Online biologika tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések » Lélekélettan

Online biologika tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Az Énlelő Alapítványnál lehetőség van a biologika ismereteket online módon, az otthonodban ülve megtanulni. Sokak kérését, igényét vettük figyelembe, hisz sokan nem engedhetnek meg maguknak egy hosszabb utazást, vagy állapotuk nem teszi lehetővé, hogy egy több napos élő tanfolyamon vegyenek részt. 

2018. március 28-án elindult online képzésünk, élő webináriumok formájában. Ezt követően 2019. júliusában az online tanfolyamunk egy új felületre költözött, új köntösben, felújított változatban érhető el a teljes alaptanfolyam tudásanyaga.. Az eddig felmerült kérdéseket most csokorba gyűjtöttem.

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

18 videót, egyenként 2 órás előadást követhetsz figyelemmel.
A teljes tanfolyamsorozat 4 blokkból áll, közel 36 órányi tanayag. Ez a 4 napos élő alaptanfolyam teljes anyagát lefedi, vagyis az Alapokat és a Szervi elváltozásokat ismerheted meg sok olyan kiegészítéssel, amely az élő tanfolyamnak nem része.. 

A haladó biologika ismeretek részét képezik-e a tanfolyamnak?

Nem. A haladó ismeretek jelenleg csak élő tanfolyamon érhetők el, online nem, de figyeld oldalunkat, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, mert a közeljövőben elkészül a haladó ismereteket átadó Kulcsok és elmeállapotok tanfolyam, amelyről olvasóinkat értesítjük első körben.. Erről bővebb információ ITT található.

Az online tanfolyam után részt vehetek-e a haladó (Kulcsok és elmeállapotok) tanfolyamon?

Igen, de mindenképp ajánlott a tanfolyam teljes anyagának az áttanulmányozása, hogy a haladó tanfolyamon minden érthető legyen.

Beletekerhetek-e a felvételbe?

Igen, a felvételt tetszés szerint megállíthatod, és bele is tudsz tekerni. Szintén eléred a prezentációkat is egy külön ablakban.

Tudok-e keresni a tananyagban?

Igen, Az új felületen már pontos időpontok szerinti tartalomjegyzéket találsz a videók alatt, így könnyen a keresett részhez navigálhatsz.

Van-e időkorlátja a megtekintésnek?

A teljes tanfolyamsorozat minden videójához és prezentációjához időben KORLÁTLAN hozzáférést biztosítunk. Semmiről sem maradhatsz le, és mindig eléred, amire szükséged van.

Kell-e internethozzáférés a megtekintéshez?

Igen, az online tanfolyam megtekintéséhez internethozzáférés szükséges, nem letölthetők, egy belső tagsági oldalról érhetők el.

Mobiltelefonról nézhetők-e az előadások?
Igen, a program mobilra optimalizált.

Lehet-e részletekben fizetni?

Igen, a teljes tanfolyam 4 egyenlő részben fizethető. Egyben fizetve viszont 5000 Ft kedvezményt biztosítunk.

Már ismerem az alapokat, kihagyhatom-e az első részt?

Nem, a tanfolyamsorozatra csak az egymásra épülő részek megvásárlásával lehet jelentkezni, a sorrend nem cserélhető fel.

Csatlakozhatok-e később is az online tanfolyamhoz?

Igen, a tanfolyamra bármikor elő lehet fizetni.  A jelentkezést és fizetést követően hozzáférést kapsz előadásainkhoz, így lehetőséged van bármikor elkezdeni az ismeretek elsajátítását.

Fizethetek-e bankkártyával?

Igen, lehetőség van bankkártyás fizetésre. Ekkor a fizetést követően a rendszerünk azonnali hozzáférést biztosít. Ezen kívül lehetőség van PayPal-lal, illetve banki átutalással is fizetni. 

Kapok-e oklevelet a tanfolyam elvégzéséről?

Nem.

Az online tanfolyamról, részleteiről bővebb információt ITT találhatsz.

Ha bizonytalan vagy, kérdéseid vannak, tedd fel és válaszolunk.

Online Biologika alaptanfolyam

További bejegyzések tanfolyamainkról:
Kovács Ágnes
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: