30% kedvezmény – Lélekélettan Újmedicina ONLINE tanfolyam » Lélekélettan
2

30% kedvezmény – Lélekélettan Újmedicina ONLINE tanfolyam

Frissítés: 2020.május 4.

Tekintettel a kormány által elrendelt kijárási korlátozás meghosszabbítására 2020. május 17-ig mi is meghosszabbítjuk a Lélekélettan Újmedicina online tanfolyamunk kedvezményes elérhetőségét.

Mostantól még többen lesznek otthon, és még több időt töltenek el otthon. Már eddig is sokan választották az online tanfolyamot, amely nemcsak hasznossá teszi az eltöltött időt, hanem az egészséget helyezi a központba, ami a jelen helyzetben igen fontos.

Szeretnénk, ha a 30% kedvezmény ezekben az időkben is segítené azokat, akikben felébred az igény a fejlődésre, tanulásra. A kedvezmény határidejét épp ezért kitoltuk május 17-ig.

Az elmúlt hetekben és napokban az egész életünk megváltozott. A koronavírus az egész világra hatással van, és sajnos Magyarországon is kifejti hatását. Ma már nyilvánvaló, hogy a védekezés egyik formája, hogy aki tud, otthon marad. Az új rendelkezések és szabályok betartásán túl sokan tanácstalanul állnak a híreket olvasva. Mi tegyünk ebben a helyzetben? Hogyan viselkedjünk, mi a helyes döntés?

Megváltoztak a prioritások

Miközben az egészségnek mindig is az első helyen kellett volna állnia az életünkben, most, a megváltozott prioritások tették sokunkban helyre ezt a dolgot. Most VALÓBAN az egészség a legfontosabb.

Fontosak az emberi kapcsolatok is, de amíg eddig ezt találkozások, közösen együtt töltött minőségi idő útján érhettük el, most az elszigeteltség korszaka jött el. Az új rendelkezések egyre jobban elkülönítik egymástól az embereket.

Nem bírálhatjuk felül ezeket a rendelkezéseket, a szabályokat be kell tartanunk. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy semmit sem tehetünk. Ha otthon töltjük az időnk jó részét, akkor ennek is megvan a maga előnye. Most olyasmire is juthat időnk és energiánk, amelyet korábban nem engedhettünk meg magunknak. Éppen ezért az Énlelő alapítványnál felismertük, hogy milyen fontossá vált az online tanulás, hiszen élő tanfolyamokat jelenleg mi sem hirdethetünk meg. Ezért úgy döntöttünk, hogy a lehetőségeink szerint támogatjuk mindazokat, akik  az otthon töltött időt hasznosan szeretnék eltölteni, és szívesen elvégeznék a Lélekélettan Újmedicina online tanfolyamát.

Az online Újmedicina tanfolyam

Ez a tanfolyam az egészségről, a megértésről és a megnyugvásról szól.

Az egészségről, amelynél ezekben a napokban nincs fontosabb.
A megértésről, amelynek a szerepe szintén óriási. Sokan értetlenül állnak a jelen helyzet előtt. A természettörvények ismerete, a biológia összefüggések megértése segít neked abban, hogy új nézőpontot alakíts ki, miközben továbbra is mindent megteszel, hogy vigyázz saját magad és embertársaid egészségére.
A megnyugvásról, amely az egyik alapvető feltétele mindannyiunk testi-lelki egészségének. Ha képes vagy ebben a helyzetben is megőrizni belső nyugalmad, azzal a szeretteidre is pozitív hatással lehetsz.

30% kedvezmény az online tanfolyamra

A Lélekélettan online tanfolyama Magyarországon egyedülálló. Csak ez biztosítja, hogy a teljes körű Újmedicina ismereteket otthonodból szerezhesd meg.

Hogy támogassuk mindazokat, akik szeretnék elvégezni az online tanfolyamot, most 30% kedvezményt biztosítunk a TELJES tanfolyamsorozat árából.

Minden egyes rész díja 20000 Ft, így a négyrészes tanfolyam 80000 Ft-ért volna elérhető. Korábban 5000 Ft kedvezményt biztosítottunk azoknak, akik a négy részt egyben vásárolták meg. Most a kedvezmény mértékét 24000 Ft-ra emeltük, így tehát a teljes tanfolyamsorozathoz most 56000 Ft-ért juthatsz hozzá.

Fontos tudnod, hogy miközben ezt a kedvezményes árat május 17-ig tudjuk garantálni, a hozzáférésed korlátlan lesz, vagyis a videókat bármennyiszer megtekintheted, és évek múltán is eléred az anyagot.

Reméljük, hogy minél többen igénybe veszik ezt a különleges lehetőséget, és sokak megnyugvásához és fejlődéséhez hozzájárulhatunk így.

A kérdéseidet, gondolataidat örömmel olvassuk a hozzászólások között.

Kovács Ágnes
 

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Kiglics Tìmea - 2020.04.26.

Üdvözlöm!

Szeretnék picit több információt a tanfolyamról.
Milyen témákat érint pontosan? Mert sajnos ez ennyi infóból nem jön át.
Milyen időtartam az egész tanfolyam?
Heti hány óra,és milyen napokon ,mikor? Mert a munka miatt fontos tudnom.
Köszönettel :Tìmea

Reply
Kovács Ágnes - 2020.04.26.

Kedves Tímea!
Ez a teljes újmedicina alaptanfolyam anyaga, tehát az alapismeretek (4 előadás) és az összes szerv és betegség (további 14 előadás) részletes ismertetése. Összesen 37 órányi tanyanyag videó formájában és a hozzá tartozó prezentációval szemléltetve. Vásárlást követően egy online felületen érhető el a teljes tanfolyam anyaga, ahová jelszóval lehet belépni. Ezt követően a tananyag bármennyiszer, bármikor megnézhető, örökös hozzáféréssel, tehát nincs időhöz kötve a megtekintése. Mindenki a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot.
Van kérdezési lehetőség a videók alatt, amelyre Váczy József, a tanfolyam oktatója válaszol. Részletes tartalomjegyzék tartozik minden fejezethez, amely megkönnyíti a későbbiek folyamán a keresést az anyagban.
További információk a tanfolyam oldalán érhetők el, ahol a jelentkezés is leadható.
https://lelekelettan.hu/biologika-online-tanfolyamsorozat/
Ha vannak további kérdések, email-ben is és telefonon is szívesen segítek.

Reply

Leave a Reply: