A tested állapota életterületeid összességének tükre » Lélekélettan

A tested állapota életterületeid összességének tükre

Mindnyájan mások vagyunk, teljesen egyediek. Más motivációk, célok mozgatnak minket, más-más nehézségekkel, konfliktusokkal kell szembenéznünk, más-más dologban vagyunk tehetségesek, sikeresek. Életünk sikeressége ugyan nézőpont kérdése, sokféle nézet létezik attól függően, hogy megoldási mintáink milyen életterületeinken okoznak számunkra nehézségeket.

Szerencsére, vagy szerencsétlenségünkre (megint csak nézőpont függvénye), van egy életterületünk, ahol az összes többi életterület, összes konfliktusa megmutatja magát, ez pedig az egészség életterülete.

Ezzel a ténnyel szembenézni felnőtt feladat, éretlenül semmi esélyünk meghallani az előző mondatot. Az egészség életterületünk minőségét meghatározza, a betegség-egészség minden aspektusát érintő hiedelemrendszerünk, a legapróbb részletekig, és az aktuális testi-lelki állapotunk.

Jó hír, hogy e két tényező segítségével feltérképezhető minden más életterületünket irányító programcsomagunk.

Tény: hogy változtatni csak azon lehet, amire már tudatosultunk, amit már felismertünk, és rálátunk működésének mibenlétére. A következő jó hír pedig az, hogy van lehetőségünk ezen tudás megszerzésére, így megalapozhatjuk életünk valódi irányításának lehetőségét.


Pindrok Beáta
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: