreztük ennek szükségességét?

Oktatóink tapasztalt konzulensek is, így gyakran találkoztak azzal, hogy a konzultáció alkalmával feltárt konfliktus megértése nem hozza el a kívánt gyógyulást, ez önmagában csak az esetek nagyon kis százalékában elegendő. Én is ezt tapasztalom amikor levélben, telefonon felkeresnek.

"Igen, igen, tudom mi a konfliktus, de hogyan hagyjam abba?"
"Honnan tudom, hogy megoldottam a konfliktust? Vajon melyik szakaszban vagyok most? Benne vagyok még? "
"Én megtettem mindent, hogy ne érezzek úgy, de mégsem gyógyulok."
"Könnyű azt mondani hogy, lépjek tovább, hagyjam abba a konfliktust, nem tehetem, mert a gyerekemről/közeli családtagomról/munkámról, stb van szó. Ha ez ilyen egyszerű lenne, már megtettem volna."
"Hogyan kell jól megélni, nem kattogni a konfliktuson?"
"Már megoldottam a konfliktust és épp gyógyulok, de meddig? Mikor lesz már vége?"

Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokasága jutott vissza hozzánk. Ez indította Pindrok Beátát arra, hogy feltárja agyunk működésének azon területeit, amelyek az érzelmek kialakulásáért felelősek. Az eddigi agykutatási eredményeket újraértelmezte a természettörvények ismeretében, így egy olyan gyakorlatban is alkalmazható tudásanyagot hozott létre, amely segítségével elérhetjük a kívánt változást. (Nem mellékes az sem, hogy pl. az elmezavarok témaköre enélkül a tudás nélkül használhatatlan információhalmaz.)

Ez a tudásanyag túlmutat a testi egészség területén. Azok, akik velünk tartanak a gyakorlatban, számos olyan felismerésben részesülnek, amely kihat szinte minden fontos életterületre, legyen szó párkapcsolatról, gyereknevelésről, stb.

Képzéssorozatunk egyedülállósága tehát abban rejlik hogy nem hagyunk egyedül az átadott tudással, megmutatjuk neked, hogyan tudod azt a gyakorlatba is átültetni.

További bejegyzések tanfolyamainkról:

Kovács Ágnes
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: